Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...
Değerli üyelerimiz.
Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.
Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.
AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.
İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.
Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla Netfotoğraf.
sevgili Sinan, gördüğüm kadarı ile US K20D fiyatları büyük mağazalarda bile 1000$ altına düştü ama G20D fiyatlarında düşüş yok. İki makinanın farklarını sıralar mısın?
Nikon D200 ve Nikon 24-105mm makro zoom lens
Sevgili arkadaşlar, herzamanki gibi harikasınız. Topik te sayenizde harika ilerliyor. Hepinizin ellerine sağlık.
S.1086 dan devam edeyim bende.
Weary: dere fotosundaki renk ve tonlama, Sultanahmet kareleri ,
Kobak: Ortaköy Camii çekim açısı
Serkan: Üst band , havai fişekler
bigwolfied: "Man At Work"
Stahl: Serkan' ın küçük canavarındaki pan lar
Pesmerge: Portrelerdeki anlamlar müthiş
Kadir: 10-20mm ye hızlı adapte olmuşsun, Ters ışıkta çocuk, kızının 70-300 ile çekilmiş karesi,s1118 deki ikinci kare ve 1120 deki köpek fotoğrafı çok enteresan olmuş, ağ mantarları
Sedat: "iyiki doğmuşsun" ve iyi ki biz de seni tanımışız 3, tüm karelerin çok güzel
Mosquitos: s.1093 deki ikinci ve dördüncü kareler, gölgeler
Amati: muhteşem makrolar , hoşgeldin.
Komutan: s.1097 deki 3-4-5 kareler
Avs: İtalya karelerini hayranlıkla izledim
Selahattin Abi: "iyi fotoğrafçının kou ayağına gelirmiş" karelerin nefis, özlemişim.
Foxfo hocam: daha önce söyledim mi bilmiyorum yeni ekipman hayırlı olsun. Gördüğüm kadarıyla ısnmışsın bile. s.1109 daki karelerinde doku ve derinlik harika
Esisman: karelerini göremiyeceğim kadar büyük yüklediğinden herhangi bir yorum da yapamıyorum.
Hakanırmak: dikkatimi çekti, fotoğraflarına beğeni veya yorumunu ekleyen pek çok arkadaşımız bir teşekkürü hak etmiyorlar mı sence? Ben kaçırdıysam özür dilerim, senin herhangi bir fotoğrafa yorumun da olmadı bildiğim kadarıyla.
Bm35, hoşgeldin.
Shn58: parasailing karelerin adrenalin yüklü
Hsnysl: hoşgeldin, makrolar nefis
AdnanErol: özlemiştik, hoşgeldin
Ahmed kardeşim, çok gururlandım, candan kutlarım, bunu çoktan haketmiştin. İnşallah orada olacağım. Sevgiler
Dubrovnik' ten iki kare:
Sigma 18-50mm
Sokak lambası ışığında çektiğimden renk farklı ama böyle hoşuma gittiğinden WB ayarı yapmadım.
Sigma 10-20mm
Komutan 20 serisi olanlar kervanına sen de katılmışsın hayırlı olsun.
Pilav, şeker, tuz gibi maddelerin çekimi en zor maddeler olduğu söylenie sen bu zorlukları bile başarıyla aştın.
Erhancığım bulut bizi alıp fotoğrafın içine doğru seyahat ettiriyor.
Sokak lambası da çok şanslıymış her gece böyle bir hatunu aydınlattığı için. Heykel bir şeyleri anlatıyor biliyorsan hikayesini de yazar mısın?
Ben bir hikaye yazayım istersen. Kadın adama şu koç'u keselim de ben de postundan bir elbise yapıp giyeyim der. Adam da güzel yerler kapatacağı endişesiyle koç'u kesmek istememektedir.
Arkadaşlar Ahmed'in sergisinin açılış günü ben Bodrum'dan henüz dönmemiş olacağım. Dolayısı ile İstanbul'da olanlar ilk günü kaçırmasınlar. Zira ilk gün sanatçı açısından çok önemlidir ayrıca kendisi de orada olacağından sohbet etme imkanı da olur. İlk gün gelemeyenler de diğer günler kendilerine uygun saatlerde ziyaret ederlerse sergiye devamlı ilgi sağlamış oluruz. Bu nedenle toplu değil de ayrı ayrı gitsek daha iyi olur. Tabii ki birkaç arkadaş randevulaşarak birlikte de gidebilir.
#camoka' tarafından 22.09.2008 17:38:30 tarihinde düzenlendi.
İlahi Selahattin Abi.. Allah' da seni güldürsün. Bu hikayenin üzerine daha güzel bir hikaye bulmak zor. Ayrıca beğenin için teşekkür ederim abi.
Sigma 18-50mm
More Koyu Dubrovnik
#erex' tarafından 21.09.2008 17:04:59 tarihinde düzenlendi.
peşmerge fotoların hepsi nefis.
en çok çiçekli-böcekli olanı beğendim.
portreler ise tamamen ayrı tutuyorum,onların hepsi ayrı bir güzel.
"black" serisi reklamıda entresan.
adnan erol tekrar seni aramızda görmek güzel.
erhan abi,yine detaylı bir şekilde yorumları not etmiş ve bize aktarmış.
heykel fotosu ve selahattin abinin üstüne yazdığı hikaye ayrı bir güzel.
sevgili Amati,sitenin galeriseine bol bol foto eklemeni tavsiye ederim,sergi öncesi faydalı olacaktır.
az çok kitlelere ulaşacaktır.ben fotoların altına sergiden bahsediyorum.
biraz detaylara devam edelim.
İlgili olabilecek konular
-
Yeni Bölüm: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 03
06 Oca. 2025, 11:41 miratcenk
030306 Oca. 2025, 11:42
miratcenk -
Yeni Bölüm: Miratın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 4-b. 2
01 Oca. 2025, 18:50 miratcenk
018201 Oca. 2025, 18:50
miratcenk -
Yeni Sezon: Mirat'ın Puslu Fotoğraf Atlası, S. 04-b. 01