Fotoğrafçılık Forumları
Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
Arkadaslar makinam şu an elimde yaklaşık 10 kadar deneme çekimi yaptım çok hoşuma gitti ama tuşları öğrenmekte biraz zorlanıcam galiba slr like tan sonra bayağ değişik geldi ve kocaman
golden hadi hayırlı olsun makinan.iyi günlerde kullan.Bende alalı 4 gün oluyor harika makina.Sende benim ilk defa dslr kullanıyorsan biraz zorlanırsın.Ben hala lcd de görüntü arıyorum.
Adnan abi konak saat kulesi fotoğrafın ile 400 ıso dediğin fotoğrafın çok güzel.Makina senin elinde konuşuyor abi.
soner sağolasın dslr ilk ama diğer makinada kendimi hep vizöre alıştırmıstım o uyuzden cok zor gelmicek ama tus sayısı ilk etapta korkuttu ne yalan soliyim))))
Golden K10 nun hayırlı olsun.Güzel fotoğraflarını bekliyoruz.
Kıvanç fotoğrafı tam boy jpeg olarak http://www.speedyshare.com/ adresine yüklüyebilirsin.
Daha önce orijinalini yüklediğim Konak Saat kulesi fotoğrafına P/S de skyfilter uyguladım sizce nasıl olmuş.
Pentax K10D
COK GUZEL OLMUŞ GERCEKTEN...İÇ MEKAN CEKİMİ YUKLEMENİZ MUMKUNMU MESELA AMPUL ISIGINDA AUTO WHİTE BALANCE YADA EV İÇİNDE...ZOR ISIKLARDA BEYAZ AYARINI VE NOİSE ETKİSİNİ GORMEK İSTERİM..SUANA KADAR YUKLENENLERİ COK BEGENDİM..SİPARİŞİMİ DEGİŞTİRMEMEYE KESİN KARAR VERDİM
Süper olmuş, bir İzmirli olarak, gördüğüm en başarılı saat kulesi fotoğraflarından biri olduğunu söyleyebilirim.
Ben de K10D aldım. Çekeceğim alanı çekmeden önce LCD ekrandan görmeyi beceremedim. Vizörden bakıp, çektiğim kareyi çektikten sonra ekranda görüyorum.
Her çekimde vizörden bakmak yerine kompakt makinalardaki gibi ekrandan görmek için nereden ayarlayacağım?
#hamsikoy' tarafından 21.03.2007 17:11:20 tarihinde düzenlendi.
gaijin topiğin hemen başında yüklü olan fotoğraf aydınlatmanın kötü olduğu bir ortamda makinanın kendi flaşı ile çekildi.K10D içeride dışarıda gayet iyi performans gösteriyor siparişini değiştirmemekle iyi yapmışsın.
murgur teşekkür ederim.Bu fotoğraf P/S de biraz üzerinde oynanınca hemen kendisini farkettirdi.DSLR ile çekilmiş fotoğraflar P/S müdahelelerine çok iyi tepki veriyor.
as teşekkür ederim bu arada saat kulesine bayıldım süper olmuş kıskandım yarın bende çekicem
adnan abi ben dahili harici flaş kullanmayı sevmedigim,ve eş dost cekmek dısında kullanmadıgım için yuksek isoda noise ve zor ısıklarda beyaz ayarı onmli benim için...dıs mekanda tabi boyle bir ıhtıyacım olmayacak...bastakı fotograf bence flaşlı olmasına ragmen cok dogal cok guzel bir fotograf..25 subatta kuzenım geliyor insallah elinde siyah k10d kutusuyla
İlgili olabilecek konular
-
Analog Pentax Makinemde Yıllar Önce Kullandığım Le
22 May. 2017, 05:03 muglali
2455427 May. 2017, 16:34
papriko -
Ankara'da Pentax Makinemi Kime Yaptırabilirim?
21 May. 2017, 09:25 teray
1402822 May. 2017, 06:11
ercan43 -
-
Pentax 60-250mm F/4 Ed Da* Sdm İnceleme
05 Ağu. 2016, 17:43 yalcinabi
1196714 Kas. 2016, 00:20
photom -
Pentax K-70 Yazılımı 1. 10 Güncellemesi Yayınlandı
20 Ağu. 2016, 18:14 yalcinabi
0579420 Ağu. 2016, 18:14
yalcinabi -
Bu Saatten Sonra Pentax K20 D Alınır mı ?
06 Ağu. 2016, 03:38 aeron
1165606 Ağu. 2016, 10:50
ercan43 -
Pentax K-1 Full Frame Fotoğraf Makinesi İnceleme
03 Ağu. 2016, 16:14 yalcinabi
0192203 Ağu. 2016, 16:15
yalcinabi -