Fotoğrafçılık Forumları
Netfotoğraf Pentax K10d Ürün İncelemesi
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
adnan abicim tekrar başını agrıtıcaz ama bu version nerde yazıyo ekranda fotograf makinasını satan arkadasta bulamadı benimki tahminim eski sürüm ama emin olmak lazım tabi
Golden senden'de güzel fotoğraflar bekliyoruz.Şöyle bir kordon tutu yaparsan hele'ki gün batımında çok güzel kareler yakalıyabilirsin.
Gaijin 25 şubatmı ? Sen yanmışında haberin yok.Neredeyse Şubat sonu.Nasıl geçecek o kadar gün bilmiyorum.Allah sabır versin.
Ben buraya fotoğraf yükledikçe şimdi senin için gider.
golden sen makinanı al'da bir kontrol et.Sürüm eskiyse bende yenisi var,sana gönderirim.Kontrolü makinayı açarken menü tuşuna basılı tutuyorsun ekrana sürüm numarası geliyor.
Hamsiköy evet dslr de çekim için vizörü kullanıyorsun.Ama şanlısın'ki K10D nin vizörü dslr içindeki en aydınlık ve geniş vizörlerden birisi.
#as' tarafından 25.01.2007 21:23:22 tarihinde düzenlendi.
abi makina şu an elimde bakındım durdum ama nafile bulamıcam devamlı cekim uapmak gozlerimi bozdu galibanerde yazı kıne bu meret diye alt üst etmedigim menu kalmadı
25 ine kadar boyle bakıncam buralarda işte ne yapıyım abi anca ozamana geliyo..insallah bı aksılık cıkmazda
tamam abi buldum 1.00 mış yani eski sürüm
golden yeni sürüm BURADA onu indir .Zipi aç ve içinden çıkan yazılımı sd kartına yükle.Sonra sd kart takılı iken makinanı menü tuşuna basarak tekrar aç.Gelen menüden yes i seç ve yüklemeyi bitir.Pilin dolu olsun.Yükleme bittiğinde makinanı kapat ve açarken yeni sürümü kontrol et.Sonra yazılımı sd kartından sil.
Soner, golden hayırlı olsun makineleriniz. As , saat kulesi fotoğrafı çok güzel olmuş.
teşekkürler adnan abi hallettim bitpire sagolasın darısı yeni alıcak arkadasların basına
şu beyaz dengesinide manuel olarak ayarlamasını çozdummu çekimlerden vericem alıcam sanırım
Golden kapalı mekanda flaşlı çekimlerde beyaz ayarını manuel yapabilirsin ama dış çekimlerde makina beyaz ayarını çok güzel oturtuyor.Ben dışarıda yaptığım (gece-gündüz) hiç bir çekimde beyaz ayarını düzeltme ihtiyacı hissetmedim.
Fotoğraflarını raw da çekersen beyaz ayarını daha sonra pentax lab. ta da halledersin.Ayrıca raw dng formatını kullanırsan adobe light room da fotoğraflarını işleyebilirsin.
İlgili olabilecek konular
-
Analog Pentax Makinemde Yıllar Önce Kullandığım Le
22 May. 2017, 05:03 muglali
2455427 May. 2017, 16:34
papriko -
Ankara'da Pentax Makinemi Kime Yaptırabilirim?
21 May. 2017, 09:25 teray
1402822 May. 2017, 06:11
ercan43 -
-
Pentax 60-250mm F/4 Ed Da* Sdm İnceleme
05 Ağu. 2016, 17:43 yalcinabi
1196714 Kas. 2016, 00:20
photom -
Pentax K-70 Yazılımı 1. 10 Güncellemesi Yayınlandı
20 Ağu. 2016, 18:14 yalcinabi
0579420 Ağu. 2016, 18:14
yalcinabi -
Bu Saatten Sonra Pentax K20 D Alınır mı ?
06 Ağu. 2016, 03:38 aeron
1165606 Ağu. 2016, 10:50
ercan43 -
Pentax K-1 Full Frame Fotoğraf Makinesi İnceleme
03 Ağu. 2016, 16:14 yalcinabi
0192203 Ağu. 2016, 16:15
yalcinabi -