Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Hoşbulduk.. camoka teşekkürler sanırım deneyebileceğim her şeyi denedim ve olmuyor. Pil tam olarak yuvaya oturmuş durumda. Sağa ve sola hareket etmesine rağmen dikey yönde ne ileri ne geri kıpırdamıyor. Sirkeci yolları görünüyor bana anlaşılan. Makinayı oldukça isteyerek aldım ancak bu durum ilk günden çok can sıkıcı.
xenitis. Gerçekten şanssızlık. pil'i iten yay sıkıştı anlaşılan. Hevesle alıp hiç kullanmadan sorun yaşamak hoş değil.
Xenitis hosgeldin umarim sorunun kisa zamanda cozulur.
Sedat sana iyi yolculuklar ve basarilar.italya gibi bir yerden cok guzel kareler cikartacagina eminim.
Benimde bir fotografim PPG ye kabul edilmis.:D
Cesaret verici yorumlarınız için teşekkürler.
foruma aralıklarla yazsamda, tüm yorumları ve resimleri inceliyorum. ve inanılmaz bilgiler veriliyor. tüm ustalara sonsuz teşekkürler.
bu arada kar çok güzel biraz çıkmak istedim fakat daka parsoleyi takarken elim dondu, hissedemedim evin balkonundan kar fotoğrafı çekicez anlaşılan
sedat ve weary iyi yolculuklar
ismail foto çok güzel, uzun pozlama gayet başarılı birazda ps de oynadınmı tamamdır.
nıç nıç ben dün gece 3 saat dışardaydım tipide :=)
sevgili amati'nin çok güzel gül fotoğrafı ile giriş yapmak istedim
Oyum "Kontrast" dan yana..
Sevgili Sedat; sana iyi yolculuklar, 6 ay çok iyi bir süre, o farklı bakış açın ile neler görüp çıkaracağını düşünmesi bile heyecan veriyor , bizleri de mahrum etmezsin umarım tabi ki şartların elverdiğince. Her bakımdan süreyi iyi değerlendireceğini biliyoruz.
Sevgili xenitis; hoşgeldin, sevgili camoka'nın söylediği gibi şanssızlık olmuş galiba. Normalde batarya nın yatay boşluğu olduğu gibi yaydan dolayı dikeyde de belli bir oynama payı olmalı.Batarya söylediğin gibi yatay hareket etmesine rağmen dikey yönde hiç hareket (esneklik bile olsa) etmiyorsa patarya kontakt pinleri takılı kalmış olabilir, buna da senin müdahalen mümkün görünmüyor.
Sevgili ironsailor aramıza hoşgeldin
topik boş kalmasın dün gece arkadaşımla yürürken çektiğim,deneme kareleri,gece karı geniş alanda dondurmak için güçlü,geniş alana ve yumuşak ışık veren bir flasa gerek duyuluyor
şifa yurdu
önünden geçerken
#onixon' tarafından 17.02.2008 12:58:39 tarihinde düzenlendi.
onixon durak çok güzel olmuş
Sevgili Arkadaşlar, epey zaman geçtiği için tektek yorum yazamaıyacağım. Fotoğraflarınızın hepsi çok güzel. Ellerinize sağlık.
xenitis, aramıza hoş geldin. Pil bir şekilde yapışmış da olabilir. İnce bir asetet veya plastik kullanarak pilin etrafındaki boşluklardan, pil yuvası boyunca bir kontrol yap. Bu şekilde belki yapışan noktayıda ayırmış olursun.
Arkadaşlar, konulu yarışma, Challenge vs konusunda bir fikir beyan edemiyorum, çünki aktif bir şekilde katılabileceğimi zannetmiyorum. Malesef şu aralar değil fotoğraf çekmeye, eski çektiklerimi dahi işlemeye pek zaman ayıramıyorum. Umarım geçicidir.
Fakat, siz neye karar verirseniz ben o'nun ve sizin gayretlerinizin, resimle olmasa da kalben destekleyicisi olacağımı bilmenizi isterim.
Sevgili Sedat ve Weary, güle güle gidin ve sağlıcakla dönün.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
014230 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
024024 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk