Fotoğrafçılık Forumları
Sony Dsc R1 2. Bölüm. Yorumlar.
Arkadaşlar Sony DSC-R1 Test İlk İzlenimler topiği sayfa okunma sayısının 51000 e mesaj sayısınında 3500 e yaklaşmasından dolayı kullanımı zorlaşmış sayfalar çok yavaş açılmaya başlamıştı.Son sayfada yaşanan sayfa yapısındaki bozulmadan sonra topiğe 2 bölüm yorumlar adı altında devam etme zorunluluğumuz doğdu.Bundan sonra mesaj ve örnek fotoğraflarımız bu başlık altında devam edecek.
Kamuoyuna duyurulur.
Sony DSC-R1
#as' tarafından 18.08.2006 00:15:37 tarihinde düzenlendi.
cenk diğer topiği görmemiş olabileceğini düşünerek buraya past ediyorum
http://img45.imageshack.us/img45/369/incebelliiiiaj8.jpg
(bir foto sitesinden buldum)
ayrıca altı üstü birkaç barday çay resmi umarım karşılıklı içmek keyfi nasip olur..
Adnan şu ince bel ve arka plan konusu.. şöyle mi olcak tam anlayamadım.. incesi bardakda beli hoş bir bayanda arkası ise güzel bir gün batımında.. hocam süper bir kompozisyon ama ben bu fotoyu çekersem yiyeceğim fırçanın miktarını kestiremiyorum.. ayrıca pm ile mail adresimi iletmiştim özel iletişim isteğin için ama burayada yazayım isteyen msn den iletişime gecebilir yada mail atabilir..
ilker burada millet lipton ve seylan çaylarına kaptırmış durumda kendini.. sen rize çayı istiyorsun.. bir tabir vardır argo olmazsa .. rize çayı kapında itin olsun.. ver adresini ups saolsun..
R1 hala video çekemiyor dimi.. tüh k800 çekiyormuş.. (bu kuyuya bir taş daha)
#rokomet' tarafından 11.11.2006 17:17:48 tarihinde düzenlendi.
Ya bırakın k800'ü.Düşündükçe sinirlerim bozuluyor.
Daha önemli konular var konuşulacak.Bakınız ömer arkadaşımızı gaza getirdim.Büyük ihtimalle 30D'yi test edecek.
Vedat ben mesaj kutuma inan kaç gündür bakmıyorum senin mail adresi vereceğinide unuttum kusura bakma.Bu 800İ muhabbeti başını alıp gidince konuyu dağıttık.Sana mail ile de ulaşınca plug-in hakkında haberleşelim.Ok.
İnce belli konusunda olayı çözmüşsün.Benim kafamdaki düşünce ince belli bir hatun ile çay bardağını güzel bir manzara önünde bir araya getirip Cenk e güzel bir süpriz hazırlamaktı.İster çay a baksın ister hatun a ister manzara ya.Ee öyle bir iş te kısa sürede çıkmaz.
Sen yinede çaktırmadan benzer bir fotoğraf çekebilirsen bizimle buradan paylaş merak etme kimseye söylemeyiz.
as mümkünse o hatun sokak lambasının altında çay içebilir mi harbi as R1 in de kalitesini görebilirmiyiz.
Cenk çekebilirsek neden olmasın.
Arkadaşlar aşağıdaki fotoğraflar fazla sıkışıtırmadan dolayı bozulmaya uğrasada fotoğraflar ilginç olduğu için sizlerle paylaşmak istedim.
Sony DSC-R1
R1 fan
vedat sagol dostum, dogrusu, cay muptelasi degilimdir.. gondermeyi dusunmen bile yeter..
...
kivanc rs6'i bilmem mi.. ahhhh ahh.. biz burada yok lens yok dslr konusuyoruz.. alacaksin bir tane rs6, sonra bak keyfine.. rs4 de olabilir..
...
fotograflar cok guzel adnan..
İlker ne oldu Cenk in çay fotoğrafı. Çekemedinmi,ben bir fırsatını bulduğumda Kordon da gün batımında çekmek için fırsat kolluyorum. Sende şöyle Big Bang manzaralı bir fotoğraf çekip göndersene.
Sen yeni RS4 den mi söz ediyorsun?
Bizim İzmir bu konuda biraz fakirdir.Ortalıkta çok fazla lüks araç göremezsin.
2 sene önce siyah bir RS4 görmüştüm.Harikaydı.Araç orjinal fabrika çıkış olarak yerle bir.Altından rüzgar geçiyormudur,bilemiyorum.
İlker benim makinada sorun var.Hemde hiç küçük değil.M.Hoşbakan2a mail atacağım.Onun önerilerine göre hareket etmek akıllıca olur.
Mail adresi neydi?
Kıvanç mail adresi için pazarbeye sistemden mesaj at o biliyordur.
Hatta benim sana tavsiyem makinanın değişmesi gerekiyorsa bunun yerine başka bir model al.Belki biraz fark verip daha iyi bir şey alabilirsin.En azından bir teklif et.
#as' tarafyndan 24.07.2006 02:37:21 tarihinde düzenlendi.
Kıvanç anladığım kadarı ile otomobil ve 4X4 lere de meraklısın.Onlardan da bazılarını test etmek için istermisin.
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
232229 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0112027 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
-
Nikon D5000 Yerine Nikon D3200 D7000, Canon 600d, Sony A58
27 Oca. 2022, 20:01 muharremuzun
1209619 Eki. 2022, 18:24
fedayi_86 -
Sony Up Cr-10l Snaplab Termal Fotoğraf Baskı Makinesi
25 Ara. 2021, 20:32 mtuncel06
0291225 Ara. 2021, 20:33
mtuncel06 -
Canon Eos Rp Den Sony A7r III E Geçmek ???
12 Şub. 2021, 10:30 arkonac
1315814 Şub. 2021, 16:41
mete007 -