Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Teşekkür ederim Kadir,
Zaten senin vermiş olduğun adresten yardım alarak lensi bağladım. Kafamı karıştıran 35-70 mm olmasıydı.
Sedat, Pompei kareleri cok güzel 1.ve 3.özellikle.
Kadir 2 ci kare güzel olmuş.
Realfriend, teveccüh etmişsin kardeşim, bende buradaki birçok arkadaş gibi sadece amatorce fotograf çekip paylaştıklarımızdan birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.
web sitesi denemlerine devam
Fatih abi,Sayın kaptanım,Recepcim teşekkürler güzel temennileriniz için.
Recep ilk martı foton müthiş.Bu güne kadarki en etkilendiğim foton desem bana kımazsın umarım zira hepsi birbiinden güzel
Fatih abicim o gözlükleri nasıl yakaladın yaa
Selahattin abi nöbet değişimi çok hoş olmuş.
Belli ki harika bir ada gezintisi yapmışsınız.
Ali bey, Giresun İl Jandarma Koutanlığı Karargah Bölüğü 283. Kısa Dönem Çavuş amati emir ve görüşlerinize hazırdır sayın komutanım Bu tekmilden sonra aramıza hoşgeldiniz demek isterim komutanım.Sizi aramızda görmek beni çok mutlu etti efendim. Özellikle lale fotoğrafınızdaki netlik,renkler ve pozlama beni büyüledi.Tebrik etmek isterim.
Yücel laleler süper ama özellikle çizdi halinde dizilmiş arkaya doğru kıvrılan tarla fotosunun derinliğine hayran oldum
Sinancım bataklık ağaçlarına farklı bakış açın çok güzel olmuş
Peşmerge macrolar harika olmuş
Ömercim martılı gün doğumları ve batımları artık senin klasilerin.Tebrikler
Weary merhaba.Ayakkabıları çekmeye başlamışsın.Bedava yapma sakın bu ürün fotoğrafçılığını Sana tavsiyem küçük beyaz karton parçalarını ortadan ikiye katlayıp sonra tekrar açman ve "V" harfinin baş aşağı durduğu şekilde konunun önüne doğru yerleştirmen.Flaşın açısını da uygun seçerek ayakkabıların altında oluşan gölgeleri bu ters V beyaz kartonlarla alman
Kobak1 GOAL detayı hoş olmuş.eline sağlık.Paralel durman çok etkili olmuş netlikte.
Sedatttt Tebrikler yine harikalar yaratıyorsun.Pozlama becerin günden güne artıyor.Öok zor ışık koşularını harika kullanmışsın
Bu arada cumartesi sabah erken saatlerden pazar öğleden sonra 3 e kadar BAFA GÖLÜ'ünde İFSAK macro kampında olacağım.Özellikle İzmir ve benzeri yakın lokasyondan gelebilecek arkadailar olursa onlarla tanışmak ve birlikte macro çekmekten çok keyif alırım.Bilginize.
Zeiss 35mm f2 acayip bir len çıktı.f2 de bile çok keskin.
zeiss [email protected] elde bokeh denemesi
zeiss 35mm f2 + 25mm kenko extension tube macro keskinlik testi.Konum olan nakışın toplam alanı 3 cantimetrekare
f8
VL 125mm elde
Hakan teşekkür ederim.
Kadir makro taklidi yapan fotoğrafları sigma 17-70 ile çektim. 70-300'ü kafana vurmana gerek yok kafana yazık
O lens biraz fazla ışık istiyor zira 300 YTL'lik lensten ne bekelenebilir? Bu fiyata bu performans daha ne olsun...
Beğenin için teşekkürler. Şu bi gerçek ki senin gibi ben de Vl istiyorum.
Arkadaşlar pentax world'de oy kullanmayan arkadaşlar için bu ay ironsailor damla fotoğrafını eklemiş, bilginiz olsun.
Abi oyum senin.
Ahmed hocam teşekkür ederim, vasatın üstüne çıkmaya çalışıyorum..
Kadir çok doğru perspektif ve nesne dizimi tebrik ederim.
Ironsailor,kaptanoyumu kullandım
Arkadaşlar kaptan geride biraz hadi artık verelim şu desteğimizi
Ahmed, hakikaten senin zeiss canavar gibi birşeymiş.Kareler nefis gerçekten. Bu arada bizi ayak kullanmaya alıştırıp kendin VL ile elde çekimlere başlamışsın.
Realfriend sagol. Gerçekten hak ediyorsa oylayın yoksa torpil geçmeyin
Yagmurlu günde çektiğim lale fotoğraflarından bazıları. Hepsi VL, hepsi ayakla, hepsi doğal ışıkta.
Aman kaptan ayaksız adımıı atmıyorum bir yere.Sadece k20d nin SR özelliği 4 stop a kadar faydalı oluyor söylemini test ediyorum bu ara ama inan bana alet 1/8 de cam gibi foto üretiyor Ama tripod ile çekilen fotolara örnek olarak senin laleleri göstermemiz lazım.Tek kelime ile muhteşem
Recepcim tevazudan kırılacaksın artık.Üstad olduğun aşikar
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
05630 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
020124 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03