Fotoğrafçılık Forumları
Sony Dsc R1 2. Bölüm. Yorumlar.
Arkadaşlar Sony DSC-R1 Test İlk İzlenimler topiği sayfa okunma sayısının 51000 e mesaj sayısınında 3500 e yaklaşmasından dolayı kullanımı zorlaşmış sayfalar çok yavaş açılmaya başlamıştı.Son sayfada yaşanan sayfa yapısındaki bozulmadan sonra topiğe 2 bölüm yorumlar adı altında devam etme zorunluluğumuz doğdu.Bundan sonra mesaj ve örnek fotoğraflarımız bu başlık altında devam edecek.
Kamuoyuna duyurulur.
Sony DSC-R1
#as' tarafından 18.08.2006 00:15:37 tarihinde düzenlendi.
Teşekkürler Behri.Aman siz dikkatli olun bari.Aracınızda hırsızın dikkatini çekecek bir şey bırakmayın.
yaa daha birkaç gün öncede sitede d70s alıpda testini yapmaya başlayan ve bizimle paylaşan arkadaşımızın başına da böle birşey geldi.evden çalmışlar onunkinide.artık insanlar degerli eşyalarını boynunda taşıyacaklar.
devlet devlet olsaa ahhh ahhh gecenin vakti açacaz şimdi agzımızı.as çok geçmiş olsun tekrar.inşallah a100kazaya ugramaz.
Gecmiş olsun as
sadece bir R1 caldığını düşünüyor hırsız ama olay bu değil. neyse kimsenin yanına yaptığı kalmayacak. Er gec herkes hakkını alcak. kücük kibrit büyük kibritten... ashelal parayla aldığın herşey seni bulacakdır. Haram yolla ele geçirenlerin de vay haline..
hangi hırsız zengin .nereye kadar zengin....
Gecmis olsun As
Malesef bu tur olaylar artık sıradanlastı. Turkıyenın en buyuk sorunu kım ne derse desın guvenlık sorunudur, ınsanlar artık sokaga tırsarak cıkıyor.
Malesef devlet buyuklerımızın yaptıkları yasalarla bu ıslerı onlemek mumkun degıl, suclular resmen korunuyor, adam oldur yat 1 yıl cık dısarı, kucuk cocuklar sarkıntılık yap yat 6 ay cık dısarı, hırsızlık yap yatmana bıle gerek yok, buyuk hırsızlar( en son gaztelerden de okumussunuzdur Halıs Toprak ın yedıgı haltlar zaman asımına ugradı) ıse bır yolunu bulup zaten yırtıyorlar. Suca ceza agır olmadıkca bu ıslerın onunu almak mumkun degıl, en agır cezayı verceksın gerekırse kı bence gerekıyor ıdamın kesın olması gerekıyor. Sen ınsanları ne kadar egıtırsen egıt ceza agır olmadıgı surece bu tur olayların onune gecmek mumkun degıl.Adam bılecek ben bu haltı yersem hayatım kayacak.
Kusura bakmayın fotografcılık ıle ılgılı bır sıtede bunları yazmak ne kadar dogru ama bır an duygularımı sızınle paylasmak ıstedım
As tekrar buyuk gecmıs olsun.
Makulmurat dediklerine aynen katılıyorum.Vereceksin cezayı bu şerefsizlere,ayvayı yiyecekler bak ondan sonra bırak adamı,sülalesi bile süt dökmüş kediye döner.
Toplum ya aileden gelen yada çevreden gelen eğitim ile adamakıllı düzelir yada bu irandaki kısasa kısas cezalar ile.
Mesela biri hırsızlık mı yaptı,o kişinin elini kopartıyorlar.
Birisi tecavüz mü etti,..... koparıyorlar.
Bu kadar şiddet içerikli olmasına karşıyım ama bu kadar da adaletsiz olunmaz ki.Hırsızlar bizden rahat sokaklarda geziyor.
Zaten biri cezalandırılıyorsa o mutlaka ilk defa yakalanan biridir.Olan namuslu vatandaşa oluyor.
adnan abi cok gecmis olsun ya. insana ister istemez koyuyor boyle bir seyinin calınmasına.
arkadaslar ben gozumle gordum ya, izmir de adam dibimizde arabanın camını tornavidayla kırdı ve icindeki cantayı aldı. hareketler vs adam sanki kendi arabasından cantasını alıyormus gibi rahattı.
gecende bi arkdasım misafirlige geldi evin onunde arabanın arka camını kırarak icinde laptopu almıs.
valla ben cok korkuyorum ve surekli tetikteyim hırsız olaylarına karsı. allah kimseye gostermesin.
valla adnan abi bi kez daha gecmis olsun.
simdi sen 30d dusunuyom diyosun dslr alarak biz R1 cileri unutmazsın uumarım yine r1 fanatikligine devam edersin insallah
AS geçmiş olsun.
Tutanaklara Makinenin Çalındığını işlettirmişsindir umarım.
Belki Makinene rastlarsın biryerlerde.
Benim geçende ayakkabılarım çalınmıştı. 3 Gün sonra Tahtakalede (İstanbulda genellikle çalıntı malların satıldığı bölge) ayakkabılarımı Buldum ve 20 YTL ye geri aldım. Hatta 3 Ay önce çalınan araba teybimin gövdesine de rastladım ama elimde faturam olduğu halde pek yanaşmak istemedim (Ülkemizin Adalet Anlayışından dolayı). Teybin Kafasını da onlara sattım.
İzmirde de muhakkak boyle yerler vardır. İstersen Oraya bir göz at. Yasal Yoldan belki alabilirsin.
Daha bir kaç gün önce hangi topikte olduğunu hatırlamıyorum ama ilker ile hırsızlık üzerine birşeyler konuşmuştuk.. Ne acıki bu aramızda sohbet konusu olabilecek kadar sıradanlaştı..
o mesajda yazdığımı bu vesile ile tekrarlıyorum.. okumayanın bilmeyenin kulağına küpe olsun.. hırsızlık malı olduğundan şüphelendiğiniz birşeye müşteri olmayın.. bedava bile almayın.. Ahlaki ve dini boyutu bir kenara mantık ve sistematik olarak eğer aksini yaparsanız hırsızın destekçisi ve sponsoru olursunuz..
Adnan dediğin gibi maddi zarar bir şekilde telafi oluyor. Peki ya bu olay yüzünden uğradığımız manevi zarar.. zaman kaybı ???
Hırsızlıkla gidenler listeme bakın
37 ekran TV
2 adet scanner
1 müzik seti
2 oto teybi
Tamir Takımları
Bol miktarda ticari arşiv (kalıp film foto vs.)
4000 USD
Cep telefonu
1 Muhabbet kuşu (en çok buna üzülmüştüm)
Taşınabilir HD.
Hepsinde Polis tutanakları tutuldu.. hiç biri geri gelmedi.. hatta bazılarında organize suçlar ilgilendi. Sahtecilik ve dolandırıcılık vs. gibi konular yüzünden hiç birşey çıkmadı..
giden geri gelmiyor..
Büyük konuşmayım ama bir hırsızla yüz yüze gelirsem "usulüne uygun" cezasını kendi elimle vereceğim.. (başıma neler gelebileceğini biliyorum)
Abi ben geçen yıl eve tüfek almak için bir araştırma yapmıştım.500-600 ytl gibi fiyatlara ruhsatla birlikte maloluyordu.
Belki başımızı ağrıtır ama canımızıda kurtarır.
Rokomet senin kuştan ne istediler?
Kuş kaçırıldığını anlamamış mı?
#rokomet' tarafyndan 27.07.2006 11:25:04 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
232329 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0112127 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
-
Nikon D5000 Yerine Nikon D3200 D7000, Canon 600d, Sony A58
27 Oca. 2022, 20:01 muharremuzun
1209819 Eki. 2022, 18:24
fedayi_86 -
Sony Up Cr-10l Snaplab Termal Fotoğraf Baskı Makinesi
25 Ara. 2021, 20:32 mtuncel06
0291325 Ara. 2021, 20:33
mtuncel06 -
Canon Eos Rp Den Sony A7r III E Geçmek ???
12 Şub. 2021, 10:30 arkonac
1316014 Şub. 2021, 16:41
mete007 -