netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
acemi38
acemi38 (üye)
İstanbul / Amatör

Ahmed abi tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum.

Serkan, Sedat harikasınız. (Serkan bizede dua etmeyi unutma)

Recep Üstad biz derin bilgilerinden mahrummu kalıcaz

Tarih: 2 Kasım 2007, 14:34 - İp: 81.***.**4.44
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Sinan kardeşim estağfurullah, burada bu işe yıllarını vermiş büyüklerimiz varken yorum yapmak benim gibi aceminin haddi değil.

Naci abi, Ahmed ile Sinan iyice sardılar zaten. Sen bari üstad deyip utandırma abi beni ben amatör bile değlim, meraklıyım sadece.

Tarih: 2 Kasım 2007, 14:55 - İp: 212.***.**7.114
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

recep abi tevazu gösteriyosun

biz bi kere kazanmayı hayal ederken ahmed abi nerdeyse her ay kazanıcak bu yarışmayı tebrikler.

Tarih: 2 Kasım 2007, 15:37 - İp: 62.***.**2.185
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Sedat sen tirpod konusunu hallet. Benim projenin işi uzun. Hazır olunca yaparım sizlerede zaten. Bu arada diploma olayı aklıma yattı aslında. Vekaletle alınabiliyor sanırım. Ama vaktim az kaldı burada. Olmazsa askerlik bitince ya gelirim, ya vekalet veririm sana.

Tarih: 2 Kasım 2007, 15:50 - İp: 88.***.**4.69
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

sinan abi bokeh çok güzel, eline sağlık.. daha iyi nasıl çekilir konusu benim haddime değil..

ulyses, istediğin zaman halledebiliriz.

Tarih: 2 Kasım 2007, 16:22 - İp: 81.***.**9.156
melrock
melrock (üye)
İstanbul / Amatör

Sedat, fotokritik GF için tebrikler. sanırım bu 2. oldu. amati ile ikiniz aldınız başınızı gidiyorsunuz valla. tekrar ikinizi de tebrik ederim.

Tarih: 2 Kasım 2007, 16:56 - İp: 81.***.**7.88
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

enis hocam, teşekkürler evet 2. defa GF oluyorum, önemli bir şey değil gerçekten.

henüz yarışma kazanmışlığım yok ahmed abi ile gittiğimin söylenmesi bile onurlandırıyor wallahi..

gerçi kendisi kayıp bu sıralar.. sesi çıksa keşke, özletti kendini iyice.

Tarih: 2 Kasım 2007, 17:09 - İp: 81.***.**9.156
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

İki üç gündür çekim yapamadım. Geçen hafta çektiklerimden ekleyeyim dedim.

Pentax 28-70 %100 crop

Tarih: 2 Kasım 2007, 18:21 - İp: 88.***.**7.139
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Pentax 28-70

Tarih: 2 Kasım 2007, 18:25 - İp: 88.***.**7.139
ulyses
ulyses (üye)
İçel / Amatör

Imageshack yavaş diye photolava kullanmaya başladım ama renklerde ve netlikte çok bozulma oluyor. Bildiğiniz daha iyi bir site var mı?

Pentax 28-70

Tarih: 2 Kasım 2007, 18:30 - İp: 88.***.**7.139