Fotoğrafçılık Forumları
S9500 Fun Club Şu An Kurulmuştur!
Arkadaşlar benimde S9500 modelini bugün almamla faal olarak S9500 fun club'ın kurulması şart olmuştur.Dilek,
şikayet,öneri,bilgi paylaşımı,kullanım,test,görüşler,
teknik sorunlar,fotoğraflar üzerine yorumlar,yeni gelişmeler vb. birçok konuyu burada hızlı bir şekilde tartışacağız.Bilinmeyenlere ışık tutup,profesyonelliğin peşinden gideceğiz.
Bu forumda yorumlarını,yardımlarını,bilgisini ve emeğini bizimle paylaşan herkese teşekkür ederim
#osmanlı' tarafından 15.07.2006 22:45:01 tarihinde düzenlendi.
Anladım İlker.Ama Sony-Türkiye ile ilgili kafamda soru işaretleri var.Satış sonrası hizmetin berbat olduğunu duyuyorum.Yetkili kimse,sony kullanıcılarıyla muhattap olmuyormuş.Garantili makinanın bile bozulan kısımlarına garanti kapsamı dışında deyip,para istiyorlarmış tamir etmek için.
Kıvanç makinandaki sorunu tesbit edebildinmi.
Adnan abi 15dk bekleyebilirmisiniz?Hemen yükleyeyim.
Adnan abi ve İlker makinamda kesinlikle bir sorun olduğunu anladım.Yine aynı yerde aynı parlama sözkonusu.
Ve dikkat ederseniz makinayı 2sn süreli çekimle tripodda çektim.Ne titreme ne birşey ama fotoğrafta sanki ben elimle kaydırma yapmışım gibi çıkmış.Parıldama sağda ortada bulunuyor.Pembe saçılmamsı bir şekilde.
İlk fotoğraf filtre üzerinde iken:
Bu ise üzerindeki uv filtreyi çıkardığımda ortaya çıkan sonuç:
#osmanlı' tarafyndan 24.07.2006 00:10:36 tarihinde düzenlendi.
Kıvanç o makina arızalı.Muhtemelende sensöründe bir sorun var.Senin şimdiye kadar farketmemiş olman da ilginç.Acaba sonradan mı oldu.
Adnan abi sorunu bir yana bırakırsak,uv filtre keskinliği kesinlikle düşürüyor.Baksana alttaki fotoğraf az da olsa yukarıdakiden iyi çıkmış.Ve yine dikkat edersen,alt ortadaki pencere çerçevesinin üzerinde beliren kırmızı leke,alt fotoğrafta neredeyse kaybolmuş.
Ben en yakın zamanda bu makinayı fujiye göndereyim.Ama önce M.Hoşbakan'a bir mail atayım.Ondan gelecek cevaba göre önüme bakarım.
Adnan abi ben makinayı aldıktan sonra iso 1600 de çok kullanmadım.Benden kaynaklanmasına ihtimal yok çünkü makina kesinlikle bir darbe almadı.
Peki bu sorun düzelmezse bana yeni makinamı verirler?
Ya S9500 lerin tümünde bu sorun varsa ne olacak?
O takdirde bana ellerindeki S3 pro'lardan birini mi verecekler?
Kıvanç bütün S9500 lerde aynı sorun yoktur.Sen Hoşbakan a mail attığında söyle bakarsın s3 pro bile verebilir.Çünkü bu makina seni çok üzdü.Fuji nin kendisini affettirmesi lazım değilmi.Hele şu 800İ olayı.
senin ne güzel planların var öyle.
Gantry sence Kıvanç S3 pro yu hakketmedimi.Bir makine insana ancak bu kadar eziyet çektirebilir.Kıvanç yinede sabırlı çıktı.O makina bende olsaydı çoktan çoluk çocuğun elinde oyuncak olmuştu. En basitinden şu yukarıdaki fotoğraflara bak.
#as' tarafyndan 24.07.2006 00:33:50 tarihinde düzenlendi.
İlgili olabilecek konular
-
Fuji S9500 Denklanşör Kablo Bağlantısı ?
14 Ağu. 2014, 22:25 fesyen
1232814 Ağu. 2014, 22:47
fesyen -
-
Fujifilm S9500 İçin Pil Tavsiyeleri
15 Nis. 2011, 23:35 ridvantunc
7333129 Oca. 2012, 22:37
guney06 -
Fuji S9500-canon 400d-olympus E500 ?
30 Oca. 2011, 19:14 heartofgold
6169931 Oca. 2011, 17:17
g.emre -