as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Sony Dsc R1 2. Bölüm. Yorumlar.

Arkadaşlar Sony DSC-R1 Test İlk İzlenimler topiği sayfa okunma sayısının 51000 e mesaj sayısınında 3500 e yaklaşmasından dolayı kullanımı zorlaşmış sayfalar çok yavaş açılmaya başlamıştı.Son sayfada yaşanan sayfa yapısındaki bozulmadan sonra topiğe 2 bölüm yorumlar adı altında devam etme zorunluluğumuz doğdu.Bundan sonra mesaj ve örnek fotoğraflarımız bu başlık altında devam edecek.

Kamuoyuna duyurulur.

Sony DSC-R1

#as' tarafından 18.08.2006 00:15:37 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Temmuz 2006, 22:56 - İp: 85.***.**3.16
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

Kıvanç selam..

hoş görürsen bu özel sorularını şöyle cevaplayayım
Yaş.. kompleks yapacak kadar (pişmaniye kıvamına yakın)
Meslek.. ne iş olsa yaparım (serbest-ticaret ve ayrıca imza kısmında bir tüyo var)

bir önemi mi var..
senin kadar olmasada fotoğraf tutkunuyuz..

Tarih: 25 Temmuz 2006, 19:40 - İp: 85.***.**5.232
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Rokomet grphcs yi gördüm ondan sordum.3D MAX ile ilgileniyormusun?

Tarih: 25 Temmuz 2006, 20:05 - İp: 85.***.**5.117
as
as (Üye)

Arkadaşlar merhaba.
Sizlere kötü bir haber vermek zorundayım.Maalesef bugün aracımın camı kırılarak bizim benim makine kalk gidelim oldu.Dolayısı ile A100 R1 karşılaştırması yapma imkanım kalmadı.
R1 in çalınmasından ziyade bizim işyerinin önünde duran arabanın ,karşısında en az 4-5 kişinin görüş alanı içinde bu nasıl cesarettir onu anlamakta zorlanıyorum.Bu insanların gözü demek ki hiç bir şeyi görmüyor. Çünkü alt katta çalışan elemanlardan biri olayı görse o adamı ben bile elinden alamazdım ama adamların gözü bu kadar kara demek ki.Siz siz olun aracın içinde koltuğun altında görünmese bile değerli bir şeyinizi bırakmayın.Çünkü dışarıdan görünüp görünmemesinin ,farkedilmeden takip ediliyorsanız bir anlamı kalmıyor.Benden söylemesi.

Tarih: 25 Temmuz 2006, 20:09 - İp: 85.***.**9.185
omergin
omergin (üye)
Kayseri / Meraklı

vallaha benim burada icime oturdu cok uzuldum adnan abi

Tarih: 25 Temmuz 2006, 20:11 - İp: 88.***.**4.49
as
as (Üye)

Boşverin arkadaşlar giden makine olsun.Nasılsa daha iyisi alınır.Ben fazla kafaya takmıyorum çünkü İzmir gibi bir yerde aracta gazete bile bırakmak hırsıza davetiye çıkarmak.

Ömergin senin 30D testini merakla bekliyorum.Ayrıca Sony Eurasıa A100 ü test için göndereceğini tekrarladı.Bakalım test başarılı olursa A100 olmazsa 30D aklımdaki model.

Tarih: 25 Temmuz 2006, 20:17 - İp: 85.***.**9.185
omergin
omergin (üye)
Kayseri / Meraklı

haftaya sınavlarım var sonra baslayacagım insallah.

Tarih: 25 Temmuz 2006, 20:28 - İp: 88.***.**4.49
as
as (Üye)

Tamam Ömer muhtemelen A100 testi ile çakışacak.Yeni makinaya her iki testi gördükten sonra karar vereceğim.
Bu arada Nikon nun yeni çıkacak makinesinide görmüş oluruz.

Tarih: 25 Temmuz 2006, 20:35 - İp: 85.***.**9.185
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Adnan abi çok geçmiş olsun.
Duyunca çok üzüldüm.Ne diyeceğimi bilemiyorum.
Bu hırsızlar iyice azıttı.Geçen günde bir arkadaşın D70s'i çalındı.

Bu tür olaylar insanları fotoğrafçılıktan soğutuyor.İnan araban çalınsa bu kadar üzülmezdin herhalde.Onlara kasko yapıyorlar hırsızlığa karşı,bunlara ise hiçbir şey.

Tekrar çok ama çok geçmiş olsun.İnşaallah hayırlısı budur diyeceğim ama ben pek hayır göremiyorum.

Bu ülkedeki insanların bir kısmı baştan kokuşmuş zaten.

Elimizden gelen bir şey olursa biz buradayız.

Tarih: 25 Temmuz 2006, 20:41 - İp: 85.***.**5.117
as
as (Üye)

Teşekkürler Kıvanç dediğim gibi giden mal olsun nasılsa yerine gelir.Ama bu olay sizlerinde kulağına küpe olsun ki başınıza gelmemesi için önleminizi ona göre alın.
Bu arada kaskonun da araç içinden çalınan eşyalarla ilgili sorumluluğu olmadığınıda hatırlatayım.Tecrübe ile sabit.

Tarih: 25 Temmuz 2006, 20:48 - İp: 85.***.**9.185
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Tahmin ediyorum.Adnan abi ne yaparsın ölenle ölünmez.Artık önümüze bakmanın vaktidir.
Evet makinana çok alışmıştın.Tam anlamıyla çözmüştün ama bir taraftan da bakıyorum;ya elin kullandığın 1Ds Mark 2 gibi 17-18 bin ytl lik makina olsaydı o zaman durum daha kötü olurdu.
Yinede R1'e az para harcamamıştın.Filtresi,h.kartı,çantası derken nereden baksan 1800 ytl vardı.

Tarih: 25 Temmuz 2006, 20:58 - İp: 85.***.**5.117