osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

S9500 Fun Club Şu An Kurulmuştur!

Arkadaşlar benimde S9500 modelini bugün almamla faal olarak S9500 fun club'ın kurulması şart olmuştur.Dilek,
şikayet,öneri,bilgi paylaşımı,kullanım,test,görüşler,
teknik sorunlar,fotoğraflar üzerine yorumlar,yeni gelişmeler vb. birçok konuyu burada hızlı bir şekilde tartışacağız.Bilinmeyenlere ışık tutup,profesyonelliğin peşinden gideceğiz.

Bu forumda yorumlarını,yardımlarını,bilgisini ve emeğini bizimle paylaşan herkese teşekkür ederim

#osmanlı' tarafından 15.07.2006 22:45:01 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 20 Mart 2006, 15:08 - İp: yok
gantry
gantry (üye)
Aydın / Amatör

kıvanc ın hangi sorundan bahsettiğini göremedim fotoğrafta belki boyuttan secemedim.ama siyah bir konuyu cekip onu çok çok büyüterek neyin sorun olduğunu çözmesi kolay olur .ayrıca makinayı göndermeden önce mutlaka hatayı gösteren fotoğrafları ekle yanına kıvanc. s3 ü haketmesine hak etti ama fuji bence kıvancı haketmedi.....

Tarih: 24 Temmuz 2006, 00:48 - İp: 88.***.**0.187
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Gantry çok naziksin.Bak sayfa 73 ve 75 de fotoğraflarda en sağda bariz bir şekilde pembe bir saçılma oluşmuş.Çok ama çok belli.Yarım daire şeklinde.İnanılmaz öyle değil mi?

Tarih: 24 Temmuz 2006, 00:50 - İp: 85.***.**8.10
gantry
gantry (üye)
Aydın / Amatör

evet kıvanc nasıl görmedim anlamadım dikkatim iyice dağılmış.şimdi dikkatlice ve prof. olarak davranmak gerek.hemen mekinanı alıp gitme servise.düşüncelerinde değiştirmekte var sanırım makinanı o zaman kök söktürkü alda kurtul desinler.yani camura yatmak derlerya işte onu yap.s3 veya başka modeli alma şansın olur.

Tarih: 24 Temmuz 2006, 00:58 - İp: 88.***.**0.187
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Abi kompakt yada ileri kompakt makinalar beni çok üzdü.Kimse kusura bakmasın R1 dışında bak sayıyorum.Nikon 8800,Canon Pro 1/S3,Fuji S9500,Panasonic FZ30,Sony F828/H5 gibi makinalar benim işimi görmez.İnan ki bu makinalar DSLR görünümü ve ağırlığı verilmiş oyuncaklar.Cidden öyle.Şu an bu Like makinalara en iyi alternatif bana göre Nikon D50.Fiyat olarak bir miktar daha vermeye değer.Sadece sensörü bile,bu saydığım modellerin bilmem kaç katı.

Tarih: 24 Temmuz 2006, 01:02 - İp: 85.***.**8.10
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Fujifilm müşteri memnuniyeti konusunda süper.Belki S9500'ün performansı beklediğim gibi değil ancak satış sonrası hizmet eğer yanılmıyorsam dudak uçuklatacak cinsden.

Şu anda uçuk çıktı dudağımda ama başka sebepten

Arkadaşlar dün gece M.Hoşbakan'a mail atmıştım makinamdaki problem yüzünden.Mustafa Bey şu sıralar Türkiyede değilmiş ancak mail'ını kontrol ettiğinde benim mesajı görmüş.

Bu sabah uyanınca bilgisayarımı açıp maillerime öylesine bakarken fujiden bir mail geldiğini gördüm.Mail'ı atan Fuji'nin Foto-Optik-Dijital Departmanından Cem SÜSLÜ idi.
Ben Cem Bey'e telefon numaram yazılı bir mail attım ve ev telefonumdan aranmam yaklaşık 30 saniye sürdü.Türkiyede hatta Dünyada eşi benzeri varmıdır bilemiyorum.

Buradan Sony ve benzeri kurumları,fuji'yi örnek almaya davet ediyorum.
Şu sıralar makinamı kargoya vereceğim.İstanbul da makinamı inceleyecekler.Sizleri bu konuda haberdar edeceğim.

Herkese Örnek oluna...

Tarih: 24 Temmuz 2006, 12:31 - İp: 85.***.**4.162
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

gecmis olsun kivanc.. umarim en kisa surede sorunu cozerler.. veya cozemesinler de sana bir tane s3pro versinler..
fuji'nin servis kalitesini de alkisliyorum ayrica.. tabii bunda positif'in payi cok yuksek..

Tarih: 24 Temmuz 2006, 15:50 - İp: 62.***.**2.10
muratreis
muratreis (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Çözemezlerse makinanın aynısından verirler yav. Hani kullanılan model kalksa tamamda en azından sıfır bir S9500 ün olur kıvanc Gerisi artık senin bileceğin iş

Tarih: 24 Temmuz 2006, 16:21 - İp: 81.***.**9.145
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

ABİ Bir daha aynı hata olursa yine makinayı İstanbul'a göndereceğim.Ancak sorun devam ederse ben onlardan S3 Pro isteyeceğim.Vereceklerini sanmam ama şansımı deneyeceğim.

Tarih: 24 Temmuz 2006, 17:35 - İp: 85.***.**0.196
rokomet
rokomet (üye)
Ankara / Amatör

Osmanli eğer şansın yardım ederde sana sıfır bir 9500 verme yolunu seçerlerse, fiyat farkını vererek s3 Pro alırmısın.. onlar için ikinci kere para kazanma şansı bence işlerine gelir

Tarih: 24 Temmuz 2006, 18:58 - İp: 85.***.**5.232
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Rokomet sen şaşırdınmı?
S3 Pro'nun sadece body'si,bu döviz kurları fırlamadan önce 3300 YTL idi.En iyimser tahminle orta kaliteli bir lens ile fiyatı 4000 ytl yi bulur.
Benim cebimden 2500 ytl üzerinde para çıkması demektir bu.

Tarih: 24 Temmuz 2006, 19:04 - İp: 85.***.**7.16