netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

fhakguder ile iletişimdeyiz. haftasonu o da aramızda olacak. biz buluşup program çizmeye alternatif rotalar bulmaya çalışacağız..

arkadaşlar gelemeyenlerin eksiklikleri çok belli olacak emin olun..

recep abi, haftasonu bilgisayarı da getirelim de ayaküstü ps dersi alalım senden.. ee üstad olmak kolay değil, önemli olan paylaşmak

önce lastikleri silip, tabelaları temizleyip sonra üstad değilim demek olmuyor ama.. ben gördüğümü bilirim.. gerisini bilmem!

Tarih: 20 Kasım 2007, 22:31 - İp: 85.***.**1.219
fhakguder
fhakguder (üye)
Bursa / Amatör

Önemli bir engel çıkmazsa mutlaka katılıyorum geziye. Sedat ve Barış benim aracımla gelebilirsiniz. Serkan sen katılmıyormusun?

Tarih: 20 Kasım 2007, 22:50 - İp: 62.***.**7.2
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Sedat uyma kardeşim sen Ahmed abine,

Ama öyle üstadlık kolay şeyler değil, benim gibi bu işe meraklı birinin haddi hiç değil...

Üstadlara sayglıramı sunarım...

#realfriend' tarafından 20.11.2007 23:12:19 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 20 Kasım 2007, 22:56 - İp: 85.***.**1.116
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Sedat ben arabayla geleceğim, Bursa sonrası İstanbula geçeceğim. Araba boş. Yalnız hangi gün kesinleşti mi?

Tarih: 20 Kasım 2007, 22:57 - İp: 88.***.**5.154
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

eveeet... arkadaşlar PAZAR günü gün doğumunda herkesin bursa'da olmasını bekliyoruz..

buluşma noktası ve saatini ayarlamamız gerekiyor..
istanbul'dan gelen arkadaşlar vapurla mı gelecekler? en erken kaçta burada olabilirler..

gündoğumundan önceki ışığı da kaçırmazsak iyi olur..

Tarih: 20 Kasım 2007, 23:16 - İp: 85.***.**1.219
bariss
bariss (üye)
Bursa / Amatör

Sinan abi fıstıklı damla çikolatalı pastada gözüm kaldı

Fotoğraf aşkına..
Haftasonu çok eğlenceli geçicek heralde.Buluşma kesinse ne yapılacağınıda kararlaştıralım.Konuyu seçelim doğa,insan,mimari???

Yazmışken bir fotoğraf daha ekliyeyim.
Yaprağın yansıması masaya vurdu fakat masa fotoğrafta gözükmedi.Daha iyisini çekmek için uğraştıysamda ilki en iyisi oldu heralde

Tarih: 20 Kasım 2007, 23:56 - İp: 85.***.**8.97
melrock
melrock (üye)
İstanbul / Amatör

Herkes dua etsin de haftasonu hava sağanak yağışlı yada çok bulutlu olmasın. eğer hava çok bulutlu olursa gün doğumu kötü oluyor.

Tarih: 21 Kasım 2007, 00:01 - İp: 88.***.**7.12
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

bende arabayla gelirim araç sıkıntısı yaşamayız büyük ihtimalle.

sabahın ilk saatlerinde orda olacaksak pendikten feribotla gidemeyiz seferler 7 de başlıyo.eskihisardan sürekli sefer var büyük ihtimalle orası kullanılır.tabi konuşmak lazım herkesle

Tarih: 21 Kasım 2007, 00:02 - İp: 88.***.**1.58
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

Cumartesi
Az Bulutlu. Yüksek: 62° F. / 17° C. Rüzgar light.
Cumartesi Gecesi
Açık. Düşük: 41° F. / 5° C. Rüzgar light.
Pazar
Açık. Yüksek: 62° F. / 17° C. Rüzgar light.
Pazar Gecesi
Açık. Düşük: 42° F. / 6° C. Rüzgar light.

yani pazar gece ve gündüz hava güzel görünüyor.. parçalı bulutlu olması tercihimdir :D ama yağmur yağmasın.

hem pozlama uzatma açısından hem de kadraj doluluğu açısından bulut iyidir, hem ışığı da yumuşatır :D eheheh

Tarih: 21 Kasım 2007, 00:33 - İp: 85.***.**1.219
extreme_foto
extreme_foto (üye)
İstanbul / Amatör

sevgili bariss, 628. sayfadaki kurbağanın gözünü iyi netlemişsin. Yaprağın masadanyansıması hoş da kendisinin üstkısmı parlamış, alt kısmı net değil. amati'nin önceki sayfalarda bir açıklaması vardı, net alan derinliğinden tam yararlanmak için manuel odakladıktan sonra makinayı ileri geri oynatmak... Yedigöllerdeki yaprakların rengi ilginç olmuş. Gerçek dışı renkler, tonlamalar daha çok ilgi görüyor. Bu hep böyle miydi, yoksa günümüz fotoğraf akımları bu tarafa mı akıyor? sevgili Komutan senin ReDynaMix çalışmaları da aynı şekilde gerçek değil ama gözü tırmalamıyor.

sevgili Kaçkar kaçkını, karlı dağ zirvesi Ali İhsan Hoca'nın kafamıza kazıdığı gibi önde başlayan çizgiler alıp bakan gözleri ilerilere dağın tepesine kadar taşıyor. Debisi yüksek derelerin uzun pozlaması da bir başka oluyormuş. Böceklerin ve bilumum mahlukatın sana poz vermek için yarıştığını görmüştüm, ağaçlı fotoğrafında ağaçların renklerine göre paralel dizilişi de bir derece ama bulutların dizilişine de artık pes diyorum. Elle konulmuş gibi duruyorlar. İFSAK görevin hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin. Darısı başımıza.

sevgili sedat, Kocaeli Fotoğraf Sanatı Derneği'nde hafta sonu kurslarımız devam ettiği için, son anda bir sürpriz olmazsa pazar gününü boşaltamayacağım gibi görünüyor. Normal program Şubat ayına kadar tüm hafta sonlarını kapsıyor.

Tarih: 21 Kasım 2007, 12:03 - İp: 88.***.**0.150