netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Kratos senin yorumunu atlamışım. Özür dilerim. Umarım düşündüğün gibi olur. Ben de aynı hisleri taşımak istiyorum. Selamlar.

Kadir 1001 kere maşallah.

Tarih: 16 Şubat 2008, 12:46 - İp: 85.***.**6.122
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Camoka'nın Çöpleri 26

'Kundurama Çöp Doldu'

Tarih: 16 Şubat 2008, 12:53 - İp: 85.***.**6.122
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

selahattin abi adresinizi verirseniz kurye ile yollayacağım.
selahattin tuncay kızkulesi/istanbul
yazsam yeterlimi

#kad-ir' tarafından 16.02.2008 14:24:40 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 16 Şubat 2008, 14:14 - İp: 85.***.**9.67
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Selahattin agbi,kusura bakmayin surekli baglanip msj atamiyorum hatta forumu bazen cep telefonundan takip ediyorum oradan da msj atmak mumkun olmadi bugune kadar simdi yine deniyorum ama msjim gidecekmi bilmiyorum.Surekli takip ediyorum ama buraya azda yazsam bilinki bu guzel grubun ve olusumun herzaman icindeyim.bende surenin ne cok uzun nede cok kisa olmasindan yanayim.bu konuda soylediklerinizi destekliyorum.ama dedigim gibi maalesef cok fazla vakit ayiramiyorum bu islere.

Tarih: 16 Şubat 2008, 16:22 - İp: 193.***.**5.60
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Kadir, özelden mesaj gönderdim. Şimdiden teşekkürler.

Kaptan sözüm zaten sana değil. Sen konu bile bildirdin. Selamlar.

Tarih: 16 Şubat 2008, 18:10 - İp: 85.***.**6.122
smlzl
smlzl (üye)
Yalova / Amatör

selahattin abi ne desen haklısın..ama öğrencilikte zor be abi.. aslında elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum ama herşeyiyle takip etmek mümkün olmuyo.. çektiğim fotoğrafları buraya yükleyip sizden yorum bile alamıyorum artık Ama yapmaya çalıştığınız projeyi sonuna kadar destekliyorum..bu proje bana meslek olarakta çok şey katacak aslında sizin sayenizde..(bu arada endüstriyel tasarım okuyorum)..benimde oyum kontrast tan yana..yer olarakta sizin dediğiniz gibi yeni bir başlık altında toplanırsa daha uygun olur sanırım..zaman olarak 3 ay gibi bi süre uygun bence ne uzun ne kısa..bu projeye mümkün olduğunca katılmaya çalışacağım inş..

son bişey daha söylemek istiyorum...sizlerden o kadar çok şey öğreniyorumki hepinize çok teşekkür ederim..(özellikle selahattin abi,ahmet abi(amati),adnan erol abi, kadir abi,onixon çok sağolun)

bu arada selahattin abi çöp serin o kadar güzel ve faydalı ki tebrik ederim abi.. ellerine,gözlerine sağlık sonuna bir sergi yakışır bence..

#smlzl' tarafından 16.02.2008 19:39:25 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 16 Şubat 2008, 19:25 - İp: 78.***.**2.127
xenitis
xenitis (üye)
İstanbul / Amatör

Selamlar,
Ben de bugün k10d sahipleri arasına katıldım. Foruma ilk mesajım bu olsun istemezdim ama şu an bir problemle karşı karşıyayım. Makinayı yedek pille aldım ancak pil yuvasında sıkıştı. İnternette biraz aradım ama bu problemle karşılaşan biri olmamış gibi. Bir de kullanıcılara sormak istedim. Böyle bir şey ile daha önce karşılaşan oldu mu acaba? Pili sıkıştıran dili geri itmeme rağmen pil yuvasından bir türlü çıkmıyor. İlgilenenlere şimdiden teşşekür ederim..

Tarih: 16 Şubat 2008, 19:44 - İp: 88.***.**5.50
smlzl
smlzl (üye)
Yalova / Amatör

Fırsat bulmuşken bir fotoğraf yükleyip sizden yorum almak istiyorum..

F11 , 1sec.

burda durgun olan suyu net çekebilmenin bir çaresi yok mu yaa.. yavaş hareket eden su bunalık gibi çıkıyo ve netlikte bi problem varmış gibi duruo..

Tarih: 16 Şubat 2008, 19:57 - İp: 78.***.**2.127
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

fotoğraf gayet güzel su dışındaki alanların pozlamalarını oynayıp,kontrast verip etkileyici hale getirebilirsin.

xenitis hiç başıma gelmedi ama bir şekilde sıkıştıysa zorlama bence,tokaz ince cımbız vb ile hafif dene yoksa,işi bilen birine göster hallederler hemen

Tarih: 16 Şubat 2008, 20:07 - İp: 88.***.**5.218
pin_nar
pin_nar (üye)
İstanbul / Amatör

arkadaslar evde kendim bir ligthbox yaptım
buraya aydınlatma,ışık vs başlıgına ekledim ama sizinde haberiniz olsun
buyrun link burada

http://www.fotono1.com/forum.php?id=139

Tarih: 16 Şubat 2008, 20:31 - İp: 85.***.**8.39