Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Komutan,ulyses çok teşekkürler..
Ahmed biraderim, sağlıklı mutlu yıllar dilerim, Her şey gönlünce olsun.
Ulyses action penceresinin sağ üst köşesine tıklayıp, "buton mode" kısmından
DynamicRange sekmesine tıklarsan mönüye dahil etmiş olursun...
Yiğitgüç fotolar çok güzel,cennet gibi bir yer deyimi yerinde olur herhalde.Yalnız fotoların biraz işlenmesi gerekir miydi diye düşündüm.İzin verirseniz akşam bir kaç fotoyu işlemek isterim.
realfriend bizim için takım çantasını boşaltmanız gerekiyor.plug-in isteriz.serkan verdiği plug-in gayet işe yarıyor.dandik renkleri olan fotoları bile canlandırdı.en son yüklediğim fotoyuda onunla işledim.
Bu ayki pentaxworld için serkan yeni lensi ile açık ara kazanır artık.
Ama ben sevgili camoka nın Kızkulesi fotosu ile katılamasını arzu ediyorum.ne dersiniz Camoka.Kızkulesinden daha güzel bir yapı var mıdır?
teşekkürler : komutan abi :D sende 9 abi :D
nice yıllara amati :D , iyiki varsın :D VL almamış olsan 1 tane hediye ederdim
bu ayki pentaxworld yarışmasına katılmayacağım,ben c.winner aldım , dahada kumanda bana ulaşmadı yazdım ama adamlara bakalım .
Kadir inan bana PS'de ben de Serkan'ın verdiği plug in'lerden başkasını kullanmıyorum. Ama istediğiniz bir plug in olursa bulmaya çalışırım...
Selahattin abi kız kulesi oyum sizin.
Amati yeni yaşın kutlu olsun , nice sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim
Kadir hakikaten Yiğitgüç'ün tayin olduğu Ordu ve bize gönderdiği kareler çok güzel bakalım senin PS den sonra ne hal alacaklar (tabi Yiğit'in izninden sonra) ama eminim İzmir ve çevresinde de bolca malzeme çıkar sana (yeter ki çocuğu emin bir yere bırakabilelim diyorsun sanırım). Geldiğin yer Adana da konu zengini , söyle barajı Balcalı tarafından akşam güneşinde bir fotoğraflayacaksın ki
Sözün özü pekçok yerden katılımcısı olan bu grubu çok seviyorum ...
@realfriend çok teşekkürler.
Pentaxworld'e bu ay bir fotoğraf göndermek isterdim 14mm ile ama buralarda öyle çok etkileyici camiler falan da yok ki.
Amati, hocam doğum günün kutlu olsun. Nice yıllara.
#ulyses' tarafından 05.11.2007 15:47:15 tarihinde düzenlendi.
ahmed abi fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla en fazla 29 bilemedin 30 oldun.allah sağlık,mutluluk versin yeni yaşında
Yapmayın çocuklar. Yarışma kim ben kim? Gençler iyi şeyler çıkartırlar umarım.
İlgili olabilecek konular
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2183121 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
056730 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk