Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
niye 3 kere yazıyor bir türlü çözemedim.
başka browser ilr deniyorum bakalım ne olacak
niye 3 kere yazıyor bir türlü çözemedim.
başka browser ilr deniyorum bakalım ne olacak
bu sefer de 2 kere yazmış
deneme
Erhan PM gönderdim.
Merhaba,
Gene uzun bir süredir birşeyler yazamıyordum. Çok çok çok yoğun bir dönem geçiyor ofiste , akşamları da bu aralar bolca mesaiye kalmak zorunda kalıyorum hatta pazarları bile malesef ofise gelmek zorunda kalabiliyorum. Ancak bana gene nefes aldıran sizlerin güzel fotoğrafları ve yapılan muhabbetleri + yorumları okumak . Herkesi tebrik ediyorum , zaten artık çıta çok yükseldiği için yorum yazmatan çok beğeniler daha fazla olmakta
Özellikle ustaların Fetiye çıkartması ve bu geziden gelen fotoğraflar tek kelime ile nefis Ayrıca çekilen fotolarla , adeta bizde beraberce geziyoruz sayesinde Kurulan dostluklarında tavan yapması form adına mutluluk verici , harikasınız...
Erex K20D makinan hayırlı olsun...
Kadir seninde makro çekimlerinin kalitesi artıkça , artık yüksek mm'li ve iyi bir makro lens alma ihtiyacıda paralel olarak artıyor...
İlk defa bugün biraz nefes almak için ve terapi niyetine (gerçekten çok iyi geldi ) öğlen Hidiv Kasrına gidip kendimi 45dk lalelerin arasına attım ve bunlar çıktı beğeninize sunarım...
Avşar çok güzel kareler. Bu hafta sonu bizim rota belli oldu. EMİRGAN
Tüm dostlara selamlar, çok uzun zaman oldu uğramayalı. üstadlar buluşmasından güzel kareler çıkmış zevkle seyrediyoruz. birkaç kare de ben ekleyeyim izninizle.
Söylemeyi unuttum, sevgili erex yeni model makinanız hayırlı olsun, güle güle kullanın.
sevgili avs fotoğraflar gerçekten inanılmaz güzel tebrikler.
avs bey, çok güzel fotolar.
yalnız exif bilgileri maalesef yok. acaba hangi lens ile çektiğiizi sorabilir miyim?
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
06230 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
020324 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk