Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Sedat'ın fotosundan sonra benimki pek yakışmadı ama herkese yetecek sandal olduğunu göstermek için koydum. Apolyont(Gölyazı) gölün ortasında bir yarımada.Bizans kalıntılarının üzerine kurulmuş, her yanında tarihi harabeler var;bugünkü evlerin temelleri eski tapınak taşlarından. Köy meydanındaki kahvelerde bakkaldan alacağınız taze ekmek, mağlıç(Mihalıç) peyniri,zeytin ve çayla mükellef bir kahvaltı edebilirsiniz.
Cumalıkızık'a hafta içinde bir gün gitmeniz daha iyi olur. Haftasonları çok kalabalık oluyor.
Uludağ yolu da bu mevsimde sonbahar fotoları çekmek için ideal.
Ne zaman geleceğinizden haberdar olursam ben de katılmak isterim.
fhakguder abi geçen sefer aceleye geldi, bu sefer inşallah.
camoka abi ühüü en önemli şeyler varmış .
Çizme,uyku tulumu,tulum veya dayanıklı bir pantalon aldım mı hazırız demektir.
Zaten 1'gece yi geçen konaklama olmaz pek .Malum iş hayatı
Şu askerlik meselesi olmasa bende katılırdım Bursa gezisine. Hala diplomamı almadım okuldan zaten. Çıkış belgesiyle emekli olacağız böyle giderse.
Ön inceleme dediğin böyle olur. Nerdeyse gitmeye gerek kalmayacak Görmüş hatta fotoğraf çekmiş kadar olduk. Ama biz yine de gidelim.
Bizim içinde gezip fotoğraf çekin arkadaşlar.
Sedat ,Ahmed ,Fatih elinize sağlık çok güzel fotoğraflar.
Arkadaşlar genel bilgi olarak daha önce dslr in vizör büyüklüklerinin ölçülerini vermiştim.
O ölçülere göre vizörlerin görsel büyüklükleri.
Trend büyük vizörlere doğru, güzel gelişme. Birde eski slr lerdeki gibi daire şeklinde mat alan uygulaması olsa. Ben çok seviyordum o vizörleri.
#ulyses' tarafından 01.11.2007 17:11:08 tarihinde düzenlendi.
ulyses dediğin vizör yapılabiliyor hemde 1-2 stop aydınlanıyor vizör. Katz Eye™ Focusing Screens
Arkadaşlar bana elimdeki fotoğrafların benim makinamdan çıktığını kanıtlayacak program lazım. Makinamın seri numarasını fotoğraftan görebileceğim gibi yani. Elinde böyle bir program olan arkadaş varmı?
Melrock,Bitpire,Sdtyrdkn,Ulyses problemime verdiğiniz yanıtlar için teşekkürler.Makine için bir ayar buldum çekim sonrası izlemede , çok açık veya çok koyu çıkan bölgeler yanıp yanıp sönüyor.Sürekli açık tutacağım o seçeneği.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
054930 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04
24 Oca. 2025, 12:21 miratcenk
038924 Oca. 2025, 12:21
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk