Fotoğrafçılık Forumları
Olympus Evolt E-510 -pazarbey
Arkadaşlar uzun bekleme ve araştırmalarım sonunda bu modelde karar kıldım. Kararımda etkili olan unsurlar Titreşim engelleme sistemi , 4/43 fotoğrafları ,kaliteli kit lensler ve 2 kart slotunun olması.
Ancak bu modelle ilgili hiçkimseden ses gelmedi. Yoksa yakıştıramıyormusunuz bana. Almamalımıyım.
Almayı düşündüğüm lensler ise 18-180, 14-45, ve 35 mm makrodur.Arz ederim.
Pazarbey ben kendi makinemi alırken 3 ay araştırıp öyle almıştım ve gayet de memnunum. Ama açık ve gayet samimi söylüyorum şu an senin yerinde olsam yeni makinelerin çıkmasını beklerdim zira bütün markalar yavaş yavaş bilgi sızdırmaya başladılar. O zaman da keşke biraz daha bekleseydim demeyecek misin? Gerçi bekle bekle nereye kadar? Bi işin sonu yok ama şu an kullandığımız makineler çıkalı bayağı bir zaman oldu, teknolojinini önüne geçmek imkansız. Hatırlarsan E-510 konusunda pek umutlu değildim ben, ama bak sen görmüşsün yine de beğenmemişsin. Umarım içine sinen bir tane bulabilirsin.
eyvahlar olsun ne zamandır takip edemiyordum pazarbeyi, anlasılan kafası yine karısmış
efenim sayın pazarbey bu topiği kaç sayfa yapmayı düşünüyorsunuz efeem
nasıl bulamıon pazarbey amca sonye macro.
al işte sıfır alacaksan sony 100mm f2,8 macro
2.elde ise minolta 100mm f2,8 macro...zaten aynı lensler
şaka bir yana baq,minoltayı satıyorlar 2.el hatta sıfır gibi filan diyorlardı.bady al birde onu al ....ohhhhhhhhh
Ralfrend ne çıkacakmış.Vea neler çıkacakmış.k100d s çıkacak tamam ötekiler neki. Onlarıda beklemi diyon bana. Bak beklerim ama kızmasın arkadaşlar sonra.
Stahl araya girme bakiim.
Nemrut sony makiro kaç lira bilinmi sen. Dünyanın parası. sigma 70 mm bulursan veya tamron 90 mm haber ver.Emi.
Yok ben bir şey demiyorum pazarbey sonra dayak yemeyelim.
Deme aman. Dcrp e510 için higly recommed demiş.Adam hararetle tavsiye ediyor.
Yalnız fotoğraf çekmeden önce bazı ayarlarının yapılması gerekiyormuş.Aynı k10d nin hastalığından işte.
Birakin allah askina arkadaslar,siz saniyormusunuz ki makina arastiriyor,beklemede,en iyisi olsun istiyor
Isin asliiii YENGEDEN IZIN CIKMIYORRRRRRRRRRRRRR
Selam arkadaşlar.
Arkadaşlar pazarbey makina alacak bu kesin.
Onu Eskişehire Foto Zeynepe makina almak için gittiğinde yakaladım.
Orada birlikte Olympus E510 nu birlikte inceledik.
Makina bence ele çok iyi oturuyor.Giriş seviyesi olarak gayet güzel.Gerçi pazarbey E510 nun tipini pek beğenmedi ama benim hoşuma gitti.Makinanın vizörünün küçüklüğü ve ön izlemeden sonra geç çekime geçmesinden başka olumsuz bir hatası görünmüyor.
Gövde kalitesi olarak giriş seviyesi bir çok makinadan daha iyi kaliteye sahip,tuş yerleşimi başarılı,ön izlemesiz düşük ışık fokus performansı gayet iyi idi.
Foto Zeynep teki satıcı arkadaş (Mert) Olympus E510,Canon EOS 400D,Sony A100 vb. giriş seviyesi dslr i vitrinden çıkartıp tek tek inceleme fırsatını pazarbeye verdi.
Pazarbeyin artık bu makinalar hakkında soracak bir şeyi kalmadığını sanıyorum.
Bu arada Foto Zeynep inde stüdyo çekimlerinde Pentax K10D yi kullandıklarını bir not olarak ileteyim.
As beğendi ise vardır bir hikmeti. Tabi k10d fiyatına e510 almak ne kadar mantıklı oda ayrı bir konu ama beğenmiş işte.
As ın çektiği k10d vaazından kırtılmak için abi tamam tamam suz bizde k10d kullanıyoruz stüdyoda demek zorunda kaldı gariplerim.
İlgili olabilecek konular
-
Yurt Dışı Çıkış Harcı (harç Pulu) Ödeme
21 Ara. 2024, 13:33 prodersler
02021 Ara. 2024, 13:34
prodersler -
Dünyanın En Büyük Kilise Binaları Google Earth 3d
19 Ara. 2024, 16:12 prodersler
05219 Ara. 2024, 16:13
prodersler -
-
Canon 600d Görüntü Görüntülenemiyor, Bilgisayarda Yeşil
16 Ara. 2024, 08:32 alarissa
013016 Ara. 2024, 08:32
alarissa -
Universal Şarj Aletleri İle Bataryalar Şarj Edilebilir Mi?
17 Eki. 2024, 23:54 bilgeakcay
255810 Ara. 2024, 18:56
bilgeakcay -