netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
avs
avs (üye)
İstanbul / Amatör

Floransa Aşıklar Köprüsü üstünde gece insan manzarası

Atlıkarınca

PISA kulesi

#avs' tarafından 20.09.2008 10:02:37 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 20 Eylül 2008, 10:00 - İp: 85.***.**2.23
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

Avşar ne güzel renkler.
pisa kulesinde kadraj çok eğri

Tarih: 20 Eylül 2008, 10:13 - İp: 85.***.**9.43
weary
weary (üye)
İstanbul / Amatör

Ahmet abi tebrik ederim. İnşallah bu bir başlangıç olur ve uluslararası arenalarda da boy göstermek nasip olur. Selahattin abi bu sergi ziyareti için güzel bir organizasyon yaparsan topluca bir ziyaret çok güzel olur. İnşallah orada olacaz Ahmet abi...

Tarih: 20 Eylül 2008, 12:43 - İp: 78.***.**0.22
hakanirmak
hakanirmak (üye)
Kahramanmaraş / Doğa Fotoğrafçısı

Merhaba Arkadaşlar
Beğeninize biraz fotoğraf yükleyelim

K10D/SİGMA 105 MM MACRO

''SARIŞIN''

''SARIŞIN 2''

''BODY''

Tarih: 20 Eylül 2008, 14:01 - İp: 78.***.**2.147
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Sevgili Adnan abi,Selahattin abi,Avşar,Recep abi ,Kadir,Yücel,Ömer,Esisman ve Hakan coşkulu paylaşımlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Çok mutlu oldum gelecek olmanıza

Avşar, abi senin bu fotolarda ayrı bir
güzellik oluyor hep.Raw dan mı işliyorsun jpeg mi bunlar.Tarifi güç bir canlılık var hep

Hakan makrolarındaki yalınlık büyülüyor.Ellerine sağlık.

İşte basın duyurusu ve sanat galerilerine asılmak için kullanılacak İfsak ın hazırladığı afiş

#amati' tarafından 20.09.2008 15:43:28 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 20 Eylül 2008, 15:38 - İp: 81.***.**8.226
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

Forum olarak gün belirliyelim hep beraber çıkarma yapalım

Tarih: 20 Eylül 2008, 16:50 - İp: 85.***.**4.116
foxfo
foxfo (üye)
Ankara / Meraklı

Sevgili Ahmed verdiğin bu güzel habere ne kadar sevindiğimi ne kadar mutlu olduğumu ve bir o kadar da gururlandığımı ifade edemem. Başarılarının yükselerek devam etmesini diliyorum. İmkan bulursam İstanbul'da olmayaca çalışacağım.

Sevgili Adnan hoşgeldin. Özlettin kendini. Ben de Adnan ortalıklarda görünmüyor çantayı değiştirdi anlaşılan deyip sabırsızlıkla çantayı değiştirdim ama öyle değilmiş tühh

Tarih: 20 Eylül 2008, 23:19 - İp: 88.***.**4.148
adr
adr (üye)
Bursa / Amatör

Sevgili dostlar hepinizin ellerine sağlık muazzam kareler ile yine zamanı engüzel şekliyle durdurmayı başarmışsınız.. Keyifle izliyorum.

Yeni ve daha evvel çektiğim birkaç karemi paylaşıyorum..

bu son karedekide benim

Tarih: 20 Eylül 2008, 23:53 - İp: 88.***.**8.227
extreme_foto
extreme_foto (üye)
İstanbul / Amatör

bir arkadaşım 3 ay kadar N*kon D200'ünü bana verdi, K10D'yi aratmadı ama deklanşöre bastıkça gelen yay titreşimi gibi bir ses ve his tekrar tekrar basmayı özendiriyor.

#Adnan EROL' tarafından 21.09.2008 00:09:21 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 20 Eylül 2008, 23:59 - İp: 88.***.**9.86
komutan
komutan (üye)
İstanbul / Amatör

İftar sonrası, Samsung GX-20 Denemeleri...

Tarih: 20 Eylül 2008, 23:59 - İp: 88.***.**9.201