Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
@Sedat
bu arada benro c128n6 geldi... ağırlık farkı çok bariz.
manfrotto 486rc2 head aldım, gelecek hafta o da gelir..
Kaç ytl ye mal oldu sorması ayıp.
Avs fotoğraflar çok güzel özellikle favorim en alttaki giza ve müze bahçesindeki çiçek fotoğrafın.
Sinan, Ahmed gibi sen de özletiyorsun kendini macrolar nefis.
Sedat'cığım güle güle kullan. Dtaha iyilerine de layıksın.
Sevgili Ahmed John Shaw bilgilendirmesi için teşekkürler. gerçekten de çok güzel fotoğrafları var adamın. Merak ettiğim bu fotoğraflar PS müdahalesi var mı? Kitabını okuyorum demişsin. Kitap Türkçe mi?
Sevgiler
avşar bey özellikle 5. foto çok güzel.eline sağlık.
sinan abi 2 foto birbirine çok benziyo ama son yüklediğin daha iyi olmuş bence.1. de net alana geçiş çok sert gibi.
ahmed abinin yüklediği fotoğrafta harika eline sağlık
avs abi son fotosa ışığı güzel yakalayıp mısırdan cebe atmışssın
birde ilk fotodaki açıda güzel bir açı
kobak, benro c128 n6 271+2 ytl'ye geldi
kafa ise 100ytl düz.
bu kadar çıkacağımı düşünmüyordum ama iyi bir tripodum olduğunu düşünüyorum. 190xprob ile aralarında yarım kilo fark var.
avsar abicim, teşekkürler daha fazla aksesuara gelince, ne taşıyacak ne de alacak hal kaldı bende
1. ve 3. fotoğraflarını özellikle çok beğendim. 1deki açı, renkler, 3 deki kadraj ve pozlama çok iyi ayarlanmış.. gözüne sağlık..
komutanım ilk fotodaki renkler çok harika.kadrajın ve bokehin verdiği derinlik hissi de muhteşem. 2. fotodaki detaylar çok güzel.. eline sağlık..
fatih abicim, çok teşekkürler inşallah en iyileri hepimizin olur..
Arkadaşlar fotoğraflar çok güzel ve renkli çekenlerin ellerine sağlık.
"built-in flash 'ı patlatmadan harici flaş patlatmayı yapabilen var mı?" diye sormuştum geçtiğimiz sayfalarda ama herhalde kimse bilmiyor ya da denemedi ki cevap gelmedi?
valla endorf flashlarla iç içe olanlara sormak lazım.
Ben patlatım :D wireless tetikleyici ile :D flash yuvasına takılan
İşte kim flaşlarla iç içe bilmediğim için ortaya yazdım
avs, son piramid fotografini cok begendim. Gokyuzunun ihtisami piramitleri bile geride birakmis.
Komutanim, makrolar cok guzel. Ozellikle ilkini cok begendim.
Bazi fotografcilar "Benim en keskin lensim tripodumdur" derler. Ben tembelligimden hic tripod tasimaya ve kullanmaya alisamadim. Sedat Vey'in tripodun hakkini vereceginden suphemiz yok
endorf, bende sadece eski bir manual flash var ama flash almak icin arastirdigim kadariyla kadariyla on board flash patlatmadan harici flasi patlatmanin yolu yok. (En azindan extra aksesuarlar almadan.) Isin kotu tarafi, harici flasi yuksek hizda (
Sevgili bozbey; Pentax AF 360FGZ var. Acemiliğime geldi Amerika 'dan almıştım, şimdiki aklım olsa 540 alırdım. Flaşı cepheden patlattığımda aşağıdaki fotoğrafta olduğu gibi istemediğim etki oluşuyor, ring flash alacağım ama ileride.
PPG
İlgili olabilecek konular
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2186221 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
060130 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04