last hope
last hope (Objektif)
Amasya / Meraklı

Gizli Yorumlar

yönetime yeni uygulamadan dolayı çok teşekkür ediyorum

Dipnot: bu başlık öneriler ve görüşler bölümüne gizli yorumcu uygulamasına teşekkür etmek için açılmıştır. teşekkür etmek istemeyenler tarafından ısrarla baltalanmaya çalışmaktadır. lütfen bu şahsiyetler sevgi ve saygı sözcükleri ile laf sokma yarışına girerek değil de başka bir başlık altında görüşlerini ifade edebilirler. bu benim görüşümdür beni bağlar. bayar28 sana hala gülüyorum bu notu yazarken de gülüyorum bunu bil diye şeettirdiydim.

Edit: sadece dipnot eklemek için

#last hope' tarafından 28.08.2008 13:03:46 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 14 Ağustos 2008, 15:02 - İp: 81.***.**7.150
bashak
bashak (üye)
İstanbul / Meraklı

Birilerinin kuyruk acısı bayağı ilerlemiş durumda anlaşılan..
Heryerde adımı anmaktan büyük bir zevk alıyorlar.
Zavallı zihniyet, Ezik kişilik.

Allah yardımcınız olsun.
(Sadece cevap hakkımı kullandım)

Tarih: 26 Ağustos 2008, 21:03 - İp: 78.***.**2.31
mkaraman48
mkaraman48 (üye)
Muğla / Amatör

Vatandaşın biri dediki bana seni bu formlarda ilk defa görüyorum.Göremez tabii,Fotoğraf aşkına burada hakaret kültürünü geliştiriken bizler orada ,fotoğraf tutkumuzdan dolayı onların görüşüne göre şakşakçılıkla meşguldük.Bu vatandaşların fotoğraf aşklarını sevsinler.Burada tren bekliyorlarmış da haberimiz yokmuş.
Last Hope sizinle bir ara muhabbet ettik ,demekki samimi değilmişsin ben yanılmışım.Adam gibi eleştiri adam gibi yorum adam gibi fotoğrafla uğraşacağına burada laf üretmişsin yada vesile olmuşsın.Gaiijin sizde (böyle nezaketler size ters düşer biliyorum ama) profil fotoğrafında gözünü kapatan nesneyi kaldır da olaylara bir de öyle bak olurmu.
bashak deli deliyi görnce değneğini saklarmş.Hadisene .Bayan olduğun için ,senin isteğine ,talebine uyarak istersen özelden mesaj çekeyim.Ama savunduğun eleştiriyi görünce nasırına basılmış gibi feryat edip yok hakaret yok küfür ediyorlar diye bağırma ama.

Tarih: 26 Ağustos 2008, 21:03 - İp: 88.***.**4.200
bashak
bashak (üye)
İstanbul / Meraklı

Sayın Fuzuli Şahsiyet,

Sizin dostluk arkadaşlık kavramınızın ne kada samimi olduğunu hep beraber görüyorüz. Öneri bölümünü bile mahalle kavgasına çevirmey başardınız. Ne kadar saygıdeğer olduğunuz ağzınızdan akan kelimelerden belli oluyor. Fotoğrafıma yorum yapan bir üyeye verdiğim cevap sizi hiç ama hiç ilgilendirmez. 2 üye arasında geçen bir konuşmaya ancak sizin gibi ağzı dolu bir şahsiyet karışır.
Ki fotoğrafıma yorum yapan "nvn" kulanıcı isimli bayanın yazdığı "Fotoğrafçılık açısından çok fazla albenisi olmamasına rağmen sanırım bayan olmanızdan dolayı yorum sayısı artmış. Bence de denemelerini saklasanız ve içlerinden sadece en iyilerini yayınlasanız çok daha iyi olur. Saygılarla..." yoruma karşılık ben de ona "İlginize teşekkür ederim.
Önerinizi saklayacağım.
Ayrıca bayan olduğum için keşke buraya yorum yapmayıp, özele mesaj atsaydınız. En azından yorum sayısı artmazdı. " şeklinde verdiğim cevabı sizin çarpık zihniyet anlayışınızın yorumunu diğer üyelere bırakıyorum.

ÇArpık zihniyetinizi deşifre ettiğiniz için ayrıca teşekkürler.

#bashak' tarafından 26.08.2008 21:15:51 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 26 Ağustos 2008, 21:14 - İp: 78.***.**2.31
mkaraman48
mkaraman48 (üye)
Muğla / Amatör

ooo bashakta gelmiş kadro tamamlandı. istemeyerekte olsa reklamını yaptık affola..Nerelrdeydiniz bizleri bu kadar bekletmek aaaa olmadı,nasırınız biraz iyileştimi aaba.geçmiş olsun,istemeyerek bastım .Aslında muhatabınız değildim ama zorunlu olarak muhatp aldınız bunu yağdanlıklar biliyordur umarım,Bakın size iki çift sözüm var insanca konuşmaktan anlamadınız ki bu da insanlıktan pek nasip alamadığınıza işaret ve durumu deliliğe vurdurup sözcük dağarcığınızda ve felsefenizde mevcut olan hakaret küfür gibi kelimeleri tekrarlayıp duruyorsunuz.Size tavsiyem Türk dil kurumunun bir sözlüğünü alıp dağarcığınızı biraz genişletmek ayrıca bu dağarcıktaki kelimelerin de gönlünüzde kafanızda yer etmesi için mümkün olduğunca uzun birsüre insanlık kursuna gitmenizi tavsiye ederim.Sakın etrafındaki arkadaşlarından bu konuda yardım isteme bu kursa onlarında açil ihtiyacı var.Ama üzüldüğüm nokta hehangi bir resmi ya da özel bir kuruluşun böyle bir kurs tertilemediği.O zaman en iyisi elinizdeki yadanlıklarla birbirinizi yağlamakla idare ediverin artık.Ne yapalım,

Tarih: 26 Ağustos 2008, 21:19 - İp: 88.***.**4.200
mkaraman48
mkaraman48 (üye)
Muğla / Amatör

eee vatandaşlar bu kadar lafladığımız yeter sizler burada fotoğraf aşkına laf üretirken ben de biraz fotoğraf galerisinde dolaşıp şakşak yapacağım bir arkadaş arayayım.

Tarih: 26 Ağustos 2008, 21:22 - İp: 88.***.**4.200
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Vatandaşın biri dediki bana seni bu formlarda ilk defa görüyorum.Göremez tabii,Fotoğraf aşkına burada hakaret kültürünü geliştiriken bizler orada ,fotoğraf tutkumuzdan dolayı onların görüşüne göre şakşakçılıkla meşguldük

ne fotograf askıymıs ya. fotografla alakası olmadan.
oyle bir fotograf askıki,

kendisine gelen içinde tek kelime hakaret olmayan yoruma,sayfalarca sitem yazdıran,insanları orgutleyıp vcevap verdiren
oyle bir askki,
sırf aksini konustu diye dost dedigi kişinin samimi olmadıgını dusunduren,
oyle bir askkı
yorum sayısı azalacak diye kıyametler kopartan.
oyle bir askki,
agzına gelenı soyletecek kadar terbiyeden yoksun bırakan..
oyle bir askki,ozel mesajla siteden uyeleri orgutleyıp gitmeyi oneren, isyana tesvik eden,
oyle bir askki,fotograf adına tek kelime soyleyecek lafı olmayan, kadrajdan,ısıktan dıyaframdan,enstantaneden, isodan, pandan, hi-keyden, hdr den, ışıkla boyamadan, ustuste cekimden, onuda gecelim manuel cekimden haberi olmadan,
kompozisyondan zaten hiç haberi olmadan kendini kandırtan..

oyle bir askki,
sırf sitede yorum kalitesi artsın ve kişiye degil FOTOGRAFA yorum yazılsın diyen bir dusunceye karsı cıkmak ve bunu yaparkende terbiyesizligini acıka cık ortaya doktugu halde birde uste kendisi terbiye abidesiymişte, karsısındakiler saygısızmıs gibi davranmak.küçülmek,küçülmek dahada küçülmek.
aşkın gururu olmaz derken bunu demeye calısıyorlar demekki.
insanın göz göre göre kuculmesi,kendini yitirmesi, siteyi yada fotografı degil kendini dusunmesi, konustum dedigi birinin bir kendine uymayan cevabında samimiyetını sorguladıgı, mantıktan yoksun,carpık ve güdük bir dusunce...

neden rahatsız oluyorsunuz anlatsanız ya.
neden zorunuza gidiyor 24 saat gizlilik olayı yazsanıza.
neden cekiniyorsunuz?
cevap versenize???
mukemmel yazıdgınız fotografların kacını hatırlıyorsunuz soylesenize.

sevgi saygı,kardeşlik diyip diyip laf sokmalar,
ezilmiş edebiyatı yapmalar.
sanki hakları kısıtlanmıscasına feryatlar ve illaki terbiyesiz alaycı ve kustah bir uslup...
herkes goruyor sizi..
herkesin kimin kim oldugunu anlıyor.
herkes nasıl ozel mesajlarla orgutlendiginizi,birbirinizi yonlendirdiginizi biliyor.
---------------

bashak

Merhaba,

Kou olarak güzel bir konu. Ancak işleyiş olarak daha başarılı olabilirdi.
En azından hedef alınan objeyi tek başına görmek isterdim.
Olmadı alan derinliği olmalıydı. Fon çok karışık. Bir dükkanda alelacele çeilmiş izlenimi veriyor. Her çektiğimizi değil de beğendiklerimizi paylaşmayı dilerim.

Işık yolunuz olsun.

bu eleştiride ne terbiyesiz ne seviyesiz soyleyınde bilelim..
cunku hem bukadar seviyesiz olup,hem bukadar seviyesizlikten bahsetmek,gercekten meraklandırıyor isnanı.
bu seviye dedikleri neymıs diye.

Tarih: 26 Ağustos 2008, 21:51 - İp: 88.***.**9.211
kadirirkin
kadirirkin (Objektif)
İzmir / Profesyonel Fotoğrafçı

Umarım konu kapanmıştır.
bu kadar agresif tepkiye gerek yoktu aslında..

Tarih: 26 Ağustos 2008, 23:12 - İp: 85.***.**1.167
akyolfigen
akyolfigen (Üye)
İstanbul / Doğa Fotoğrafçısı

bnabiri bu uygulamayı anlatabilir mi? sitede bayağı yenilik olmuş. bende diyorum nie bole .anladığım kadarıyla bi süre yorum sahibi gizli kalıo amaç cevaba göre yalakalık yapmamakmı

ust band olayına da değinmek istiyorum buradaki fotoğraflar çok uzun sure kalıo gunlk olmalı bence her gun değişmeli..

Tarih: 27 Ağustos 2008, 02:41 - İp: 85.***.**4.107
atakan
atakan (Objektif)
Bursa / Amatör

Küçük bir dip not, bir hatırlatma....

Üst bandı beğenmeyiz,
gizliliği sevmeyiz,
serbest kürsü kapanır küseriz,
tek fotoğraf yükleme hakkı az gelir

neyse sonuç olarak hep isteriz, isteriz, isteriz,
peki istediğimiz kişi bizden ne istedi bu güne kadar

kime mesaj geldi, fotoğraf sayınız bilmem kaçı geçti bundan sonra yıllık şu kadar verirseniz yüklersiniz yoksa silerim, yükletmem

ya da kimin fotoğrafları keyfiyetten silindi

şimdi birisi bize bu imkanları ücretsiz olarak sunuyor, tabi sunan başkaları da var, ya da bu işten reklam geliri alıyorlar falan filan diyeceksiniz iyi de ücretli de olsa bu site reklam alır, ya da zaten başka yerlere de üyeyiz genelde.

Peki başka yerlerde bu kadar yönetime yakınmıyız, bu kadar yönetim sesimizi duyuyormu? Yok... Burada duyuluyoruz, daha da iyisi önemseniyor ve cevap alıyoruz, mantıklı isteklerimiz yapılıyor, yapılmaya çalışılıyor.

Bizden de istenen neydi, al gülüm ver gülüm olmasın, adam gibi yorum olsun, yağlama olacaksa hiç olmasın, ha bunu bir tek yönetim mi istedi, yooo hepimiz istedik. Madem ki istedik niye uygulamadık ya da uygulayamadık. Uygulayamayınca da yönetim böyle bir yol buldu, gizlendik, fena mı oldu, şakşak azaldı, yorum azaldı belki ama hakedene yapılır hale geldi....

Neyse uzatmaya gerek yok, yönetim istedi ve böyle yaptı yürüyor da bu sistem. Niye birbirinizi kırıyorsunuz ki bu başlık altında. Varsayın siteye yeni üye oldunuz ve düzen böyle işliyor, üye olur olmaz itiraz mı edeceksiniz, alışmaya çalışacaksınız, bırakın bir süre böyle yürüsün. Serbest kürsü aylarca kapalı kaldı, sonra tekrar açıldı, demek ki birşeyler oturunca düzelmeler de oluyor...

uzatmayayım dedim uzadı yine, gerçi bu satıra kadar okumamışsınızdır ama, okudunuzsa da sabrınız için teşekkürler....

Tarih: 28 Ağustos 2008, 17:16 - İp: 81.***.**3.185
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

okuduk okudk.
bu soruları sorunca cevap alamıyorsun ama cok sorduk zamanında atakan.
nedense baska sitelerde tek kelime itiraz dahi edemeyenler, korkudan agzını acamayanlar buraya gelince bir aslan, adeta birer kaplan oluyor.seviyesizlikler,terbiye sınırının dusurulmesi ve dusuruldugunun kısıce kabul edilmesi,silinip sırf polemik için utanmadan birdaha gelmek,ustelik gidelim arkadaslar diye insanlara mesajlar attıktan sonra.
neyse uzatmayalım.
ben anlamıyorum neden rahatsız insanlar.anlatmıyorlarda rahatsızlıklarını,anca hakaret ediyorlar.
halbuki oncedende dedim,biri cıkıp deseki kardeşim su sakıncaları olabilir,mantıklı geldigi an ben karsı cıkarım bu gizli uygulamasına.
ama yok,mantıklı tek bir neden yok karsı cıkmak için.birileri şişiriyor,birileri cosuyor.
gazla calısan birini bulmak yetıyor.
oda gaza geldikce geliyor,sonu işte boyle oluyor.

nedense insanlar siteyi gitgide cekilmez yapan seylere karsı cıkacagına birde ustune destekliyor..

Tarih: 28 Ağustos 2008, 17:25 - İp: 85.***.**3.117