netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

erex, abi söylemeyi unutmuşum ya..

yüklediğin fotoğraflardan son 2sini çok çok beğendim, diğerlerinden sıyrılmışlar.. ellerine sağlık teknik, estetik çok güzel.. ders gibi..

Tarih: 3 Kasım 2007, 21:40 - İp: 85.***.**2.48
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Sedat buyur kardeşim, burada bir çok ayar var bir kurcalayın derim.

Tarih: 3 Kasım 2007, 21:41 - İp: 88.***.**5.136
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Sedat Erhan abinin kendi çekip hatalı, kötü dediği fotoğrafları ben rüyamda göremiyorum.

Tarih: 3 Kasım 2007, 21:44 - İp: 88.***.**5.136
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Mersin otomobil fuarından taze görüntüler.

Pentax 14mm

Tarih: 3 Kasım 2007, 21:44 - İp: 88.***.**7.139
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

kim bilir kaç kere üzerinden geçtim ama bir kere tıklamamışım çok teşekkürler abi..

bu arada lekeler için yazdığın ufacık not benim ufkumu çok açtı.. süper bir ders oldu çok sağol..

Tarih: 3 Kasım 2007, 21:45 - İp: 85.***.**2.48
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Model profesyonel ama fotoğrafçı amatör. Heyecandan doğru dürüst netleyememişim bile.

Pentax 28-70

Tarih: 3 Kasım 2007, 21:46 - İp: 88.***.**7.139
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

En güzel ışıklandırma Mercedes standındaydı.

Tarih: 3 Kasım 2007, 21:48 - İp: 88.***.**7.139
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Tarih: 3 Kasım 2007, 21:49 - İp: 88.***.**7.139
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Tarih: 3 Kasım 2007, 21:51 - İp: 88.***.**7.139
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Güzel stand görevlisi kızlar nedense herk fotoğraf çekişimde uzaklaştılar arabalardan ve yerlerini hemen bir takım adamlar aldı.

Anladım ki fuar fotoğrafçılığı için iyi bir flash ve polarize filtre şart. Bende şu an ikisi de olmadığı için p/s de birşeyler yapmaya çalıştım.

Tarih: 3 Kasım 2007, 21:54 - İp: 88.***.**7.139