netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Barışçım ellerine sağlık.Macro lensi konuşturuyorsun

kad-ir çok teşekkürler beğenilerin için.Marina karesi çok güzel yalnız acaba direği üstten kesmesemiydik?Ne dersin?

Sinan direndin direndin bu dijital mniplasyon işine bak ne güzel eyler çıkıyor ortaya.Arşivini yeniden keyifle gözden geçiriyorsun.Kim bilir neler çıkacak daha

Tarih: 19 Kasım 2007, 23:40 - İp: 88.***.**3.228
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

komutan son foto çok güzel ve tadında olmuş.Hava biraz bulutlu ise bu plug-in daha iyi gösteriyor kendini.

Tarih: 19 Kasım 2007, 23:43 - İp: 85.***.**4.89
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

ahmed abicim, ellerine sağlık. uzun pozlamalar bir harika.. kar altında fotoğraflamak benim de hayalim.. çok beğendim fotoğraflarını, her biri birbirinden güzel!!!

hep örnek oluyor, ufkumu açıyorsun abicim..
bol bol fotoğraf yükle inşallah

barış, senin yedigöller serisi de dökülüyor malesef sana karşı atacak silahım kalmadı

kad-ir olmuş!!! (marina'dan bahsediyorum)
çok sevdim renkleri, harika!

enis abicim, selamlar ben hafiften abilere mesaj atmaya başladım..

şimdiden sinan abiyi(komutan) gruptan fire verdik.. işi varmış..

fhakguder, fatih abi, selahattin abi, erhan abi, ilhan abi, ali abi, recep abi, enis abi, ahmed abi... herkesi bekliyoruz haftasonu bursa'ya.. günü kararlaştıralım, saati kararlaştıralım.. unuttuğum varsa affola..

naci abimi unutmuşum, özür dilerim..
shn58, ulyses.. sizleri de bekliyoruz..

gün doğumu gölyazı ekspress kalkıyor ardından oylat ya da dağ yolu veya şehir içinde mimari fotoğraf ya da cumalıkızık, mudanya.. seçenekler malzemeler çok..

gelmeyen kalmasın

ya ahmed abicim, fotoğraflara baktım da boşuna siz üstadları örnek almıyoruz..

#sdtyrdkn' tarafından 19.11.2007 23:46:53 tarihinde düzenlendi.

#sdtyrdkn' tarafından 20.11.2007 14:07:13 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 19 Kasım 2007, 23:43 - İp: 85.***.**1.219
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

bu dijital manuplasyon, hep bu Andreas Gurski'nin başının altından çıktı beni sonunda bulaştırdınız bu işlere...

Teşekkürler beğeninize...

Tarih: 19 Kasım 2007, 23:45 - İp: 88.***.**3.217
bariss
bariss (üye)
Bursa / Amatör

kad-ir naptınn hocalığa çok var daha.
Amatör olarak ilerliyoruz.Hoca olabilmek için 1milyon enstanteneye ulaşmak lazım
Beğenin için teşeekkürler..Bu soguk havada fotografını görünce içim ısındı

Komutan makro sanada bizede çok yaradı.Sayenizde yemek görmüş oluyoruz.Yiyemesekte görüntüsü doyuruyor

Tarih: 19 Kasım 2007, 23:45 - İp: 85.***.**4.252
bariss
bariss (üye)
Bursa / Amatör

Sedat,Ahmed abi begenileriniz için teşekkürlerr.

Sedat bende haftasonu şelale fotografı çekmeye gideriz diye düşünüyordum.3 tane şelale var aklımda ama 2 sini bilmiyorum.Gelenler olursa konuya göre ya şelale başına yada tarihi mekanlara gideriz.

Tarih: 19 Kasım 2007, 23:49 - İp: 85.***.**4.252
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

Yeni Fotograf çekemeyip eskilerle dijital oyunlar oynamakta güzel oluyor.
Daha önce benzerini Kültürel miras a eklemiştim.Biraz değiştirdim.
GEÇMİŞ-GELECEK-ORTADA YAŞAM.

Tarih: 19 Kasım 2007, 23:53 - İp: 85.***.**4.89
melrock
melrock (üye)
İstanbul / Amatör

@Sedat, komutan olmadan bir seyehat düşünemiyorum doğrusu. kendisi grubun gıda tedariğinden sorumlu lojistik komutanı gibi

Tarih: 19 Kasım 2007, 23:59 - İp: 85.***.**9.251
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

enis abi, haklısın, eksikliğini çok hissedeceğiz kesinlikle.. gerçi benim o güzel yiyeceklerden çok tadma fırsatım olmasa da gördükçe ne kadar güzel olabileceklerini hayal ediyorum

barıss bu konuda bize destek çıkar heralde.. kendisi kurabiye kek vb yapmakta deneyimli
*sinan abinin desteğinin yerini almasını mümkün görmesem de bir hemcinsim için oldukça hamarat

haydi bursa yolcusu kalmasın..

#sdtyrdkn' tarafından 20.11.2007 00:10:46 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 20 Kasım 2007, 00:08 - İp: 85.***.**1.219
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Sedat'cım teşekkürler beğenin için ama artık tevazuyu bırak bence.Gayet iyi işler çıkarıyorsun ve asıl önmelisi bunu bana göre daha kısa bir zamanda başardın.Hep söylüyorum.Çok iyi yerlere geleceksin ve biz de seninle guru duyucaz inşaallah [>:D

Tarih: 20 Kasım 2007, 00:09 - İp: 88.***.**3.228