netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

yiğit abi, eline sağlık harika fotoğraflar.. artık bebeğin de fotoğraflarını zenit'in lensliyle çekersin, çok güzel olacaklar eminim..

allah analı babalı büyütsün inşallah.

ulyses, sağ salim git gel inşallah.

serkan, işte bu HDR ler FK da ortalığı gümletir..

yükleden bebek fotosu da çok tatlı.. çok ii..

hamsiköy, SB olsa daha iyi olmaz mı ?

Tarih: 2 Kasım 2007, 22:36 - İp: 81.***.**9.156
yigitguc
yigitguc (üye)
Ordu / Amatör

shn58 , çok teşekkürler..

Tarih: 2 Kasım 2007, 22:36 - İp: 88.***.**4.120
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

yiğitgüç Allah analı babalı büyütsün.
Seni ve eşini tebrik ederim.

Tarih: 2 Kasım 2007, 22:42 - İp: 88.***.**5.65
yigitguc
yigitguc (üye)
Ordu / Amatör

sevgili sedat çok teşekkür ederim senin fotolarının yanında benimkilerinin lafımı olur..

Tarih: 2 Kasım 2007, 22:43 - İp: 88.***.**4.120
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Plug-in gerçekten çok güzelmiş Serkan. Dediğin gibi birde 16bit olsa süper olurmuş. Tek kare jpegden bile yapabilmesi çok hoş.

Tarih: 2 Kasım 2007, 22:59 - İp: 88.***.**7.139
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

serkan istavriti aldıktan sonra makinadan hiç çıkartmadın heralde

Tarih: 2 Kasım 2007, 23:00 - İp: 88.***.**4.51
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

Sayın Yiğitgüç Allah analı babalı büyütsün,
Amati yarışma için tebrikler.
Sedat GF için tebrikler.Çok güzel fotolar geliyor senden.
Pentax Ailesi çok başarılı
Ben Sevgili amati den herhangi bir makrosu için(hepsi muhteşem) ne gibi PS de işlemler yaptığının ipuçlarını isteyeceğim ama kaç gündür yok ortalıkta galiba.

Tarih: 3 Kasım 2007, 00:31 - İp: 85.***.**9.58
onixon
onixon (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

shn58 iyi tahmin (senlede uzun zaman oldu,görüşemedik, yapalım bir aktivite)

Tarih: 3 Kasım 2007, 00:58 - İp: 85.***.**1.46
erex
erex (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar hepinizin ellerinize ve gözlerinize sağlık. 30 sayfa ilerlewmişsiniz tek tek yorum yapmaya kalksam bir tam sayfa da o tutar. Bu yüzden kusuruma bakmayın. Zaten bir arkadaşımızın dediği gibi, fotoğraflar yorum yapılacak seviyenin üzerine taşmış gerçekten.

Sevgili Ahmed, Sedat ve Serkan kardeşim diğer sitelerdeki başarılarınız göğsümü kabarttı

Bu arada epeydir özlediğimiz sevgili dostlar da topiğe uğramışlar.

Cumhuriyet Bayramı fotoğrafları ekleyen arkadaşlarıma da özel tebrik ve teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Gerek teknik gerekse içerik açısından mükemmel kareler. Ellerinize sağlık.

Tabi bu fotoğraflardan sonra 29 Ekim karesi yüklemek cesaret istiyor, ama affınıza sığınarak (başarısız fakat değişik açı diye kendimi teselli ederek) birkaç kare de ben ekliyeyim.

Denizde fener alayına hazırlanan tekneler:

Ortaköy' de sahile yaklaşmak bile mümkün değildi.

Havai fişek çekimi nasıl kötü yapılıra bir örnek

#erex' tarafından 03.11.2007 03:46:27 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Kasım 2007, 03:29 - İp: 88.***.**8.195
acemi38
acemi38 (üye)
İstanbul / Amatör

yıgıtguc dogacak bebeğinizi şimdiden tebrik ederim, ALLAH hayırlı uzun ömür versin.

Recep üstad, mütevazilikte üstadlığın bir parçası ama seninki biraz fazla kaçıyo.
Bak mesela Erhan bey abimize, Ahmed ustamıza yaptıkları işler ortada ama sorsan onlardan amatörü yok, yani hiç kimse ben ustayım, üstadım demiyor veya dendiğinde kabul etmiyor.

Erhan bey abi harika fotolar, kadrajlar çok güzel oturmuş eline sağlık.

Tarih: 3 Kasım 2007, 08:15 - İp: 81.***.**9.227