Fotoğrafçılık Forumları
Olympus Evolt E-510 -pazarbey
Arkadaşlar uzun bekleme ve araştırmalarım sonunda bu modelde karar kıldım. Kararımda etkili olan unsurlar Titreşim engelleme sistemi , 4/43 fotoğrafları ,kaliteli kit lensler ve 2 kart slotunun olması.
Ancak bu modelle ilgili hiçkimseden ses gelmedi. Yoksa yakıştıramıyormusunuz bana. Almamalımıyım.
Almayı düşündüğüm lensler ise 18-180, 14-45, ve 35 mm makrodur.Arz ederim.
D40 mı? pazarbey kaçmaz bu fırsat E510'a vermediğin paraya bir tane vr lens alırsın.
bufalo ne göz var yahu. a100 ile k10 d arasında epeyce fark var bence.
Bak aldığı kaçırncı ödül
bakma türkiyede satılmadığına.
dilaver hocam teşekkür ederim güzel teklifine
Hakan bu Sony sensörünün kullanıldığı makinaların hepsinde noise sorunu var.
Nikon, D200 ve D80 de yüksek ısolarda NR yi dayayıp bu işi çözmeye çalışmış.
Sony ise noise neredeyse hiç müdahele etmeyip gürültü temizlik işini kullanıcısına bırakmış.
Pentax ise bu sönsörü kullanan en son çıkan makina olduğu için sanırım keskinlik ve NR de en ideal ortalamayı yakalamış.
Dilaver dünyanın en saygın ödüllerini bir bir toplayan Pentax K10D bile onun kriterlerini karşılayamazken D40 pazarbeyi kesmez.
Evet haklısın Adnan, tümünde şu veya bu şekilde noise var. İnsan ilk dslr sini kullanınca ilk başlarda sıkıntı yapıyor bunu, ama sonradan noise muhabbetinin çok da gerekli olmadığını anlıyor, en azından ben hiç umursamıyorum
Ama k10d ile a100 arasında bayağı bir fark var. Sanke a100 canon s2 giib. K10 çok daha temiz. Ama 400d gibide değil hiçbir zaman.
Pazarbey dediğin gibi K10D nin noise miktarı 400D kadar iyi olmasada A100 den daha iyi.
Pazarbey bu avatar resmini nereden buldun.15-16 yaşlarındamı çekildin.Seni bu fotoğrafın ile tanıyacak insanlar sokakta tanımaz yanından geçer gider haberin olsun.
Kartal bakışlı asım benim.Bak bolaty hemen tanıdı beni. NEreye gitsem herkes aaa bakın pazarbey diye sevinç nidaları atıyor.HErkes tanır beni.
HEm bu foto sanırım okul bittiğinde çekilmişti.
Sen daha yatmadınmı.Sen yatmışsındır diye bende Pentax topiğinde senden bahsetmiştim,sen okumadan onları sileyim bari.
Asıl sen yatmadınmı.Kaçakmı giriyon. Nasıl izin alabildin bu saatte.
Ne yapayım ,evdeki herkesi ninni ile uyutup giriyoruz siteye.
İlgili olabilecek konular
-
Yurt Dışı Çıkış Harcı (harç Pulu) Ödeme
21 Ara. 2024, 13:33 prodersler
01821 Ara. 2024, 13:34
prodersler -
Dünyanın En Büyük Kilise Binaları Google Earth 3d
19 Ara. 2024, 16:12 prodersler
04819 Ara. 2024, 16:13
prodersler -
-
Canon 600d Görüntü Görüntülenemiyor, Bilgisayarda Yeşil
16 Ara. 2024, 08:32 alarissa
013016 Ara. 2024, 08:32
alarissa -
Universal Şarj Aletleri İle Bataryalar Şarj Edilebilir Mi?
17 Eki. 2024, 23:54 bilgeakcay
255710 Ara. 2024, 18:56
bilgeakcay -