netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Selahattin abi kar yağıyor

Tarih: 13 Şubat 2008, 10:05 - İp: 85.***.**5.89
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Komutan Meteoroloji sık sık yanılıyor. Termo çöp de bir kere yanılmış çok mu?

'Nede olsa kış'ın sonu bahardır'

Tarih: 13 Şubat 2008, 10:12 - İp: 85.***.**8.100
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

selahattin abi bu seferki çöp tam olmuş.tebrikler.

Tarih: 13 Şubat 2008, 10:20 - İp: 85.***.**9.67
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Teşekkürler Kadir. Kızımın odasındaki termometre ve benim yaktığım kibrit'in PS marifetiyle birleşmesinden çıktı. Bu konu bana eski Photoshop bilgilerimi hatırlamayı ve bunları uygulamayı da sağladı.

#camoka' tarafından 13.02.2008 12:03:53 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 13 Şubat 2008, 11:16 - İp: 85.***.**8.100
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

Foxfo, Erex, Kadir, Adnan teşekkürler.

Erhan üstad, 2.karedeki silüetler, renkler ve kadraj bence nefis.

Adnan, 1 karedeki buzlu dal(agaç) harika. Buzlar fotografa aksiyon katmış. Bende cok hızlı esen rüzgara karşı ayakta durmayı başarabilen bir insan hissi yarattı.

Ahmed, içine sinmeyen kareler bile güzel bence.

Selahattin agbi aynen dediğin gibi oldu, hergün o günün çöpünü merakla bekler olduk.

Tek konu üzerinde yogunlaşmak bence de olumlu olacaktır. Yaratıcılığımızı geliştireceğinden eminim.Selahattin ağbi nin çöpleri örneği önümüzde.

Tarih: 13 Şubat 2008, 12:40 - İp: 193.***.**5.60
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

En canlı örneklerden biri olabilirim dostlar ben bu makinayı sizin tecrübeleriniz akabinde aldım. Tekrardan teşekkür ederim..

Selahattin Bey, samimiyetimden şüpheniz olmasın çöp serisi muazzam oldu bir sonrakini merak eder olduk

Tarih: 13 Şubat 2008, 13:21 - İp: 88.***.**0.145
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Kaptan teşekkürler seri devam edecek.

Esisman, teşekkürler kardeşim. Bana Abi demeni tercih ederim. Şahsen resmiyetten pek hoşlanmam.

Tarih: 13 Şubat 2008, 15:43 - İp: 85.***.**8.100
ironsailor
ironsailor (üye)
İstanbul / Amatör

ada serisine devam 18-55kit

zamana direnen bacaklar

Tarih: 13 Şubat 2008, 16:49 - İp: 193.***.**5.60
adr
adr (üye)
Bursa / Amatör

Arkadaşlar uzun zamandır forumu ve bölümünüzü zevkle takip ediyorum. Özellikle yaratıcı fikir ve karelerinize yansıyan hayatımızdan kareler çok etkileyici.
Bende 90 lı yılların başında fotoğrafçılığa Pentax analog SLR cihazlar ile adım attım ve gerçek bir makinenin nedemek olduğunu, karanlık odanın o güzel ambiyansını ve 35mm film tadını ilk olarak Pentax ile yaşadım..
Şuanda Hava Kuvvetlerinde Rütbeli personel olarak görevliyim ve elimden geldiğince çekimlere devam ediyorum. Özellikle macro çekim konusunda belirli bir yol katetmiş durumdayım.
Bir müddet kompakt cihazlarla fotoğrafçılığa devam etsemde Profesyonel tadına geri dönmeye karar verdim.İlk olarak K100D Super ardından ise şuan yeni aldığım Pentax K10D + Battery Grip ve Pentax SMC FA 28-80mm f/3.5-4.7 lens ile İnşallah ilerleyen zamanlarda aranızda olmaya çalışacağım. Sevgiyle kalın.. Selamlar.

#pesmerge' tarafından 13.02.2008 20:22:40 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 13 Şubat 2008, 20:11 - İp: 81.***.**2.241
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

camoka abi çöp fena :D alevlenmiş =)

pesmerge hoşgeldin

ironsailor abi valla tarzın,kadrajların farklı,değişik bir kare

Tarih: 13 Şubat 2008, 20:19 - İp: 88.***.**5.218