netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Camoka'nın Çöpleri 23

'Love' Sevgililer gününüz kutlu olsun.
Günün mana ve ehemniyetine uygun olsun dedim. Sevgili Adnan 'Fotografik değeri yok' derken bunun gibileri kasdediyorum.

Tarih: 14 Şubat 2008, 16:49 - İp: 88.***.**7.66
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

Selahattin Abi,
aşkı yanık kibritler daha iyi anlatır bence

Tarih: 14 Şubat 2008, 17:18 - İp: 85.***.**9.67
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Sevgi kibrit çöpü ile bu kadar güzel anlatılabilir...

Tarih: 14 Şubat 2008, 17:26 - İp: 85.***.**5.89
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Onix, Kadir, Endorf teşekürler.

Ahmed, özellikle 1.ve 3.gül çok güzel olmuş. Bu arada iznin olmadan senin nefis olan ilk gülü kullandım.Eşim telefon harici ulaşılamaz bir noktada olduğu için cep telefonundan kendisine gönderdim.Etkisi büyük oldu. Umarım mazur görürsün.

Konu için bende DOKU diyorum.

Tarih: 14 Şubat 2008, 17:48 - İp: 193.***.**5.60
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Kaptan maruz görmek bir kenara bana kendimi ço iyi hissettirdiniz.İnsan yaptığı birşeyi paylaşıldığı zaman içine daha çok sindiriyor Teşekkür ederim bana bu duyguyu yaşattığınız için.

Selahattin abi artık sergi bekliyoruz

Tarih: 14 Şubat 2008, 18:01 - İp: 81.***.**8.226
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Ahmed önce sen sergiyi bir aç. Ondan on sene sonra da ben açarım.

Konu olarak her ikisini de alsak nasıl olur. Çünkü işin içine DOKU girdi mi çok kuvvetli lensler gerekir. Macro lens'i olmayan arkadaşlar burada zorlanabilirler. Oysa tezat konusu özel durumlar hariç her türlü lensle fotoğraflanabilir.

Ben iki konu belirlenmesinden yanayım. Böylelikle arkadaşlar hem ilgi alanlarına hem de lens kapasitelerine göre çekim yaparlar.Ne dersiniz? Fazla mı olur ?

#camoka' tarafından 14.02.2008 19:58:26 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 14 Şubat 2008, 18:49 - İp: 88.***.**7.66
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Camoka'nın Çöpleri 24

Sevgililer günü 'Özel'

Kadir İtfaiye hazır mı. Kibritleri özellikle yakmadım. Sevgililer gününde bari yanmasın garipler diye.

Tarih: 14 Şubat 2008, 18:56 - İp: 88.***.**7.66
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

tam konsept fotosu olmuş camoka abim ,şık ve zekice

Tarih: 14 Şubat 2008, 20:07 - İp: 88.***.**5.218
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Teşekkürler onix. Çöplerle yatıp, çöplerle kalkıyorum buğünlerde. Ev çöplük olmadan seriye son mu versek ne?

Tarih: 14 Şubat 2008, 21:34 - İp: 88.***.**7.66
adr
adr (üye)
Bursa / Amatör

camoka Bencede gayet güzel bir anlatım ortaya çıkmış.. Aynı objeler ile farklı anlatım tarzı oluşturmak kolay değildir.. Ellerinize sağlık..

Tarih: 14 Şubat 2008, 21:38 - İp: 81.***.**2.241