Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
Sağol realfriend. Sizlerin iyi dilekleri olunca inşallah tamamlarım layıkıyla. Bakalım yedeksubay olursam ev tutar internet bağlattırırım diyorum. O zaman sizlerden de pek ayrı kalmamış olurum. Tersi olursa zaten kısa olacak, haziranda aranızda olacağım yine.
Selahattin abi, siz lastiklerden bahsedince dayanamadım.
Bu kadar güzel fotoğrafta da lastiklerin olmasını istemedim doğrusu...
Umarım Sedat kardeşim de bana kızmaz.
Lastikler olmasa sandal devrilir realfriend, Clone Stamp mi? Healing Brush mı? İz kalmaması için işin inceliklerinden de bahseder misin?
Arkadaşlar PentaxWorld'deki yarışma sonuçlanmış çok çalışmam lazım çooook, emeği geçenlere tekrar teşekkür ederim.
sevgili sdtyrdkn ve wolwarine kusura bakmayın bizim iş yattı.
Amati bir kez daha birinci olmuş... tebrikler sevgili kardeşim
sağa doğru yatık hamsikoy, sağdan destekledim. Koyu kalan yerlere de tahtayla destek yaptım.
Söylediğin bütün elemanları kullandım. Çok kabaca yaptım zaten...
Ahmed tebrikler.
Recep kardeşim eline sağlık çok güzel olmuş.Elin değmişken şu kenarda biriken çöpleri de bir yok etseydin. PS'de çöp torbası menüsü yok mu? Yoksa, Knoll amca'ya yalvaralım Bizim ülkede insanlarda çevre bilinci yoktur. Bize yardım et Knoll amca diyelim.
Selahattin abi, güzelliği Sedat kardeşim yapmış. Bendeki bir iki dokunuş o kadar...
Sol taraftakiler taş parçaları, sağ taraftakilerin ne olduğunu pek çözemedim.
İnsanların beynini temizlemek lazım zira ben fotoğrafta temizlesem ne olur?
recep abi naptın öle yaa süper olmuş, ne kızması.. kafamda ampul yandı, artık her ihtiyacımda sana mail ile yollarım fotoğrafı
başına bela aldın walla..
ahmed abi tebrikler sende F kumanda vardı zaten di mi ?
yüzsüzlükte sınır tanımıyorum..
kad-ir fotoğrafların çok duygulu, aynen devam..
fatih abi çok teşekkürler.. yorum yapan herkese tek tek teşekkür ederim.
serkan, foton hakkında yorum yapmıştım zaten. çok orjinal.. fotokritikte de millet afalladı görünce
bu arada bugün fotokritikte günün fotoğrafçısı bir k10d'li, hatta benim
ulyses, abi sen buralara gel, gelemiyorsan vekalet ver ben halledeyim.. her hün gidip geliyorum ben okula
bu arada tripod için seni bekliyordum.. ama askerden sonraya kadar bekleyemem heralde.. enis abini tripodu bi göreyim, ona göre karar vericem. manfrotto 180 mi 190 mıydı neydi pro b x modeli acaip takla atıyor, çok kullanışlı. yedigöllerde barıştan daha çok kullandım acaip memnun kaldım..
düşünmekteyim..
bu arada zaman geçse de şu geziyi yapsak!
Sedat estağfurullah. Bu arada FK için tebrik ederim
Aslında bu 2 kareyi nasıl çekilse doğru ve göze hoş gelir diye üstadlardan yorumlamaları için yükledim.
Evet Ahmed yorumunu alalım.
#realfriend' tarafından 02.11.2007 13:34:26 tarihinde düzenlendi.
Realfriend Üstad, yorumlamaya değer bile bulmadı bizim kareyi... demekki daha çok çalışmamız gerekecek ...
Topu macrocu Üstada attı...
İlgili olabilecek konular
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
2182721 Şub. 2025, 11:34
emre11 -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 05
30 Oca. 2025, 14:37 miratcenk
055830 Oca. 2025, 14:37
miratcenk -
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 04