Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Erhan abi beğenileriniz beni mutlu etti teşekkür ederim.
Netlik senin veya sitenin hatası değil, bence f/2.8 ile çekimden kaynaklanıyor
Eleştirirken bile bu kadar ölçülü olmanız insana şevk veriyor. 2.8 olması benim hatam ama esasen ben de titretmişim zaten renkler ve contrast makinemde çok farklı imageshack'e yükleyince fotoğraf solmuş.
Eve yeni makine toparlayınca CS3'e geçtim abi, keza iş yerinde de...
Erhan abi sizin bu action'larınız, kim bilir daha neler vardır, bir de bana PS üstadı diyorlar.
Ömer teşekkür ederim kardeşim.
Naci abi teşekkür ederim, fotoğraflarınızda netlik süper, ben böyle net çekemiyorum.
Estağfurullah ay fotoğrafına sizin eliniz değmiş mükemmel olmuş, benim yapabileceğim bir şey yok. Sadece baka kaldım.
başka bir kare..
bir tane daha..
bu da bir başkası..
acemi38 , yigitguc
Merhaba,
Serkan 8mm konuşuyor biz dinliyoruz
Cesaretinizi kutlarım , çıkan kareler çok güzel
erex,serkan orkide yorumlarınız için teşekkür ederim.
yigitguc ağaçlar ve yaprakların arasına serpişmiş kar çok güzel kadrajlar vermiş sana emeğine sağlık sanki gökyüzü biraz patlamış gibi ve belki PL filitre ile biraz doygunluk artardı diye düşünüyorum , tebrikler...
Dün İstanbul da hava bugüne inat çok güzeldi . Bizde eşimle soluğu ortaköy de aldık .Küçük bir tekne turu ve ardından kahve molası verdik tabi bu arada deklanşörümüz de susmadı... İlk kare eşimden , ben sadece renk ile oynadım ve beğeninize sunuyorum ... Diğer karede benden , motorda (sephiya uygulaması ve biraz kontrast)...
Herkese iyi haftalar...
onixon,teşekkürler senin ultra geniş açılar siüper..
avs,teşekkürler. cokin polarize filtre siparişi verdim bugün yarın gelir..artık bundan sonraki fotolarım umarım parlamaz..
avs,bu arada senin iki foto da çok şık..ilkinin kompozisyonu çok değişik ve güzel olmuş..
İlgili olabilecek konular
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2183021 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
056530 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk