as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Sony Dsc R1 2. Bölüm. Yorumlar.

Arkadaşlar Sony DSC-R1 Test İlk İzlenimler topiği sayfa okunma sayısının 51000 e mesaj sayısınında 3500 e yaklaşmasından dolayı kullanımı zorlaşmış sayfalar çok yavaş açılmaya başlamıştı.Son sayfada yaşanan sayfa yapısındaki bozulmadan sonra topiğe 2 bölüm yorumlar adı altında devam etme zorunluluğumuz doğdu.Bundan sonra mesaj ve örnek fotoğraflarımız bu başlık altında devam edecek.

Kamuoyuna duyurulur.

Sony DSC-R1

#as' tarafından 18.08.2006 00:15:37 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Temmuz 2006, 22:56 - İp: 85.***.**3.16
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Kıvanç R1 fan club tan gelen aşağıdaki siyah beyaz fotoğrafı senin için yükledim.Sen bu tür fotoğrafları seviyorsun.Bakalım bunu beğenecekmisin.

Sony DSC-R1
R1 fan club.

Tarih: 24 Temmuz 2006, 02:42 - İp: 85.***.**8.237
aequitas
aequitas (üye)
İstanbul / Amatör

Selamlar herkese,
Yeldegirmenini gokyuzunun renginden dolayi benim icin gondermissin diye dusundum Adnan
R1 cok guzel is cikartiyor off offf Singapura ben gitmis olsaydim H2 yerine R1 almis olurmuydum acaba
sahilden fotograflar,
Cenk icin yarim dolu ince belli,
Ortakoy kuleleri yine egri cikti.

Tarih: 24 Temmuz 2006, 07:49 - İp: 160.***.**9.2
aequitas
aequitas (üye)
İstanbul / Amatör

Tarih: 24 Temmuz 2006, 07:52 - İp: 160.***.**9.2
aequitas
aequitas (üye)
İstanbul / Amatör

Camin uzerinde su damlalari calismam nasil?

Tarih: 24 Temmuz 2006, 07:54 - İp: 160.***.**9.2
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

guzel fotograflar aequitas.. r1 ile cekilmis gibi duruyor fotograflar.. demek ki h2 de cok iyiymis..
aequitas, ozur diliyorum ama su damlalari calisman pek olmamis..
...
adnan, su fan sitesinin adresi ne? ben de uye olacagim oraya..
ikinci fotograf cok iyi.. bankta uyuyan cocuk..

Tarih: 24 Temmuz 2006, 11:07 - İp: 62.***.**2.10
dtcan
dtcan (üye)
Tekirdağ / Amatör

Aepuitas benim fotonun aynısını günbatımı çekmişin. Güzel olmuş

Tarih: 24 Temmuz 2006, 12:33 - İp: 81.***.**2.162
behri
behri (üye)
İstanbul / Amatör

merhaba arkadaşlar,

Temmuz CHIP dergisinde 190.sayfada R1 ile ilgili (firmware 2.0) güncellemesinden bahsetmiş!

SONY nin sitesinde rsatlamadım! neyin nesi? Haberiniz var mı?

Tarih: 24 Temmuz 2006, 12:39 - İp: 81.***.**6.0
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Adnan abi s-b fotoğrafı beğendim.Bankta uyuyan çocuğun olduğu fotoğrafın kadrajı yamuk olmuş.

Aequitas selam.H2'nin gündüz çekimleri iyi olmuş.Gecede böyle olsa çok harika olurmuş.Dün tenosada H5 gördüm.Adam artık H2'nin gelmeyeceğini,çünkü yerine H5 getirttiklerini söyledi.

Tarih: 24 Temmuz 2006, 12:42 - İp: 85.***.**4.162
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Adnan abi önceki mesajını yeni gördüm.Evet otomobillere,motorsikletlere ve fotoğraf makinalarına bir saplantım var.

Abi birinden duymuştum.Like makinalar,siyah beyaz çekimlerde SLR makinalar kadar iyi sonuç veremiyormuş.Renk tonları olarak siyahdan beyaza geçerken aradaki gri tonlar SLR makinalarda iyi iken bizim makinalarda bu kaliteyi almak güçmüş.Sanırım bahsettiği DSLR değil SLR idi.Bu olabilir mi?
İlker sen ne diyeceksin bu konuda?

Tarih: 24 Temmuz 2006, 12:47 - İp: 85.***.**4.162
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

Kıvanç ben anlamadım.. konu siyah beyaz foto ve gri tonlar.. ve kıyaslananlar da DSLR ve SLR mi.. çok yanlış bir kıyaslama
SLR filmli yani konvansiyonel makinalar anlamına gelmiyormu..

Hani konu kullanım kolaylığı-zaman-sanat gibi kavramlar olsa kıyaslamayı anlarım

ama kalite de kıyas yapılmaz bence dslr ve slr arasında biri diğerinden üstün diye bişi söylemek saçma olur.
objektif unsuru sensör unsuru film unsuru banyo unsuru.. elmayla armutu kıyaslamak gibi..

Tarih: 24 Temmuz 2006, 13:06 - İp: 85.***.**5.232