netfotograf
netfotograf (Yönetim)
İzmir / Firma

Pentax Ve Fotoğraf Dostluğu...

Değerli üyelerimiz.

Netfotoğraf sitesi olarak ürün incelemesini yaptığımız Pentax K10D incelemesi Türkçe ve İngilizce olarak kullanıma açılmıştır.

Pentax ın Türkiye temsilcisi Bükey fotoğrafçılığa bu incelemenin gerçekleşmesi için gösterdikleri ilgi ve destek için teşekkür ederiz.

AS (Adnan) arkadaşımızın yaklaşık iki aylık çalışması sonucunda ortaya çıkan bu inceleme hakkında görüş ve düşüncelerinizi bu forumdan paylaşabilirsiniz.

İncelemeyi hazırlayan AS (Adnan) ve Dadanagast (İlker) arkadaşımıza galeri bölümüne kendi çektikleri fotoğrafları gönderen ime (İlhan),amati (Ahmet) ve Hüsnü bey' (Hüsnü Atasoy) arkadaşlarımızın yanı sıra incelememizin İngilizce çevirisini yapan cfiliz (Cem) arkadaşlarımıza ,verdikleri destek ve katkıdan dolayı sitemiz adına teşekkür ederiz.

Pentax K10D ürün inceleme sayfasına BURAYA TIKLAYARAK da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla Netfotoğraf.

Tarih: 18 Temmuz 2007, 09:23 - İp: 88.***.**3.85
amati
amati (üye)
İstanbul / Amatör

Sinancım sağol canım kardeşim

Muratcım samimi duygularına çok teşekkür ederim.Evet İbrahim Zaman ve Lokal salon var İfsak'ta.Ben iki salonu da kullanıyorum.Bu arada İfsak salonları zaten aman aman büyük değiller.

Tarih: 19 Eylül 2008, 18:14 - İp: 81.***.**8.226
murat71
murat71 (üye)
İstanbul / Amatör

biliyorum o salonları birkac kez gelmiştim zaten işyeri hemen yanında ,hergün önünden geciyorum .

Tarih: 19 Eylül 2008, 18:21 - İp: 85.***.**3.99
extreme_foto
extreme_foto (üye)
İstanbul / Amatör

sevgili Ahmedciğim, ilk günlerde bile senin fotoğraflarında farklı bir ışık vardı, benzeri ışık saçan diğer arkadaşaların da başına diyorum, daha nice kişisel sergilere...

Tarih: 19 Eylül 2008, 18:22 - İp: 78.***.**7.184
shn58
shn58 (üye)
İstanbul / Amatör

Bu sessizliğin (bize göre sessizlik) sebebi belli oldu.
Ahmet abi tebrik ederim merakla bekliyorum sergini.

Forumdan bir arkadaşımızın sergisine yapılıcak geziden daha güzel gezi olmaz heralde,tekrar tebrik ederim

Tarih: 19 Eylül 2008, 18:27 - İp: 62.***.**2.185
camoka
camoka (üye)
İstanbul / Meraklı

Sergi açılışını heyecanla bekliyoruz. Şimdiden tebrikler sevgili kartdeşim. Nice başarılı sergilere inşallah.

Komutan bu biraz asparagasa benziyor. Millet ha bire dalga geçip duruyor. çekmağıda varmı? Kül tablası da var mı diye. Şu anda piyasada olan herhangi bir makinede bu iso var mı acaba. Fotoğraf da çok montaj kokuyor. Alt ve üst aynı ışıkta çekilmemiş en azından. Üstad bize bunun doğrusunu söyler.

#camoka' tarafından 19.09.2008 19:51:46 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 19 Eylül 2008, 19:49 - İp: 85.***.**8.129
realfriend
realfriend (üye)
İstanbul / Meraklı

Ahmed hocam, tekrar hayırlı olsun, 30 değil, 300 fotoğraftan fazla sergileyecek malzeme mevcut sende...

#realfriend' tarafından 19.09.2008 20:22:11 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 19 Eylül 2008, 20:20 - İp: 85.***.**5.242
puspus
puspus (üye)
İstanbul / Amatör

Ahmet abi tebrikler, İnşallah orada olabilirim

Tarih: 19 Eylül 2008, 22:13 - İp: 85.***.**5.207
avs
avs (üye)
İstanbul / Amatör

Ahmet
BRAVOOOOOOOOO

İnşallah gelmeye çalışacağımmm

Tarih: 19 Eylül 2008, 23:12 - İp: 85.***.**9.81
esisman
esisman (üye)
İstanbul / Amatör

amati tebrik ederim
toplanıp gidilirse bir şekilde bende orada olmaya çalışacağım.

Tarih: 19 Eylül 2008, 23:15 - İp: 81.***.**9.82
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

"ama hala her vizörden baktığımda bu fotoğraf topikteki arkadaşlarım tarafından beğenilir mi endişesi taşıyorum ve bu beni çok ama çok dinamik tutuyor.Hep kusursuzu aramaya itiyor ve bu da gelişimi getiriyor."

Amati usta ne kadar mütevazisin.

ben zamanında söylemiştim Amati bir gün ünlü bir fotografçı olacak,sergi bunun ilk adımı.
sırada serkan ve sedat var..onlardan da bekliyoruz..

bende 2059 yılında düşünüyorum

sevgili Amati,mutlaka gelmek istiyorum,umarım görüşürüz.

Sevgili Grup arkadaşları artık bir gün belirleyip topluca sergiye gidebiliriz.

Bu sergiyi site ana sayfasında duyurmak lazım..

Tarih: 20 Eylül 2008, 00:46 - İp: 88.***.**1.146