Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Merhabalar;
tek tek yazamadığım için kusura bakmayın... birbirinden güzel foroğraflarını izliyor ve çok keyif alıyorum...
yeni ekipman alan arkadaşlara hayırlı olsun, aramıza yeni katılan arkadaşlarda hoşgeldiniz...
pazar günki; küçük gezimizden birkaç kare paylaşmak istedim..
Foxfo, adadan güzel enstantaneler.
Ahmed, 35mm Zeiss hayırlı olsun. Lale nefis.
Selahatting agbi sizinde 31ltd hayırlı olsun, nobet degisimi
Onix, saz
Realfriend, Martı fotografları oldukça başarılı, bende daha once denemiştim, ama senin kadar başarılı olamadığımı itiraf edeyim.
Puspus, lalelerin hepsi güzel ama ikinci karedeki ters ışıkta olan bir baska güzel. Sanırım Ctesi Emirgan parkındaydın. Ben Pazar gidebildim yagmur altında calışmak zorunda kaldım.
Bigwolfield, hoşgeldin, gerçekten güzel çekimler. Ozellikle lale fotosu.
Komutan cıvıl, cıvıl kareler, renkler cok canlı.
teşekkürler kaptan, bahar hissetirmeye başladı kendini... Baharın çıvıltısını bir nebze yansıtabildiysem ne mutlu bana...
Bahar fotoları harika. herkesi tebrik ederim.
#shalamar' tarafından 07.04.2008 16:53:46 tarihinde düzenlendi.
Arkadaşlar herbiriniz mükemmel fotoğraflara doğru yol alıyorsunuz tek tek kutluyorum gerçekten K10D efsanesi kendini zamanı en güzel netliği ve doğal renkleriyle kanıtlıyor.. Uzun bir ara uğrayamadım işlerim nedeniyle.. 70-300 Apo macro ile aranızdayım yine.. Sevgilerle..
Çok teşekkür ettim Abilerim. Beğenmeniz beni sevindirdi.
Sinan abi, bahar fotoları nefis. Bahar biz acemiler için çok güzel fırsat.
ironsailor, abi Emrgana gitmedim. uzak kaldı biraz bana. daha yakın bir mekan seçtim. Zeytinburnu Soğanlı Bitkiler parkı var, lale fotolarını orada çektim.
Arkadaşlar herkese merhabalar diyorum. İş yoğunluğu ve yurt dışında bulunmam sebebiyle uzun süredir topiğe girememiştim. Yine çok çok güzel fotoğraflar almış başını gitmiş. Özellikle fethiye gezisi çok verimli geçmiş anlaşılan nefis kareler geliyor. Selahattin Abi (camako), Fatih Abi (foxfo), Fatih abi (erex), Ahmet Abi (amati) hepinizin fotoğrafları tek tek çok güzel. Hemen ardından Adalar gezisindende güzel kareler gelmeye başlamış. Recep abi, Fatih Abi ve Selahattin abi bu kareler içinde tebrikler. Bu arada Sedatcım sen uzakta olsanda fotoğraflarınla yanımızdasın hepsi çok güzel. kad-ir, puspus, avs, komutan, ironsailor, peşmerge, drag, acemi38, aydemir74, onixon ve ismini hatırlayamadığım arkadaşlar kusura bakmasın hepinizin kareleri birbirinden güzel. Tek tek yorum yapamıyorum kusura bakmayın. Ayrıca yeni makine ve donanım alan tüm arkadaşların bu cihazlarını güle güle ve mutlu günlerde kullanmasını dilerim. Ben daha K10 d Mi teslim alamadan K20 D ye geçiş başlamış. Ahmet abi ve Fatih abi makinenin artıları konusunda zaman zaman bilgi verirseniz değiştirmenin değip değmeyeceği konusunda bizi çok bilgilendirmiş olursunuz.
Bu arada eğer sizelerce bir sakıncası yoksa ve bunun yeri belki bura değil ama bu topiğin artık makine tanıtımının ötesine geçtiğini düşünüyorum, sıcak muhabbetinize ve dostluğunuza sığınarak bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Çok yakında belki bir hafta belki 10 gün sonra baba olacam inşallah. . Ve isminde bir türlü karar veremedim. Aklımdaki birkaç isim konusunda siz değerli dostlarında fikirlerini almak istiyorum.
Hangi ismin daha hoşunuza gittiğini bildirirseniz çok sevinirim.
1- Derin Yavuz
2- Beren Yavuz
3- Zeynep Yavuz
Herkese saygılar.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
05830 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk