Fotoğrafçılık Forumları
Sony Dsc R1 2. Bölüm. Yorumlar.
Arkadaşlar Sony DSC-R1 Test İlk İzlenimler topiği sayfa okunma sayısının 51000 e mesaj sayısınında 3500 e yaklaşmasından dolayı kullanımı zorlaşmış sayfalar çok yavaş açılmaya başlamıştı.Son sayfada yaşanan sayfa yapısındaki bozulmadan sonra topiğe 2 bölüm yorumlar adı altında devam etme zorunluluğumuz doğdu.Bundan sonra mesaj ve örnek fotoğraflarımız bu başlık altında devam edecek.
Kamuoyuna duyurulur.
Sony DSC-R1
#as' tarafından 18.08.2006 00:15:37 tarihinde düzenlendi.
ilker senin makinanın karizması çizildi..havası bitti..yerle yeksaan oldu.. cıx çekmez artık o makine foto filan.. bitti o bittii.. sen en iyisi onu çöpe at..
Madem çöpe atacaksın, bu aralar Türkiye/Ankara ya gelmeyi düşünüyorsan dur ben bi çöp kovası ayarlayım.. iyice temizleyim.. etrafına ve dibine yumuşak şeyler koyayım.. aman diyim hızlı atma..
ha bu arada tabi artık aksesuarlarıda yaramaz işine.. onlarıda atıver gitsin canım..
yalnız hepsini birden atma.. her parça arasında 30 saniye kadar bekleki araya yumuşak şeyler koyabileyim..
tüh üzüldüm şimdi senin makinaya..
[>:D ]
dogru soyluyorsun vedat.. o kadar da memnundum, ama iste yapilabilecek birsey yok.. k800i, acimasizca altust etti 350d'yi 5d'yi..
cop kovasi ayarlayacak olmana cok sevindim vedat.. ama ben demin bir tabuta koyup gomdum makinemi ve aksesuarlarini.. yine de dusuncen icin sagol..
...
Arkadaşlar İngiltere de bir yerde gömü olduğuna dair istihbarat aldım.
Kazı ekibinde yer almak istiyenler mesaj atsın.
k800i gomusu mu yoksa? eger oyleyse ben varim..
Yok ilker gömü hakkında detay veremem,yoksa sitede kargaşa çıkabilir.
Ha bu arada sen bana uygun bir zamanda adresini ver,sizin bahçe duvarı çok yüksek değil değilmi.
Yanlış anlama sadece ön çalışma yapmak için.
tamam adnan, tabii ki adresimi vereyim..
..sanirim gomunun oldugu yer, bizim komsunun bahcesi.. oyle degil mi? cunku gecenlerde gormustum elemani, elinde bir k800i ile konusuyordu, ama simdilerde elinde baska bir telefon var..
ama tuh bizim bahceden nasil gececegiz o bahceye simdi? cunku bizim bahcenin duvari biraz yuksekce..
acaba tirmanabilir miyiz?
İlker selam
Hocam mail box sına bak.
bakip cevap yazdim adnan.. az degilsin valla..
..
(arkadaslar, adnan'al konustuklarimiz kimseyle ilgili degil.. cep telefonu veya dslr veya r1 de degil.. yanlis anlasilma olmasin diye.. )
İlker mail lini cevapladım haberin olsun.
Vedat üzme kendini ben ince beller için teşekkür ederim.Ancaaak senin ince beller sadece ince olmuş Cenk in istediği sanırım daha başka bir fotoğraftı.Mesala ön plan da ince bel varken arka plan da güzel bir gün batımı veya masmavi gökyüzünde beyaz hümülüs bulutları gibi bir şey. E tabii birde R1 ile çekilmiş olanından dı.
İnce bel mesele değilde diğer sanatsal içerik için uygun bir yer ve zaman ayarladığımda Cenk in istediğini çekip buraya yüklüyeceğim.Eee iyi iş altı aydan önce çıkmazmış.
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
232229 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0111927 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
-
Nikon D5000 Yerine Nikon D3200 D7000, Canon 600d, Sony A58
27 Oca. 2022, 20:01 muharremuzun
1209619 Eki. 2022, 18:24
fedayi_86 -
Sony Up Cr-10l Snaplab Termal Fotoğraf Baskı Makinesi
25 Ara. 2021, 20:32 mtuncel06
0291225 Ara. 2021, 20:33
mtuncel06 -
Canon Eos Rp Den Sony A7r III E Geçmek ???
12 Şub. 2021, 10:30 arkonac
1315814 Şub. 2021, 16:41
mete007 -