as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Sony Dsc R1 2. Bölüm. Yorumlar.

Arkadaşlar Sony DSC-R1 Test İlk İzlenimler topiği sayfa okunma sayısının 51000 e mesaj sayısınında 3500 e yaklaşmasından dolayı kullanımı zorlaşmış sayfalar çok yavaş açılmaya başlamıştı.Son sayfada yaşanan sayfa yapısındaki bozulmadan sonra topiğe 2 bölüm yorumlar adı altında devam etme zorunluluğumuz doğdu.Bundan sonra mesaj ve örnek fotoğraflarımız bu başlık altında devam edecek.

Kamuoyuna duyurulur.

Sony DSC-R1

#as' tarafından 18.08.2006 00:15:37 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Temmuz 2006, 22:56 - İp: 85.***.**3.16
soner25
soner25 (üye)
Erzurum / Amatör

Adnan abi çok geçmiş olsun.Yazını siteye girince şimdi gördüm.Ortalık şerefsiz dolu.Hırsızlık artık en kolay meslek oldu kimseninde birşeyler yapmaya çalıştığı yok.

Tarih: 25 Temmuz 2006, 22:56 - İp: 85.***.**9.185
mbsahan
mbsahan (üye)
Gaziantep / Amatör

Adnan abi çok geçmiş olsun...Keşke bagajda olsaymış orası daha güvenli gb...
Bir haftada sitede duydugum 2. Fotograf makinası hırsızlığı...
Valla açıkcası DSLR almayı düşünüyorum bu hırsızlık meselesi almak konusunda beni düşündürüyor...
Tekrar geçmiş olsun cana gelmesin mala gelsin...

Tarih: 25 Temmuz 2006, 23:13 - İp: 88.***.**3.253
aequitas
aequitas (üye)
İstanbul / Amatör

Cok gecmis olsun uzuldum dogrusu ama cana gelmesin mala gelsin daha iyi makinalar sizin olsun.

Tarih: 25 Temmuz 2006, 23:23 - İp: 160.***.**9.2
as
as (Üye)

Arkadaşlar üzüntümü paylaşma çabanız için teşekkür ederim.
Türkiyede yaşama şartları artık bu.Önemli olan gerekli dersleri çıkartabilmek ve kendi önlemlerimizi alabilmek.
Devletimiz asayiş konusunda maalesef zaaf içinde.Polis in olaydan sonra yapabileceğiniz bir şey varmı sorusuna sadece tebessüm etmesi gelinen noktayı açıkça gösteriyor.İnsanlar karakollarda hırsızlık zaptı tutturabilmek için artık sıraya girmeye başlamışlar.Yakında karakollarda içeri girdiğinizde sıra numarası verilmeye başlanırsa hiç şaşırmayın.

Tarih: 25 Temmuz 2006, 23:59 - İp: 85.***.**9.185
dtcan
dtcan (üye)
Tekirdağ / Amatör

Adnan geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Yakında herhalde ayağımızdaki ayakkabıyı götürecekler.

Tarih: 26 Temmuz 2006, 00:35 - İp: 85.***.**0.101
as
as (Üye)

Can evet kötü oldu.İnsan başta üzülüyor tabii ama karakola kasko için tutanak tutturmaya gidip orada aynı tür cam kırılıp araç soygunu ile ilgili sıraya girince olayın ne kadar sıradan bir vaka olduğunu anlıyorsun.Aracından laptopunumu çaldıran,çantasınımı çaldıran yada direksiyonundaki Airbag nimi çaldıran kimi ararsan görmen mümkün.Vatandaşın biri arka koltukta bıraktığı gazete yüzünden camının kırılarak aracını soyulduğunu söyleyince pes dedim.Sigorta şirketi için tutanak gerekmese çıkıp gidecektim.Düşünsene bir gazete için aracın camını kırıp hırsızlık yapanların daha neler yapabileceğini.Anlıyacağın vaziyet çok kötü.Artık kendi emniyetimizi kendimiz sağlamamız gerekiyor.Başka çaresi yok.

Tarih: 26 Temmuz 2006, 00:44 - İp: 85.***.**9.185
mbsahan
mbsahan (üye)
Gaziantep / Amatör

Suçla mücadelede Devletimiz resmen sınıfta kalmış bir durumda...

Avrupa birligine uyum yasaları çıkarken dikkat ettiyseniz hep Suçlunun Hakları iyileştirildi.İş böyle olunca Suzsuz vatandaşada karakolda sıraya geçmek kaldı...Bu durumun Avrupa da böyle olduğunu sanmıyorum...
Suçluları çekinmeden sokaga salan af eden siyasiler utansınlar. Suç karşılıksız kaldıkça suçlu artar...

İnşallah Devletimiz bu konuda bizleri kaderimize terk etmez...

Tarih: 26 Temmuz 2006, 00:56 - İp: 85.***.**1.107
dtcan
dtcan (üye)
Tekirdağ / Amatör

Adnan sitedeki mailine bakarmısın. Evdeki bilgisayarda senin diğer mail adresin kayıtlı değildi. Mecburen sitedekine attım

Tarih: 26 Temmuz 2006, 00:58 - İp: 85.***.**0.101
as
as (Üye)

mbsahan polislerde aynı şeylerden yakınıyorlar.Suç üstü yapılan bir hırsızlık olayında suçlu karakola getirilinceye kadar avukatının ondan önce oraya geldiğini ve doğru dürüst bir ifade bile alamadıklarını,hırsızların çevresinin olaya maruz kalan kişiyi ölümle tehtit etmelerinden dolayı şikayetçi de olamadıklarını ve suçlunun bir kaç saat içinde tekrar sokaklara geri döndüğünü polisler söylüyor.Aynı gün içinde iki sefer yakalanmış birinin bile salıverildiği polis tarafından söyleniyorsa yanmışız da haberimiz yok.Üstelik bunların avukatlarının da konuya çok hakim kişiler olmasından dolayı serbest bırakılmaları nerdeyse kesin miş.

#as' tarafyndan 26.07.2006 01:08:08 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 26 Temmuz 2006, 01:07 - İp: 85.***.**9.185
behri
behri (üye)
İstanbul / Amatör

Adnan geçmiş olsun.
Gerçekten can sıkıcı bi durum.
Yani çaresizlik hissi hepsinden beter.
Allah daha beterinden korusun.

Tarih: 26 Temmuz 2006, 01:10 - İp: 81.***.**6.0