Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
çok güzel resimler geliyor, ve aynı güzellikte yorumlar, yav iyiki siz değerli üstadlar varsınız ne diyeyim [>:D
... upss
#sLaVeZeRo' tarafından 07.01.2008 17:07:54 tarihinde düzenlendi.
Vay tripodsuzmu çekilmiş bu kare.
Ya ben boşuna yanımda taşıyorum demek ki.
Şu kamera arkaları çok orginal oluyor çok seviyorum ben.
Ben daha hiç tripod kullanmadım
komutan Vl lens ile bilgi verebilirmisin.nerede satılıyor bu canavar lens.
ben amerika'dan gelen bir arkadaş ile getirttim, direk getirten arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilirler sana,
sen kısa zamanda azmin ile gizli ÜSTAD oldun kadir, hayranlıkla izliyoruz seni
Erhan Bey, pozlama hatasinin duzeltilmesi icin yuklediginiz ornekler cok faydali oldu. Sanirim ben boyle bir fotograftan umidi kesip silerdim Heykel fotografi icin Ahmed Bey'in uzerine birsey soylemek olmaz sanirim
Sevgili komutan, daha onceki makrolarinizi bilmiyorum ama son birkac gundur yuklediklerinizi ilgiyle seyrediyorum.
Ahmed Bey, alan derinligi kararligi ne demek pek anlamadim genel olarak ben cektigim makrolarda, her zaman mumkun olmasa da ana objenin tamamini net cikarmaya calisiyorum. Teorik olarak bunda bir sorun var mi?
IR fotografciligi ile ilgili Verdiginiz linkleri okuyacagim. Tesekkur ederim. Ekipmanlarin sanim benim onderligimde toplanmasi biraz zor olur. Aslinda ben burdan bazi ekipmanlari size gondermek istiyordum
John Shaw'in kitaplarinin ornek sayfalarina amazon.com'dan bakabilirsiniz. Web sayfasindaki bazi fotograflar da kitaplarinda var ve altlarindaki kisa aciklamalar bile gercekten ogretici.
Eskilerden 2 fotograf:
HDR denemesi:
Bocek yiyen:
#bozbey' tarafından 07.01.2008 20:13:34 tarihinde düzenlendi.
Sevgili bozbey, hernekadar yoğunluktan yorum yazamasamda sizde ilkgünden beri çizginiz ile çok şey kattınız teşekkürler... Japon'ların mistik ve disiplinli hayatlarına hayran olduğum için karelerinizi ayrı bir hayranlık ve merak ile bekliyorum...
Sevgili Ahmed, kardeşim, inan ki ağzından bal damlıyor. Verdiğin bilgiler, yorumladığın fotoğraflar öyle sade ve akıcı anlatıyorsun ki bizlerin yüzlerce kitap okuduktan, okuduklarımızı sahaya uyguladıktan, pratiğe döktükten sonra erişebileceğimiz noktaya getiriyorsun bizleri. Senin yazılarını okuyunca aklıma Occam Usturası diye bilinen felsefi kuram geliyor. "en basit ve akla yatkın olan açıklama en doğru olandır"
Sevgili Bozbey ben de sizin fotoğraflarınızı ilgiyle izliyorum. Sizin de katkılarınız yadsınamaz. Teşekkürler.
İlgili olabilecek konular
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2186221 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
060130 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk