osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

S9500 Fun Club Şu An Kurulmuştur!

Arkadaşlar benimde S9500 modelini bugün almamla faal olarak S9500 fun club'ın kurulması şart olmuştur.Dilek,
şikayet,öneri,bilgi paylaşımı,kullanım,test,görüşler,
teknik sorunlar,fotoğraflar üzerine yorumlar,yeni gelişmeler vb. birçok konuyu burada hızlı bir şekilde tartışacağız.Bilinmeyenlere ışık tutup,profesyonelliğin peşinden gideceğiz.

Bu forumda yorumlarını,yardımlarını,bilgisini ve emeğini bizimle paylaşan herkese teşekkür ederim

#osmanlı' tarafından 15.07.2006 22:45:01 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 20 Mart 2006, 15:08 - İp: yok
malcom
malcom (üye)
İstanbul / Amatör

kıvanc fotograflar gercekten tatil sıcaklıgında ozlemimizi giderdin valla. yalnız cesmenin insanları fazla oynak galiba yerinde duramamıslar. cekerken zabdetmekte zorlanmıssın

Tarih: 1 Ağustos 2006, 00:14 - İp: 85.***.**5.159
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Haklısın malcom.Turist kızlar bana saldırmak için birbirleriyle tarıştılar.
Cazibe meselesi bir yerde

Dedim ki kızlar siz nerelisiniz?
Onlar dedi biz İngiliziz.
Peki dedim orada İlkere rastladınız mı?

Yok dediler biz İlker'i bir fotoğrafçıyı soyarken Almanya da yakalandığı sırada gördük.Türkiyeye gittiğimizi söylediğimizde ise,oradan Malcom'a,Adnan abiye ve kıvanç'a selam söyle dediler.Bizde onun isteğini kıramadık sana saldırıyoruz dediler.

Şu Avrupalılar başka bir şey ya.Rahatlık dizboyu.

Tarih: 1 Ağustos 2006, 00:21 - İp: 85.***.**4.28
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Kıvanç bu makinanın renkleri daha mı güzel banamı öyle geldi.

Birde çektiğin fotoğraflarda elektrik tellerinin kadraja girmemesine biraz daha özen göterirsen yapılar çok daha güzel görünür.

Tarih: 1 Ağustos 2006, 00:23 - İp: 85.***.**3.118
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Adnan abi banada öyle geldi.Sanırım benim önceki makina ile arada fark var gibi.Eğer ben yanlış hissetmiyorsam,9500 tahminim kadar kötü değil.

Adnan abi tellerden uzak durmaya çalışırım.

Abi senin A100 testi ne oldu?
Hani Sony,A100 leri ağustos başında getirtiyordu?

Tarih: 1 Ağustos 2006, 00:27 - İp: 85.***.**4.28
malcom
malcom (üye)
İstanbul / Amatör

ben dedim ama adamın kanına cok girmeyin diye. kesin bi cuval dolusu malzeme almaya kalkarken ac gozlulugunun ceremesini cekiyordum. of offff almanlar pek turkleride sevmez ya hadi neyse. artık sabıka kaydı icin fotograf cektirir.
valla kıvanc kıskanıyom sizi buranın insanları ottu, simdi sıcaklar bastırınca daha sinirli ve cekilmez oldular. yolu ankara ya dusen olursa hele de izmirden gelenler icin soyluyorum.. allah sabır versin

Tarih: 1 Ağustos 2006, 00:28 - İp: 85.***.**5.159
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Malcom İlker yakalandığında hüküm giymiştir.Sabıka kaydı için hani önden ve yanlardan fotoğraf çekerler ya polisler
İşte İlkeride kesin Canon 1Ds Mark 2 yada Nikon D2Xs ile çekmişlerdir.İlkere bu hapise girmekten daha fazla koyar.İlker sana söylüyorum;
Çaldığın makinalardan biri olan D200'ü ve 5D'yi bana gönderdiler.Bana akrabasımısınız diye sordular.Yok ben onu ispiyonlayanım dedim.
Alman polisi kirli sakalının altından pis pis güldü ve omzuma vurdu.Sende bizdensin...

Sonrada elime İlkerin çalmaya yeltendiği makinaları,çantadan çıkarıp elime tutuşturdu.Bir sürüde lens verdi.İlker senin yüzünden kilo kilo lensi Türkiyeye kadar taşımak zorunda kaldım.

Bu ispiyonun dışında İlkeri asıl ele veren parfümü olmuş.
Polisler bu güzel bayan parfümünün kime ait olduğunu bulmak için kokuyu takip etmişler.Koku mağazanın içerisinden geliyormuş,gecenin 3'ünde...

Tarih: 1 Ağustos 2006, 00:35 - İp: 85.***.**4.28
malcom
malcom (üye)
İstanbul / Amatör

bayan parfumu mu? kıvanc oldurdun adamı adam yok karizma yerlerde desene

Tarih: 1 Ağustos 2006, 00:41 - İp: 85.***.**5.159
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Beyler A100'ün tam incelemesi bugün konmuş dpreview sitesine.

http://www.dpreview.com/reviews/sonydslra100/

Burayı inceleyip yatacağım.Malcom ve Adnan abi sizde inceleyin.Yiğin gari bir ömür.

Tarih: 1 Ağustos 2006, 00:44 - İp: 85.***.**4.28
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Hey ahali fotoğraflarıma yorum yapan yok mu?

Bu arada oynak fotoğrafları tripodla çekmedim.Hepsi el işi göz nuru!

Yorum yapın ki başka fotoğraflarıda buraya koymak için hevesim olsun.

Tarih: 2 Ağustos 2006, 16:30 - İp: 85.***.**5.117
orko76
orko76 (üye)
Kahramanmaraş / Amatör

valla osmanlı kardeş fotolar baya iyi birinde işik patlamış biraz ama renkler gerçekten etkileyici yeni makina hayırlı olsun bu makinanın neresini beğenmiyon ben anlamıyorum beni kıllandırıyon makinaya karşı

Tarih: 2 Ağustos 2006, 21:13 - İp: 88.***.**6.104