netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

komutan,bigwolfied,peşmerge harika fotolar..
peşmergenin foto sunum tarzı ayrı bir güzel..
komutan ,o suyun içindeki ağaçların kadrajı nefis olmuş..
bigwofied, ışık kullanımınız gerçekten güzel..

Tarih: 8 Nisan 2008, 23:59 - İp: 88.***.**7.223
ekber_
ekber_ (üye)
İstanbul / Amatör

Teşekürler Kadir...
Tabi bunda PS denen harika programın da etkis ivar. Level ayarları ile biraz oynayınca istediğim sonucu alıyorum...

Tarih: 9 Nisan 2008, 00:06 - İp: 85.***.**1.208
kobak1
kobak1 (üye)
İstanbul / Amatör

Bizim yorum yazmaya bilgimi ve birikimimiz el vermez o yüzden Allah muhabbetten ayırmasın diyorum. Eminimki benim gibi süreki forumu takip eden her sabah acaba fotoğraf eklendimi yorum yapıldımı bizde bir şeyler öğrensek diye açıyorum sayfaları inanın.
Erhan Abi ve Ahmed Abi K20d ler hayırlı uğurlu olsun, Allah kazadan korusun diyorum.
Yeni forum müdavimi abilerim, kardeşlerim hoşgeldiniz; makinalarınız hayırlı olsun.

Bu aralar hep arabacağızımı çekiyorum

Tarih: 9 Nisan 2008, 08:48 - İp: 85.***.**4.51
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Ali Bey (bigwolfied) kit lensin sınırların zorluyor ve ışığın çok başarılı olduğu fotoğraflar çekiyorsunuz...
önümüzün bahar ve yaz olması fotoğraf gezileri anlamında bize çok seçenek sunuyor... daha evvelden tanışmış ve dostluk kurmuş kişiler bu gezileri yaz/kış demeden yapıyoruz... bir sonraki gezimizde aileye yeni katılan kişilerinde olduğu geniş bir gezi düzenleyip bahara merhaba diyelim... hatta fikirler ile bir gezi organize edelim...

Ömer'cim (shn58)özletmiştin kendini. düğün hazırlıkları biraz yorar adamı ama sonunda bu yorgunluğuda değer... çok güzel bir ters ışık olmuş...

pesmerge güzel bir kare

teşekkürler kadir

sevgili kobak1 hararet normal, yakıt durumu iyi, tüm göstergeler sorun yok diyor

Tarih: 9 Nisan 2008, 09:39 - İp: 85.***.**5.89
weary
weary (üye)
İstanbul / Amatör

Merhabalar,

Sevgili Selahattin Abi, Puspus, foxfa Fatih Abi, ironsailor ve Sinan Abi isim konusunda verdiğin fikirler için çok teşşekür ederim. Sanırım hanıma bırakmak en doğrusu olacak dediğiniz gibi. Hayırlısı artık.

Bu arada peşmerge çiçek makroları güzel olmuş. Herkeste bir makro almış başını gidiyor

Bigwolfied çiçekteki ışık kullanımı ve canlılık çok güzel gözüküyor. Güzel karelerin devamını dilerim.

shn58 sağ taraftaki siyahlık nedir bilemiyorum ama kareyi biraz etkilesede güzel bir fotoğraf.

kobak1, sanırım bu bir WW

Bu arada internet sitesi için model çekimleri yapmıştım yeni makine ile devam edecem ancak eski çektiklerimden bir kaçını yükleyip fikirlerinizi rica edicem eksik ve hatalı yönleri bildirirseniz çok sevinirim.

Saygılar....

Tarih: 9 Nisan 2008, 10:12 - İp: 85.***.**7.49
kobak1
kobak1 (üye)
İstanbul / Amatör

@Komutanım teşekkürler.
@weary; vw polo 2 ay olacak alalı. Çekimlerin ışığı güzel ayarlarmış.

Yağmurlu bir gün çektiğim kare

Tarih: 9 Nisan 2008, 11:08 - İp: 85.***.**4.51
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Bugün okuduğum bir haberi paylaşmak istedim...

"15 Nisan'da al dürbünü eline, git Sarıyer'e

Dünyanın en önemli kuş göçü rotaları üzerinde yer alan İstanbul'da, kuşların göç hareketleri 15 Nisandan itibaren özellikle Sarıyer'den izlenebilecek.
İstanbul, küçük orman kartalı, yılan kartalı, şahin, arı şahini, atmaca ve leylekler, yoz atmaca ve karaleylek gibi kuşların göç rotası üzerinde bulunuyor.

Afrika'dan kuzeye devam eden göç, 15 Nisandan itibaren İstanbul'dan gözlemlenebilecek. Doğa Turizm, kuşların göç hareketlerini izlemek isteyenler için uzmanların rehberliğinde 15 Nisan-1 Mayıs arasında geziler düzenleyecek."

Tarih: 9 Nisan 2008, 12:49 - İp: 85.***.**5.89
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

sinan abi teşekkür ederim bende çok özledim sizleri.

hakan fotoğraftaki siyahlık bi apartmanını duvarı.tamamen kesmek istemedim sadece

Tarih: 9 Nisan 2008, 16:49 - İp: 62.***.**2.185
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

merhaba arkadaslar.. gezilerden, molalardan fotograflar geliyor tum fotograflar birbirinden guzel.. hic kacirmadan takip ediyorum sizi hepinizi tebrik ediyorum.. ellerinize saglik..

burda bir gun yagiyor bir gun aciyor.. bakalim ne zaman deniz yuzu gorecegiz

size Pompei'den bir kac fotograf..
burasi yanardag altinda kalmis eski bir roman sehri imis..

muze gibi bir binanin icinden..

tarihi sehrin bir parcasi

ve donus

#sdtyrdkn' tarafından 09.04.2008 17:45:25 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 9 Nisan 2008, 17:39 - İp: 193.***.**3.144
aydemir74
aydemir74 (üye)
Bursa / Amatör

komutan, bigwolfied, peşmerge, sdtyrdkn fotoğraflarınız çok güzel tebrik ederim.

Uzun zamandır güneş yüzünü göstermiyordu. Ben de evin hemen yakınında olan caminin bir fotoğrafını çekmek istedim:
Kit lens ile çekilmiştir.

Tarih: 9 Nisan 2008, 17:54 - İp: 88.***.**0.194