netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

bende kelebek fotosunu çok çok beğendim.

Tarih: 5 Nisan 2008, 09:54 - İp: 85.***.**9.67
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

bende kelebek fotosunu çok çok beğendim.

Tarih: 5 Nisan 2008, 09:54 - İp: 85.***.**9.67
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

Sevgili Ahmed, Selahattin Abi ve Fatih Abi, kareleriniz tek tek yorumlanmayacak kadar müthiş. Ellerinize sağlık.

Fatih Abi, estağfurullah, senin aynı konudaki karelerini görünce ben kendiminkileri beğenmedim.

Kadir, papatyalar arasındaki gelincik karesini, kontrast bölümüne de yüklemelisin. El içindeki çiçek makrosundaki kompozisyonu çok beğendim. Kızını da Allah bağışlasın, çok güzelmiş Maşallah.

Sevgili Naci, kalb kalbe karşıymış. Teşekkür ederim. Para micro-macro' su nefis olmuş.

sLaVeZeRo,Fatih Abi, ironsailor, endorf beğenilerinize teşekkür ederim.

Avs, makroların hepsi 17-70mm için çok iyi.

Ahmed kareşim, K20D makinanı ve lenslerini güle güle kullan. Her ekipmanın hakkını veriyorsun. Helal olsun.

Selahattin Abi, sizler güzel kareler çekerken, ben "dalga" geçmişim biraz

#erex' tarafından 05.04.2008 12:56:44 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 5 Nisan 2008, 12:55 - İp: 88.***.**2.188
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Ahmed her iki makro da harika olmus.Zeiss in performasida vl ye oldukca yakin. K20D hayirli olsun.

Bu arada K20D ye terfi etmeye gercekten degiyormu.izlenimlerinizi merakla bekliyorum.

Tarih: 5 Nisan 2008, 13:00 - İp: 193.***.**5.60
acemi38
acemi38 (üye)
İstanbul / Amatör

Ahmed üstad fotoğraflarınla gerçekten büyülüyosun, 3 boyut etkisi çok güzel, özellikle kelebek macron bir harika eline sağlık.

Erhan abi gerek kadraj gerek estetik açıdan çektiğin bütün fotolar insanı içine çekiyor harika kareler eline, emeğine, gözüne sağlık üstad.

#acemi38' tarafından 05.04.2008 16:48:31 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 5 Nisan 2008, 14:41 - İp: 81.***.**2.61
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Erhan üstad, fotograflardaki canlılık, renkler harika

Bugunden iki VL karesi.

Tarih: 5 Nisan 2008, 21:24 - İp: 88.***.**0.75
drag
drag (üye)
İstanbul / Meraklı

Tüm pentax'çılara merhaba, ustaların çektiklerinin üstüne foto eklemek haddimiz olmasa da, affola..

Tarih: 5 Nisan 2008, 21:48 - İp: 85.***.**9.222
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Kaptan teşekkürler.Yine VL yi coşturmuşsun

Erhan abi farkını hep ortaya koyuyorsun abicim İzinden geliyoruz

Naci abi senin beğenmen benşm şöşn çok önemli çünki sen verdin zehri kanıma Ama iyi ki vermişsin abi.Para fotosu harika gözüküyor abi

Kadir teşekkürler.

zeiss 85mm

Tarih: 6 Nisan 2008, 02:03 - İp: 88.***.**9.241
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Erhan çok güzel 'dalga' geçmişsin. Sahile vuran dalgalar kırılan dalga ve motorun yarattığı dalga hepsi muhteşem. Tadı damağımızda kalan gezinin dönüş karesini simgelediğinden motorun dalgası hüzün yarattı. Keşke o dalga ters yöne doğru olsa dedim. Yine gideriz inşallah.

Ahmed Fefhiye kareleri büyülemeye devam ediyor.

Yücel sağol kardeşim. 31mm pentax Ahmed'in çantadan benim çantaya transfer oldu. Ahmed'i artık Zeissden başkası kesmiyor. Bende merde o göz. AF lenslerle bile net fotoğraf çekmekde zorlanıyorum.

Erol kaptan makrolar her zamanki gibi çok güzeller.

Kadir minik makrocumuz işini çok ciddiye alarak yapıyor. Yakında 'Baba bana bir DSRL al' derse hiç şaşmam. Allah bağışlasın.gözlerinden öperim.

#camoka' tarafından 06.04.2008 10:14:03 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 6 Nisan 2008, 10:12 - İp: 88.***.**2.36
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Bu da bizim dünkü Büyükada gezisinden

VL 125mm,f/16, 1/3 sn, iso 100

Tarih: 6 Nisan 2008, 10:30 - İp: 88.***.**2.36