Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
onixon burada daha kolay ayırılıyor, gerçekle yansıma...
Benim yeni polarize filtre renklerin doygunluğunu biraz artırıyor... Bir de CS3'e bir şeyler oldu save as tıklayınca JPEG çıkmıyor, save for web ise exifleri kırpıyor.
#hamsikoy' tarafından 06.11.2007 16:11:10 tarihinde düzenlendi.
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.Ama aşağıdaki sebeplerden ben katılmayı düşünmüyorum.
Birincisi kız kulesi harika bir yapı ama çok klasik.Bu yarışmaya daha modern mimariden örneklerle katılmak daha iyi olur kanısındayım.Örneğin avs nik'li arkadaşımızın Valencia'da çektiği fotoğraflar gibi.
İkincisi bu uluslararası bir yarışma, birçok ülkeden çok sayıda insan buraya yarışmak ve kazanmak amacıyla fotoğraf gönderiyorlar. Her ay Türkiye'den hem de aynı gruptan insan kazanırsa diğer yarışmacılar farklı düşünmeye başlarlar.Yarışma da ağırlığını kaybedebilir.
Düşünce ve destek vaadiniz için çok teşekkür ederim. Bir gün inşallah yarışmaya katılırın o zaman desteğinizi isterim.
camoka hocam grup kararlarına karşı çıkıyorsunuz
şaka bir yana hep Türkiye den olması tesbitiniz çok kibarca bir düşünce.
Ama sizin Kızkulesi birinci olmayı gerçekten hakediyor.
Kadir tekrar çok teşekkür ederim. Ama ben bu ay oyumu modern mimariden örnekler ortaya koyan fotoğraflara vereceğim. Google Earth'ta gezinip Valensiya'yı inceledim gerçekten modern mimariden çok güzel örnekler var. İlk fırsatta bir Valansiya ziyareti yapmakda fayda var. Orada çekilmiş fotoğraflar beni büyüledi.
Hatta Sürekli Türkiye den birileri kazansınki bu Pentax firması Türkiye'de de Makinelerinin satıldığının farkına varsınlar.Belki pazarlarını güçlendirip,lens çeşitliliklerini arttırırlar.O zaman kimse de Pentax ı eleştiremez.
Küçük bir şey belki ama belli olmaz bu işler.
Pentax Cosmicar 3.5-8mm f:1.4 zoom lens duydunuz gördünüz mü?
3.5 den 8mm'ye 1.4 diyaframlı zoom lens??
selahattin abi, modern mimariden yana olan fikrinize katılmıyorum ama kazananların devamlı bizden çıkması dikkat çekebilir, çok haklısınız..
size saygısızlık etmek istemem ama fotoğrafınız modern mimarilere taş çıkartacak kadar güzel, zamanlama, kadraj her şey mükemmeldi.. bakın hiç birimiz unutmamışız fotoğrafınızın güzelliğini..
eminim katıldığı tüm yarışmalarda iddialı bir kare olur!
bu arad CPL çok güzel iş görmüş hamsiköy.. ben 12-24 ile bu kadar iyi iş çıkartamadım eline sağlık.
bu arada benim gelecek dönem yurtdışında okuma gibi bir şansım var insallah bu fırsatı değerlendirebilirim.. sonuç olarak elimden geldiğince gittiğim avrupa şehirlerinden fotoğraflar eklerim
epey malzeme çıkar sanırım.. ayrıca italya'ya gidecek olursam gelirken isteyenlere italyan tripodlarını ucuza da getirebilirm belki
(bkz: manfrotto)
#sdtyrdkn' tarafından 05.11.2007 22:51:01 tarihinde düzenlendi.
güvenlik kamerası lensleri :D olmalı :D
Sedat sen İtalya'ya git biz de seni sık sık ziyarete gelelim.Hem ziyaret hem Fotoğraf çekelim.
İlgili olabilecek konular
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2183121 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
056830 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk