Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
serkan o fotografın büyük halini bizlerde isteriz.
Enis posta kutu'na bakar mısın?
Onix sen de posta kutu'na bak
#camoka' tarafından 04.11.2007 15:18:52 tarihinde düzenlendi.
Selahattin abi cevap yazdım. posta kutuna bakabilirsin
Onixon;aşağıdaki fotoğrafın süper, galeriye eklesene bunu
Enis aldım.Ancak bundan sonra bana mail mi gönderecekler? Kredi kartı ile mi ödeyeceğim? İhtiyaten bunu karşılayacak bir sanal kart hazırladım.Cep numaranı bana mail yoluyla gönderirsen gerektiğinde seni arayabilir miyim? Başını ağrıtıyorum kusura bakma.
Selehattin abi gönderdim.
Arkadaslar fotograflar bir harika.Bu güzel kareler için hepinizi kutluyorum.
Sedat, Serkan, Ahmed ayrıca tebrikler başarılarınız için.
Ulyses, şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum.
Yiğitgüç, Allah tamamına erdirsin, analı babalı büyütsün. Ne kadar heyecanlıdır bilirim.Dünyadaki en büyük güzelliklerden, mutluluklardan biri.
sevgili foxfo; beğenilerin için teşekkürler.
sevgili erex, fotoğraflar süper olmuş.
sevgili amati; Raw ile ilgili yazdıkların çok yararlı, hamsiköy'ün de dediği gibi verdiğin püf noktaları hatta yapılan işlemlerin sırası bile uzun zamanda tecrübe ile çözülecek yararlı bilgiler.Demekki bizler (kendi adıma) boşa uğraşıyormuşuz şahsen ben bu bilgilerden çok faydalanıyorum. Sevgili realfriend de burada arasıra böyle aşamalı işlemler ile (daha önce yaptığı gibi) uygun olduğunda bizlere öğretse (İstanbul'daki arkadaşlar şanslı)
tam süper olurdu
sevgili ulyses; askerlik ne zaman? Fuar fotoğrafların çok net ve etkileyici.
buffalo, hoşgeldin..
beğenmekte hakkın var, fotoğrafları çok güzel serkanın geçenlerde imza istedim vermedi.. ee ben de o kadar güzel fotoğraflar çeksem ben de vermem
enis abi, bana da versene numaranı
realfriend, ironsailor, endorf teşekkürler. Askerlik aralık başında başlıyor ama 12 sine kadar yol izni var. Yani aralık 12 de birliğe katılmış olucam. İyi dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkürler.
İlgili olabilecek konular
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2183021 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
056430 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk