as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Sony Dsc R1 2. Bölüm. Yorumlar.

Arkadaşlar Sony DSC-R1 Test İlk İzlenimler topiği sayfa okunma sayısının 51000 e mesaj sayısınında 3500 e yaklaşmasından dolayı kullanımı zorlaşmış sayfalar çok yavaş açılmaya başlamıştı.Son sayfada yaşanan sayfa yapısındaki bozulmadan sonra topiğe 2 bölüm yorumlar adı altında devam etme zorunluluğumuz doğdu.Bundan sonra mesaj ve örnek fotoğraflarımız bu başlık altında devam edecek.

Kamuoyuna duyurulur.

Sony DSC-R1

#as' tarafından 18.08.2006 00:15:37 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Temmuz 2006, 22:56 - İp: 85.***.**3.16
_speed_
_speed_ (üye)
Yurtdışı / Amatör

gercekten boyle lens yapsalar cok iyi olur telefonla 1x zoom yaptigin zaman kalite cok bozuluyor ama macro cekimleri super

Tarih: 21 Temmuz 2006, 03:06 - İp: 83.***.**9.189
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

valla ben bakacagim ve almaya calisacagim dogrusu.. eger alirsam, direk teste basliyoruz burada..

Tarih: 21 Temmuz 2006, 03:10 - İp: 62.***.**2.10
dusgezgini
dusgezgini (üye)
Trabzon / Meraklı

sevgili as müsait olduğunuzda renkli bir ince belli bardakdan bir goruntü cekebilirmisiniz R1 le.

Tarih: 21 Temmuz 2006, 04:26 - İp: 85.***.**5.77
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Duşgezgini senin için bir çaycı açmaya karar verdim.Günde 100 sefer çay fotosu çekersin

Beyler sabah bir kulak ağrısıyla uyandım,bir çınlama bir çınlama sormayın gitsin

Şimdi var ya gidecem bir sony satıcısının dükkanını dağıtacağım yav

İlker bilader bunlara C planını uygulayalım seninle birlikte.

Seninle kısa bir süreliğine de olsa rekabetimizi bir yere bırakalım.Bak ben bu sony furyası yüzünden,bu işle başa çıkmak için seansın yapıldığı yere kepeng vurdum.En büyük darbeyi ise K800'e vuracağım.

Gidip bir Nokia alayım diyorum ama oda Carl zeiss kullanıyor.Bunlar danışıklı dövüş yapıyorlar.Dünyanın en kaliteli fotoğraf makinaları olan Canon 5D ile Fuji S9500 modellerini kötülüyorlar.

Hayır sana üzülmüyorum çünkü 350D çok kalitesiz bir makina ama bizim makinaların mükemmelliği tartışılmaz

İlker bir L serisi kullanman lazım bana yardım etmek istiyorsan.Birde iyi bir teleskop al,adamlar uydu yayınına başladı sen hala uydudan televizyon izliyorsun.Bırak onların kullandığını kullanma ayıp.

Beyler İlker baktı,makinasının pabucu bağlı,hemen Sony cep tel. alacağım diye tutturdu.

Adnan abi _speed_'in Nikon D50 ile çektiği fotolar sana direkt rakip oldu.Bu işe ne diyeceksin?

Malcom sen adamı öldürürsün.Nereden aklına geldi cebe lens takmak?

Tarih: 21 Temmuz 2006, 09:48 - İp: 85.***.**5.182
gantry
gantry (üye)
Aydın / Amatör

ilker bu lensi 350 D YE TAKABİLİYORMUSUN. EĞER ÖYLEYSE ONDA DAHA GÜZEL DURUR GİBİ.k800 DE DE İYİ DURMUŞ AMA baksana kit lensin haline.nehale gelmiş.yazııııık.tüh tüh delikanlı lensti.ha birde senin 350d triportta bağlanabiliyormu?

Tarih: 21 Temmuz 2006, 10:48 - İp: 88.***.**0.187
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

Fıkra gibi topik.. oku oku gül. gül.. oku yaz gül.gül komaya gir.. yazama.. okuyama.. fujiyama.. (böyle bi markamı vardı yoksa yanardağmıydı neydi gülmekten dağıttım)

öhöm öhöm neyse toparlanayım ve ciddi bir noktaya değineyim

Adnan demişsin ki
"Size fan dan bir fotoğraf yükliyeyimde bir bakın bakalım.Millet buzlu camın üstüne su damlatıp fotoğraf çekiyor.Hemde gayet başarılı. "

Evet biz sokak sokak dağ tepe dolaşıp fotoğraf çekecez diye yırtınırken bazıları (kabiliyet sahibi) evinde makinesini (cep telide olabilir) konuşturuyor..
Yalnııızz bildiğim küçük bir ayrıntı var. Bu tarz sulu çekimlerde işi bilenler sudan ziyade GLİSERİN kullanıyorlar..Eczanelerde bulabilirsiniz.. paylaştım bilginize sundum

Gülmeye devam..nikaraguhahahahaha
w800with75-300 VS 350D ...
R1 topiğinde devlerin savaşı.. R1 hakem.. yüksek noktada oturduğu yerden "Şu güzel, bu kazandı diyor... purasahahahahahahaha

Tarih: 21 Temmuz 2006, 11:04 - İp: 85.***.**5.232
as
as (Üye)

Gantry 800İ nin lensi gayet iyi gözüküyor.Dün akşam Malcom ve speed ile gülmekten öldük.Baksana 800İ yi tripod a bile bağlamışlar. Bu sony den korkulur.

Tarih: 21 Temmuz 2006, 11:05 - İp: 81.***.**8.50
dtcan
dtcan (üye)
Tekirdağ / Amatör

Arkadaşlar yazılanları şimdi okudum. Siz adamı öldürürsünüz. Ohh allahtan R1 im var. Yoksa koşar bitane K800i alırdıııım.
Tripottada güzel duruyo ama

Tarih: 21 Temmuz 2006, 11:10 - İp: 81.***.**2.162
as
as (Üye)

Vedat çekeceğin makina W800İ ise su ,350D ise gliserin şartmış.

Vedat W800İ için plug-in yazmayada gerek yok değilmi.
Sen plug-in i 350D için yazmaya başla,onun buna gerçekten ihtiyacı var.

Can hoşgeldin.Hakikaten iyi ki R1 kullanıyoruz,yoksa cep telefonlarına makinemizin madara olması an meselesi.
Önce kıvanç bu darbeyi yedi sonra İlker.

Hayır olaya 5D nin karıştırılması kötü olmuş.Makinanın şanına yazık etmişler.

Tarih: 21 Temmuz 2006, 11:23 - İp: 81.***.**8.50
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

Hayır mevzu o değil.. ben ilker için üzülmeye başladım.. plug-in ler feda olsun hiç problem değil dee..
Şimdi bi gözü R1 deydi..
diğer gözüde w800 e kaydıı..
350d nin vizörüne bakacak göz kalmadı

gözüne sağlık..

Tarih: 21 Temmuz 2006, 11:31 - İp: 85.***.**5.232