netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

buffalo teşekkür =)

ulyses yaw senin fotolara tekrar baktım , 14lim başarılı çok iş çıkartır o lens.Tripot üstünde dahada açılacaktır.

Tarih: 4 Kasım 2007, 20:28 - İp: 88.***.**5.79
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

ulyses, abi hayırlısıyla git gel inşallah.. şu tripod olayına gireriz belki benim almak için de beklemem gerekiyor zaten.. daha öncesinde bu dönem makina bende değil.. vaktimiz var gibi yani..

bu arada 14mm'yi çok sevdim, 8mm kadar olmasa da camiilerde epey iş görecektir.. 10-20 deki deformasyondan iz yok 14mm'de

Tarih: 4 Kasım 2007, 20:30 - İp: 85.***.**8.77
onixon
onixon (üye)

kısa günün karı

Tarih: 4 Kasım 2007, 20:43 - İp: 88.***.**5.79
s_mavus
s_mavus (üye)
Kocaeli / Amatör

Müthiş, tek kelimeyle eklenen fotoğraflar ve topiğin seyri...
Onixon balık gözü harikalar sergilemiş... Tabii marifet onu tutan elde. Düzenleme de harika, Tebrikler.
Yiğit Bey'e; Allah sıhhat ve afiyetle nice hayırlı uzun ömürler versin ailenize ve yeni ferdine..

Sevgili Onixon ve Shn58 Maşukiye bizim diyarların sınırları içerisinde malumunuz, yardımcı olabiliriz. Ayrıca Hamsiköy'ün de belirttiği gibi haftaya Cumartesi buradaki foroğrafçılık derneği KASK güzel bir gezi düzenliyor, İstanbul'a da yakın, katılmak isterseniz diye hatırlatayım dedim..

Ben de bu gün sonu Yuvacık Barajı'nın üstlerindeydim... Bir kaç fotoğraf çekebildim köyden. Paylaşayım istedim...

Tarih: 4 Kasım 2007, 20:44 - İp: 88.***.**9.216
onixon
onixon (üye)

s_mavus teşekkürler

2.ci foto hakkaten çok güzel tutmuş

sizin oralar baharda daha güzel olacaktır,Şöle barajlar şişsin mart,nisan gibi

Tarih: 4 Kasım 2007, 20:56 - İp: 88.***.**5.79
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

s_mavus teşekkürler.ellerine sağlık özellikle baraj fotosu çok güzel.

serkan 8mm ile çok güzel işler çıkarıyosun.sana çok yakıştı.fotoğraf içinde teşekkürler

Tarih: 4 Kasım 2007, 20:59 - İp: 88.***.**3.137
pin_nar
pin_nar (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar Serkan'ın (onixon) son eklediği fotografı nasıl çektigini gösterir belgedir
deliler nerdeyse eziliyorlardı

Tarih: 4 Kasım 2007, 21:03 - İp: 85.***.**6.50
onixon
onixon (üye)

bu 8'den çok tehlikeli birinde daha var(amati),allahtan fazla vakti yok bu aralar :D gezemiyor.Yurtdışına filan çıkarsa yandık :D.Devamlı doğada tutmak lazım :D

@stahl :D haaha :D

#onixon' tarafından 04.11.2007 21:27:35 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 4 Kasım 2007, 21:04 - İp: 88.***.**5.79
infected
infected (üye)
İstanbul / Amatör

Ahahahah onix hale bak abi :D rezil olduk

Tarih: 4 Kasım 2007, 21:10 - İp: 81.***.**3.6
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

işte fotoğraf aşkı budur.

Serkan'ın verdiği plug in ile HDR denemesi

iğneada