netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Ahmed, Anzer bal'ı bağımlılık yaparmış. Gerçekten her mevsim ayrı güzelmiş.Bizi de ne zaman götüreceksin oralara?
Bursa'ya geliyor musun? Eşimde ani bir sağlık sorunu çıkmazsa ben gitmeyi planlıyorum. Sen de katılabiliyorsan bir paylaşım programı yapalım. Onix,Recep ve Enis'i ben alırım. Onları benim toplamam daha kolay. Katılabilirlerse Erhan Bey, ve Naci'yi sen alırsın. Komutan da katılmazsa bir dahaki sefere biz de onu boykot ederiz. Hem Gölyazı aşkını millete aşıla hem de geziye gelme. Cezası büyük olur.

Tarih: 20 Kasım 2007, 11:04 - İp: 88.***.**3.70
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Naci abi çok alemsin sabah sabah güldürdün beni Allah ta seni güldürsün... bir Üstad ortadoğu, balkanlar ve avrupanın en büyük ajansından BAŞ ÜSTAD olarak görev adlediyor diğer Üstad, Üstadlara Yardımcılık görevi ile nişanlandırılmış... bizim henüz Üstbanda çıkan tek bir karemiz oldu... ama Üstad olduğum zaman Tevazu da pek göstermem söyliyeyim şimdiden işin şakası bir yanada...
Redynamix baya bir ÜSTAD...

Pazar günü için önceden yapmış olduğumuz bir programımız var, iptal etmemiz karşı tarafa saygısızlık olur diye düşünüyorum...

ben biraz iştah açıyım en iyisi...

Tarih: 20 Kasım 2007, 13:27 - İp: 85.***.**5.89
acemi38
acemi38 (üye)
İstanbul / Amatör

Sinan El insaf yaa bu kadarda olmazki acayip canım çekti, şimdi desemki bugüne kadar gördüğüm en iyi pasta, çörek vs. fotoğrafın o zaman eskilere haksızlık etmiş olurum.
Üstad ben haticeye değil neticeye bakarım , Redynamix ile veya başka türlü neticede karşımıza harika kareler çıkıyor, tevazu göstermem diyosun ama pekte öyle olmuyor.

Tarih: 20 Kasım 2007, 13:39 - İp: 81.***.**6.191
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

şu aç halimle bu kare.. olmadı sinan abi üzdün beni..

o kadar güzeller ki.. tebrikler yapana da çekene de..

fatih abi yorumun için teşekkürler..
biraz şekillensin durum, ben seni arayacağım.

arkadaşlar..
cumartesi ya da pazar, güne karar vermemiz lazım..
sinan abi malesef bu haftasonu dolu..
serkan'ın pazarı müsait,
ahmed abinin ise cumartesi günü..

benim iki günüm de müsait

bu arada belirtmekte fayda var, adnan erol abimiz bugün fotokritik'te günün fotoğrafçısı oldu.
yüklediği fotoğraflarla bizi burada büyüleyen adnan bey, fotokritik'in de altını üstüne getirdi..
makroları ve müthiş manzaralarıyla anasayfa'da boy gösteriyor..
tebrikler

gezi için herkes gelebileceği günü yazarsa ben anket gibi doldurup genel tercihi belirlemeye çalışacağım.

#sdtyrdkn' tarafından 20.11.2007 14:20:19 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 20 Kasım 2007, 13:59 - İp: 85.***.**1.219
melrock
melrock (üye)
İstanbul / Amatör

Sedat beni de kendinden say. bana cumartesi de olur, pazar da. bu arada komutan da sanırım cumartesi müsait olabilir. yazısından anladığım o çünkü

Tarih: 20 Kasım 2007, 14:44 - İp: 81.***.**7.88
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

Bizim için özenle hazırlanmış olan bu sofra görüntüsü için, bana kalan sadece deklanşöre basmaktı...

Cumartesi günü içinde başka bir durum söz konusu arkadaşlar ev için bir yıldır beklediğimiz birşey gelecek

Tarih: 20 Kasım 2007, 16:07 - İp: 85.***.**5.89
melrock
melrock (üye)
İstanbul / Amatör

hayırdır Sinancım? Bebek mi yoksa

Tarih: 20 Kasım 2007, 16:18 - İp: 81.***.**7.88
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

ses siztemi olabilir :d

Tarih: 20 Kasım 2007, 16:20 - İp: 88.***.**2.159
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

bu soruyu tahmin ediyordum aslında yok öyle bir şey değil... onun haberini Davul Zurna ile duyururum merak etmeyin

Tarih: 20 Kasım 2007, 16:24 - İp: 85.***.**5.89
melrock
melrock (üye)
İstanbul / Amatör

Desene tuzak cümleye düştük
Eh artık Ahmet'i de kirve yaparsın o zaman, hayırlısı..

Tarih: 20 Kasım 2007, 16:26 - İp: 81.***.**7.88