Fotoğrafçılık Forumları
Olympus Evolt E-510 -pazarbey
Arkadaşlar uzun bekleme ve araştırmalarım sonunda bu modelde karar kıldım. Kararımda etkili olan unsurlar Titreşim engelleme sistemi , 4/43 fotoğrafları ,kaliteli kit lensler ve 2 kart slotunun olması.
Ancak bu modelle ilgili hiçkimseden ses gelmedi. Yoksa yakıştıramıyormusunuz bana. Almamalımıyım.
Almayı düşündüğüm lensler ise 18-180, 14-45, ve 35 mm makrodur.Arz ederim.
deperyus bu ne böyle.babamını körüklü makinası gibi
bu körüklüyü ebaydan zenit macro lens ararken görmüştüm.ne diye düşünüyordum benim ingilizcemn yokda anlamamıstım tam olarak.ben sony alpha kullanıyorum.pazarbeyin eninde sonunda alacagı makineden yani
Pazarbey makinaları yan yana koyduğunda dediğin gibi K10D E510 dan çok daha farklı görünüyor.
Senin makinaya ayırdığın bütçe gereği E510 alınabilecek bir makina.
Ancak bütçen K10D ye yetiyorsa tabii ki K10D daha iyi bir seçim.
Sen dslr aldığında nasılsa hanımdan iyi bir fırça yiyeceksin.O yüzden almışken iyi bir makina al ki yediğin fırçaya değsin.
Dslr işi uzun solukludur.Aldığın makinayı en az 4-5 yıl kullanırsın.O yüzden bu 5 yıllık yatırımı sağlam bir makinaya yapmakta fayda var.
Eskişehirde bir sürü makinayı birlikte inceledik.
Bence sen kararını orada verdin.Alacağın makinanın ne olduğunu ben artık biliyorum.
O yüzden bu topiği artık fazla uzatmadan şu makinanı al'da bu işe son ver.
Yoksa aşağıdaki fotoğrafı herkes görsün diye galeriye yükleyeceğim.
Seni Dslr ye hayırcıların ele başı ilan edeceğim.
NOT: İneğin üzerindeki simgelere ve yazılara iyi bak.
puhahahahahahahahaaaaa
koptum vallaa yaaa
dslr hayır ve pazarbey
nemru_T pazarbey bu ineği görünce dayanamadı hemen beni bunun önünde çek dedi.
As sen adamı öldürürsün valla. Gülmekten öldüm ya. Vay hain vay.Demek ineğin üstünde dslr ye hayır yazısı olduğu için önünde beni zorla çektin ha. Ne adamsın ya. [>:D
Eeee tıkladık.
En çok kullanılan dslr başlığından bahsediyorsun herhalde.
Orada 3 yıl önce piyasaya çıkmış makinalar ile 3 ay önce piyasaya çıkmış makinalarda var.Oradaki sıralamayı dikkate alıpta makina seçimini ona göre yapacaksan D70 al (1.sırada o var).Tabii sıfırını bulamıyacağın için artık 2. el'mi olur,3.el'mi olur yada antikacılardanmı temin edersin bilmiyorum.
Hangi yarışmaya katıldın.Birincilik kesin diyorsan Kütahya Altıntaş avukatlar barosu yarışmasıdır.
Birinci olacağına bende 1 e 1000 bahse girerim.
Orada senden başka avukat yoktu değilmi.
Amanın as fk de topu topu 103 kişi k10d almış.
İlgili olabilecek konular
-
Yurt Dışı Çıkış Harcı (harç Pulu) Ödeme
21 Ara. 2024, 13:33 prodersler
01821 Ara. 2024, 13:34
prodersler -
Dünyanın En Büyük Kilise Binaları Google Earth 3d
19 Ara. 2024, 16:12 prodersler
04819 Ara. 2024, 16:13
prodersler -
-
Canon 600d Görüntü Görüntülenemiyor, Bilgisayarda Yeşil
16 Ara. 2024, 08:32 alarissa
013016 Ara. 2024, 08:32
alarissa -
Universal Şarj Aletleri İle Bataryalar Şarj Edilebilir Mi?
17 Eki. 2024, 23:54 bilgeakcay
255710 Ara. 2024, 18:56
bilgeakcay -