Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
heh 10 numara bir yemek çekimi
Yogunluktan fazla bakamıyorum siteye ama gerçekten çok güzel fotograflar yuklemişsiniz. Herkesin ellerine/gözlerine sağlık.
Yeni katılan arkadaşlara hoşgeldin diyorum.
Sedat, İtalya haberin için sevindim. Senin gibi yetenekli biri için bir cennet orası bence. Birde senin gözünden görmüş olacagız.
Ahmed, Ifsak için tebrikler.
büyük olasılık ile pazar günü Misafirimiz ile konuya dahil olabiliriz
sinan abi, sen ve ahmed abi de pazar günü gelecekse kesin gün pazar olarak ilan edebilir miyiz?
bu habere inan çok sevindim
[>:D
bursaya giderken pendikten geçersiniz illaki,bende katılırım konvoya.bu kadar üstadı bir arada bulmak kolay değil
istanbuldan gelen araç sahipleriyle iletişime geç shn58. çok güzel olacak, umarım araç sıkıntımız olmaz..
bu arada bursa'dan ekleneceğim için araçlarda bana da yer ayırın aman bagaja kalmayalım...
fatih abi de ankara'dan gelecek büyük ihtimal, araç ile gelirse sorunumuz kalmaz sanırım.. ankara'dan başka kimse var mı ?
keşke aranıza katılabilseydim. böyle bir dostluğu çok güzel bir geziyle perçinliyorsunuz.kıskandım vallahi.
Arkadaşlar toplu fotograf çektirmeyi unutmayın,bir de herkes benzer kareler çekmez umarım.
2 gün bağlanmıyorum çok şey değişiyor.
Sizler kadar iyi fotoğraflayamasam da beğenileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Yine gerçekten güzel fotoğraflar eklenmiş herkesin eline sağlık
Evet Selahattin abi orası Garanti Bankası tabelayı silmiştim.
Fatih abi maket işi çok zevklidir.
Ahmed ile Sinan zaten sarıp duruyorlar Enis sana şunu söylüyorum. Sen de mi Enirüs?
Ahmed ben lafta sen hayatta üstadsın, İFSAK'daki görevin için tebrik ederim kardeşim. Bana bu işi öğretir misin?
Tablo gibi olan ağaçlı fotoğrafına tek eleştiri de bulunayım (diğerlerine bir şey diyemiyorum ya )
Abi gökyüzünün sağ tarafına dikkat...
fhakgüder bursa :=) dier fatih abimiz fuardan beri göremedim özledim.
İlgili olabilecek konular
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2183821 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
057730 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk