last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

Gizli Yorumlar

yönetime yeni uygulamadan dolayı çok teşekkür ediyorum

Dipnot: bu başlık öneriler ve görüşler bölümüne gizli yorumcu uygulamasına teşekkür etmek için açılmıştır. teşekkür etmek istemeyenler tarafından ısrarla baltalanmaya çalışmaktadır. lütfen bu şahsiyetler sevgi ve saygı sözcükleri ile laf sokma yarışına girerek değil de başka bir başlık altında görüşlerini ifade edebilirler. bu benim görüşümdür beni bağlar. bayar28 sana hala gülüyorum bu notu yazarken de gülüyorum bunu bil diye şeettirdiydim.

Edit: sadece dipnot eklemek için

#last hope' tarafından 28.08.2008 13:03:46 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 14 Ağustos 2008, 15:02 - İp: 81.***.**7.150
lazut
lazut (Objektif)
Sinop / Amatör

Evet şimdi benim ki de düzelti..Teşekkürler gizli el!

Tarih: 3 Eylül 2008, 20:36 - İp: 88.***.**9.221
kontrast
kontrast (üye)
İstanbul / Meraklı

rica ederim

Tarih: 3 Eylül 2008, 21:11 - İp: 88.***.**5.236
gorbi67
gorbi67 (Objektif)
İstanbul / Amatör

Nayır nayır nolamaz, göremiyorum

Tarih: 4 Eylül 2008, 09:52 - İp: 88.***.**3.101
levolove
levolove (üye)
Yurtdışı / Meraklı

Selamalr

Gizlilik ile ilgili baska bir hatta yazmi$tim ama cevap verilmedi...neyse buraya da yazayim; onemli degil....

Yonetici Beyler, gizlilik guzel birsey; Fakat, bir cok insan, ben d edahil fotografinin kosesine, hatta abartarak daha buyuk harflerler imzasini, ismini, logosunu koyabiliyor... Ya da aciklama bolumune birseyler ima ederek, O fotografin kendine ait oldugunu belirtebilir....

Bunu onlemek icin,, bu konuda uyari yaptiktan sonra fotografiniz su sekilde olursa onaylanmayacaktir diyerek...O fotografin aciklama, imza ve logolarini eleyebilirsiniz...

Insanlar sadece cerceve yapar en fazla, olur gecer, bu kavga da biter

Herhangi bir kisi imzasini koyarsa, gizleme yapmanin ne anlami var ki ???
Dikkatinize !..............

Tarih: 4 Eylül 2008, 09:56 - İp: 76.***.**9.65
bayar28
bayar28 (Objektif)
Balıkesir / Doğa Fotoğrafçısı

Dediler Ki-15

Tarih: 4 Eylül 2008, 19:28 - İp: 88.***.**6.71
ellez52
ellez52 (üye)
İstanbul / Amatör

yaaa bu kımliklerin neden gizlendiği ni belirten bir yer yada bir ibare var mı??? ben sebep yani anlam veremedim???

Tarih: 4 Eylül 2008, 21:34 - İp: 78.***.**3.37
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Bu önlem sitede oluşmuş yaklaşık 40-50 kişilik bir grubun şak şak niteliği taşıyan dost sohbetlerini engellemek amacıyla alınmıştır. Amaç burada sadece fotoğraf paylaşmak, iyisini kötüsünü belirterek fotoğraf alanında daha iyi olabilmektir.
Ama bahsettiğimiz grup sayesinde sadece belli kişilerin belli fotoğrafları sohbet amaçlı kullanılarak ana sayfada sürekli kalması, diğer fotoğrafların –ki kalite bakımından daha iyi olmasına rağmen- görmezden gelinmesi diğer üyeleri olduğu gibi yönetimi de rahatsız etmiştir. Dost sohbeti yapılacaksa facebook gibi sohbet sitelerini kullanmaları daha doğru olacaktır. Çok kötü fotoğrafa bile “ustam büyüksün, muhteşem olmuş, harikasın” gibi yalakalık kokan kelimelerle yapılan yorumlarla, fotoğraf çeken kişiyi daha iyiye götürmeyeceği gibi kendini fotoğraf alanında otorite bile sanmalarına sebep olmuştur. Diğer üyelerin yaptığı tarafız yorumlara saldırgan bir tavırla “sen ne anlarsın, kendini ne sanıyorsun, senin fotoğraflarını da gördük beş para etmez gelmiş burada ahkam kesiyorsun” şeklinde yapılan taarruz ile rahatsızlık vermişlerdir. Yönetimin tavrı kesindir. Bütün üyelere eşit mesafede duran yönetim, bu tür adam kayırmaların devamında daha başka tedbirler alacaktır.
Amatörlerle, ustaları bir platformda buluşturmayı hedefleyen netfotoğraf sitesi için amaç fotoğrafı sevdirmek ve daha iyi fotoğraf çekmeyi öğretebilmektir. Amacımıza hizmet etmeyen, her türlü etkene karşı çalışmalarımız devam edecektir.

Tarih: 4 Eylül 2008, 21:48 - İp: 88.***.**0.79
pollyteks
pollyteks (Objektif)
Kahramanmaraş / Meraklı

Güzel açıklama,peki sonuçlar hakkında bir bilgi varmı.? Benim ufak çaplı araştırmama göre başarı sağlanmış görünüyor....

Tarih: 4 Eylül 2008, 23:16 - İp: 78.***.**4.35
harmanci
harmanci (üye)
İzmir / Amatör

İçimizden biri;gaijin.

Gaijin tüyo var mı içerden

Tarih: 4 Eylül 2008, 23:21 - İp: 78.***.**8.226
tatarbey
tatarbey (üye)
Ankara / Meraklı

Derin NF

Tarih: 5 Eylül 2008, 00:34 - İp: 88.***.**3.157