Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Memnun oldum. Yine güzel kareler görüyorum ellerinize sağlık.. Bende geçtiğimiz Eylül ayında Kocaeli Sekaparkta çektiğim birkaç kareyi paylaşmak istiyorum.. Küçük kardeş Pentax K100D Super ile..
Kadir buna "sınır" fotoğrafı diyebiliriz meselaNar yerken mesajını okudum ve o an aklıma bu geldi.Çok iyi bir örnek değil ama sonuçta baktığımız herşeyde soyut kavramları bulabiliyoruz.
Serkan,söz dinlemedim gidip mac aldım,şimdi böyle kırmızı tonlarını tutturamıorum
pesmerge,çok iyi fotolarla başladın,tebrikler.Hvada bağdaş kurmuş olanı biraz cropla büyütmeyi denedin mi?
Sevgili Ahmed ben de aynı fikirdeyim. Bu konuda en deneyimlimiz sensin. Olayı çerçeveleyen bir metin hazırlayıp yayınlayalım o zaman.
Güller harika olmuşlar.
Site yönetimi ile konuşmak gerekir mi acaba?
Bu amaçla çekilen fotoğrafları ayrı bir başlığa mı yüklesek ne dersin. Bizim bazan fotogeyik'e kaçan sohbetlerimiz arasında kaybolmasın.
Kadir muhtar çakmağı gerçekten nostaljik olmuş.
Pesmerge aramıza hoş geldin. Hareketli kareleri güzel fotoğraflamışsın. Makinen hayırlı olsun. Yeni karelerini bekliyoruz.
Teşekkürler amati O hızda ve uzaklıkta %100 crop haliyle biraz kayıp oldu ama yinede idare eder sanırım..
pesmerge,bence çok daha güzel oldu.Madem kayıp var diyorsun,belkide %75 cropları geçmemek lazım.Ellerine sağlık
Selahattin abicim,estağfurullah.Dediğiniz gibi birkaç proje içinde yeraldım ve almaya devam ediyorum.İnanın bana çok güzel olacak.Eğer herkes bir konu önrebilirse,hızla bir seçime gideriz ve daha sonra da bir başlık açarız proje konumuzla ilgili.Başlığı kimin açacağı önemli değil bence.Onu da kararlaştırırız.Önemli olan birlikte olmak ve birbirimizi geliştirmek derim ben.
Sevgili Ahmed. O zaman hafta sonuna kadar önerileri alalım. Sonra bunları değerlendirerek bir sonuca varalım.
İlk öneri de benden olsun.
'DOKU'
Kumaş,Taş, Mermer, Kürk, Kağıt, Metal,Ahşap, Her türlü gıda ve içecek, Her türlü likit ve bunların donmuş halleri, Kar, Buz,vb maddelerin dokularından iyi soyut fotoğraflar çıkabilir diye düşünüyorum.
#camoka' tarafından 14.02.2008 01:01:07 tarihinde düzenlendi.
Sevgili Ahmed, 50 yıldır gördüğüm en güzel güller bunlar.
Pesmerge hoşgeldin. Dinamik fotolarının devam dileğiyle.
Ben de "KONTRAST" diyorum. O kadar çok konu var ki içinde.Eski ile yeni,siyah ile beyaz,hızlı ile yavaş,tatlı ile acı,gülmek ile ağlamak,kısa ile uzun vs......
Bence tek konu olmasına rağmen heryerden fotoğraf çıkarılabilecek bir konu.Ne dersiniz?
Şimdilik iki öneri var
1.DOKU
2.KONTRAST
Hadi devamını bekliyoruzzzzzzz
pesmerge, güle güle kullan yeni dijital oyuncakları,
bu da SekaPark'tan karşıya bakınca görünen televizyon yansıtıcısı...
Ahmed senin öneriye 'TEZAT' desek daha uygun olmaz mı? Ya da parantez içinde (Tezat) diye ilave açıklama yazalım mı? Kontrast deyince bende ışıkla ilgili kontrast çağrışımı oldu da.
Adnan ben olsaydım oraya bir çöp direk dikerdim.
#camoka' tarafından 14.02.2008 01:25:01 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
014630 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
024324 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk