Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Erhan abi övgü dolu eleştiri ve yorumlarınız bana şevk veriyor, teşekkür ederim. Ama sizin seviyenize çıkabilmem için 40 fırın ekmek yemem gerek.
Erhan abi, Ahmed'den kumaş alıp kelebeği kapladınız değil mi? , ters laledeki kontrast muhteşem.
Pazarbey ona üzgün örümcek diyelim.
Ayrıca sen lensinden memnunsan kime ne?
Serkan o lensten bana 3 tane lazım, kardeşim o nasıl bir detaydır, o nasıl bir keskinliktir?
Kadir bence çekimlerin amacına uyuyor aman yükseklerini bir kenarda sakla, zira yarın öbür gün broşür bastırabilirsiniz.
Ahmed hocam yine döktürmüşsün.
#realfriend' tarafından 13.04.2008 23:44:24 tarihinde düzenlendi.
Arkadaşlar bir sorunum var. fotoğraflarımda bir kıl görünüyor. bir türlü kurtulamıyorum. bakıyorum bakıyorum göremiyorumda. nerden çıktı bu.
bir bakın şuna yav. kelebeğin sağ anteninin ucuna doğru. bir kıl birde benem. sensördemidir. yoksa lenstemi. ilk başta yoktu. sonradan çıktı. birde diyfaramı kısınca iyi ce belirgin oluyor.
http://www.dosya.cc/_G105806.JPG.html
LEnsten değil sensördenmiş. Bİz safızya k10d nin dust removali gres yağını bile atıyormuş. Günlerdir. Tır tır tır tır tırtır dust removal yapıp duruyoruz. Sensörde olsa atardı diye sandık lenste. DEğilmiş.
Oral yolla temizledim. Kuvvetli pönömatik hareketler neticesinde kıl mıl kalmadı.
Pazarbey, bana sensörden gibi geldi. Üstelik nokta 1 tane değil 1'den fazla var. Sensör tozlanmış. Benim de sensörümde toz var. Çok takılma, takılıyorsan da temizle ya da temizlemeye gönder bence...
Pentax K10D Kullanım Kılavuzu Türkçe buyrun burdan
http://www.speedyshare.com/186164858.html
Saygılar sevgiler...
Geçmiş olsun Pazarbey, K10 olsaydı temizlerdi, seninki zamzon
Ahmed hocamınkinin yanında bi işi yaramaz ama yine de yükleyeyim dedim. 0.5 cm kadar bir çekirge...
Arkası yarın
#realfriend' tarafından 14.04.2008 00:27:22 tarihinde düzenlendi.
realfriend tşk.ler.
pazarbey,bu tip lekeler aynanın yanındaki vizör çizgilerinin olduğu şeffaf plaka içinde de çok oluyor..
amati,bütün fotolar nefis,özellikle 125 ile çekilmiş ilk foto,tepesi pasta gibi olan çiçek..10 numara..
keşke fırsatım olsaydı gelseydim bafaya benim için 1,5-2 saatlik yol ama olmadı..
Arkadaşlarım ve abilerim,
uzun zamandır hem görüşemiyor hem de foruma yazamıyordum. umarım bu ayrılık için beni affedebilirsiniz.
Bugün bizde İstanbul'dan küçük bir grup olarak buluştuk. Bunun için Selehattin abiye de ayrıca çok teşekkür ederiz [>:D
Sensördeymiş. Temizledim. Olympus olsa atardı anında. Vızzzt tamam. Pentaks atamadı işte.
melrock ,realfriend çekirge turuna mı çıktınız
güzel fotolar
benim makro bahçem meyvelerini (yani çiçeklerini ) vermeye başladı.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
05130 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
019824 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk