osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

S9500 Fun Club Şu An Kurulmuştur!

Arkadaşlar benimde S9500 modelini bugün almamla faal olarak S9500 fun club'ın kurulması şart olmuştur.Dilek,
şikayet,öneri,bilgi paylaşımı,kullanım,test,görüşler,
teknik sorunlar,fotoğraflar üzerine yorumlar,yeni gelişmeler vb. birçok konuyu burada hızlı bir şekilde tartışacağız.Bilinmeyenlere ışık tutup,profesyonelliğin peşinden gideceğiz.

Bu forumda yorumlarını,yardımlarını,bilgisini ve emeğini bizimle paylaşan herkese teşekkür ederim

#osmanlı' tarafından 15.07.2006 22:45:01 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 20 Mart 2006, 15:08 - İp: yok
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Arkadaşlar hatırlayacağınız üzre makinamdaki bir sorun nedeniyle S9500'ümü İstanbul Fuji SANFO'ya göndermiştim.

Ve burada Fuji yetkililerinin benimle çok ilgilendiğini,tamir için İstanbula'a yollamamı söylediklerini anlatmıştım.

Bugün makinamın ellerine ulaşıp ulaşmadığını soran bir mail attım.Hemen bana döndüler ve bana yeni bir makina yollayacaklarını açıkladılar.Hemde makinamın sorununa bile bakmadılar.

Bu forumdan Fuji Ürün Müdürü Mustafa HOŞBAKAN'a ve Fuji Teknik-Optik Sorumlusu Cem SÜSLÜ'ye sizlerin nezdinde teşekkür ederim.

Mustafa Bey buy firmanın kilit isimlerinden biridir.Daha önceleride buradan teşekkürümü yaptığı herşey adına sunmuştum.

Diğer firmalara bu satış sonrası hizmetin örnek niteliğinde olduğunu açıklamak istiyorum.Eğer Satıcı iyi niyet içerisinde olursa,tüketicinin de bu iyiliği suistimal etmeyeceğini sanıyorum.

Makinam elime bugün yarın ulaşır.Sizleri haberdar edeceğim.

Teşekkürler Fuji,Teşekkürler Mustafa Bey,Teşekkürler Cem Bey.İlginizi eksik etmediğiniz için...

Tarih: 26 Temmuz 2006, 22:13 - İp: 85.***.**1.77
orko76
orko76 (üye)
Kahramanmaraş / Amatör

Tarih: 27 Temmuz 2006, 02:25 - İp: 85.***.**7.61
mbsahan
mbsahan (üye)
Gaziantep / Amatör

Fuji yi tebrik ederim...Satıcı böyle olgun olmalı... Yeni makinan hayırlı olsun....

Tarih: 27 Temmuz 2006, 03:51 - İp: 85.***.**9.110
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Teşekkür ederim arkadaşlar.Fujide eksik gördüğüm tek şey makinanın fotoğraf kalitesinin bir miktar daha arttırılması ve noise performansının çok çok arttırılması.İso 80'de bile yeri geliyor ben görüyorum kirlenmeyi.

Bunun dışında müşteri memnuniyeti onlar için önemli.

Tarih: 27 Temmuz 2006, 08:21 - İp: 85.***.**7.248
muratreis
muratreis (Objektif)
İstanbul / Meraklı

eeeee fujiyi seçmemizdeki sebeplerden biride buydu. Yeni fotografları bekliyoruz kıvanç

Tarih: 27 Temmuz 2006, 09:28 - İp: 81.***.**9.145
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Makina elime ulaştığında hemen başlayacağım test'e.

Tarih: 27 Temmuz 2006, 09:56 - İp: 85.***.**7.248
muratreis
muratreis (Objektif)
İstanbul / Meraklı

S9500 ile ilgili birşey soracağım akşam çekimlerinde gördüğüm odaklamada kolaylık sağlayan bir yeşil ışık varç Çoğu zaman çok işe yarıyor fakat bu ışık yüzünden özellikle akvaryum çekimi yapamıyorum özellikle deniz akvaryumlarıyla ilgili. Balıklar anında toz oluyorlar ortadan ışık yüzünden bunu kapatma veya ayarı var mı? Ben mi bir şeyi yanlış kullanıyorum...

Tarih: 27 Temmuz 2006, 12:57 - İp: 81.***.**9.145
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Holgram Af diye biliyorum adını.Kapatılıp kapatılmadığını bilemiyorum.Menü'den bir bakmalısın.

Arkadaşlar makinam biraz önce elime ulaştı.Sorunlu olarak makinanın yanında gönderdiğim şarj kiti de farklı bir kit ile değiştirilmiş halde bana yollandı.Ve yeni makinama dünden başlayan garanti kesildi.Doğru olan buydu.
Tekrar takrar bana gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür ederim.

Pillerimi şarj ettiğim için makinamı daha açamadım.En kısa sürede fotoğraf çekip sizlerle paylaşacağım.

Tarih: 27 Temmuz 2006, 19:34 - İp: 85.***.**9.67
orko76
orko76 (üye)
Kahramanmaraş / Amatör

geçmiş olsun osmanlı yeni makina hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah s9500 güzel makina bence

Tarih: 27 Temmuz 2006, 22:04 - İp: 85.***.**1.16
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Orkocum sağol.Yeni şarj aletim süper hızlı şarj ediyor.1.5 saatte hemde.Şimdi pil ne zaman bitecek diye bakacağım.O takdirde şarj aletinin kalitesi ortaya çıkacak.

Tarih: 27 Temmuz 2006, 23:45 - İp: 85.***.**3.41