Fotoğrafçılık Forumları
S9500 Fun Club Şu An Kurulmuştur!
Arkadaşlar benimde S9500 modelini bugün almamla faal olarak S9500 fun club'ın kurulması şart olmuştur.Dilek,
şikayet,öneri,bilgi paylaşımı,kullanım,test,görüşler,
teknik sorunlar,fotoğraflar üzerine yorumlar,yeni gelişmeler vb. birçok konuyu burada hızlı bir şekilde tartışacağız.Bilinmeyenlere ışık tutup,profesyonelliğin peşinden gideceğiz.
Bu forumda yorumlarını,yardımlarını,bilgisini ve emeğini bizimle paylaşan herkese teşekkür ederim
#osmanlı' tarafından 15.07.2006 22:45:01 tarihinde düzenlendi.
muratreis bende aynı şeyi yapıyorum merak etme.
Eşimle yıkıyorum bulaşıkları ondan sonra çektim bunları.
Nede olsa mutfakta hanımların sözü geçiyor.
Merakla bekliyoruz denemelerini.
Fotografla ilgili notlar ve dersler
Sayın Melih Özbek' in sitesi
LİNK: Fotograf ve Çekim Teknikleri Hakkında Bilgi
Fotograf notları işinize yarayacağına inandığım bir site daha
LİNK: Fotograf Notları ve Çekim Teknikleri
#muratreis' tarafyndan 28.04.2006 11:24:52 tarihinde düzenlendi.
Paylaşım için teşekkür ederim.En yakın zamanda birşeyler deneyeceğim çekmek için...
28/04/2006 Bugün Bilkent Teknosa'dan bende S9500'ümü aldım... Yuppiii..
Bu arada araştırmalarım sonucunda S9500'ün UnderWater Case'inin olmadığını gördüm ve çok üzüldüm. Dalışta kullanamayacağım yani...
DreamMaker S9500'ni iyi günlerde kullan. Güzel güzel
fotolar çekersin umarım. İyi çalışmalar.
Hoşgeldin DreamMaker!Seninde aramıza katılman ne güzel.İyi günlerde kullanman dileğiyle makinanı...
Bir an önce güzel fotoğraflarını bekliyoruz galeriye.Sonra çekimlerimizi burada yorumlarız.
Arkadaşlar eğer bir aksilik olmaz ise haftaya makro ve tele lensler gelecek. Haberiniz olsun.Eğer merak ettiğiniz veya denemmesini istediğiniz şeyler varsa 9500 testinde sorabilirsiniz.Sorular birikirse hepsine birden bakarım.
Tamam macro bey ben özellikle teleyi merak ediyorum(2.2x)
dreammaker,hala 1299ytl değil mi teknosada?adamlar hala o fiyata satabiliyor yani hayret bişey,keşke başka biryerden alsaydaın daha ucuz yerler vardı,neyse yine de hayırlı olsun...
piyasada ne kadarki S9500???
Pazarbey sana test etmen için raynox'lar gönderileceğine göre,demek ki artık piyasaya çıkıyorlar.Tele objektifi ve aparatının fiyatını Positif beyden öğenirmisin?Aklıma gelmişken bu 2.2x tele ile farkını görmemiz açısından,önce çekeceğin cismi 28mm de,sonra 300mm de ve en sonunda da 660mm de bir çekersin ki bizde aradaki farkı görelim.Birde pazarbey bu çekeceğin fotoğrafları galeriye değilde,forumun içine yüklersen,galeri yerine S9500 test topiğinde daha rahat görme olanağımız olur.Çünkü 3 adet resmin farkını alt alta yüklenmiş forumlarda çok kolay ve net seçebiliriz.Artık senin yapacağın testler ile hem bu objektiflerin hem de fujilerin satışlarına lehine bir katkın olacaktır.Testini merakla bekliyoruz fun club ailesi olarak.Mutlaka fotoğrafın kenarlarında deformasyonlar,kalitede düşmeler olacaktır.Önemli olan bu düşüşün kabul edilebilir seviyelerde kalması.İyi haberlerini en yakın zamanda bekliyoruz.Sağlıcakla kal...
Mehmet piyasada hala aynı fiyatlarda sanırım.Bu forumlarda Panasonic FZ40 eylül'de çıkacak demiş bir üyemiz.Asıl onun nasıl olacağını merak ediyorum.Bakalım bu yıl ne gibi yeniliklere şahit olacağız netfotograf ailesi olarak
İlgili olabilecek konular
-
Fuji S9500 Denklanşör Kablo Bağlantısı ?
14 Ağu. 2014, 22:25 fesyen
1232814 Ağu. 2014, 22:47
fesyen -
-
Fujifilm S9500 İçin Pil Tavsiyeleri
15 Nis. 2011, 23:35 ridvantunc
7332929 Oca. 2012, 22:37
guney06 -
Fuji S9500-canon 400d-olympus E500 ?
30 Oca. 2011, 19:14 heartofgold
6169931 Oca. 2011, 17:17
g.emre -