ercan43
ercan43 (üye)
İstanbul / Amatör

Komşularla Sıfır Sorun...

Komşularla sıfır sorun (!)
Türk toprağına Yunan işgali !...

AKP, 2004 de Yunan karasularının 6 milden yukarı çıkarılmasını meclise getirmeden , görüşülmeden onaylamış ve Yunanlılar da Didim açıklarındaki Bulamaç ve Eşek adalarını işgal etmiş.
Türk dışişleri bu konuda sorulan sorulara sessiz kalıyormuş...

Birçok uluslararası haritada bile Türkiye’ye ait görünen bu iki ada 2004 yılından bu yana Yunan işgali altında.
Geçtiğimiz günlerde DP genel başkanı Namık Kemal Zeybek ve bir gurup DP li olayı protesto için adaya gitmek istemiş, adaya 3 mil yaklaştıklarında Yunan askerinin müdahalesiyle geri dönmek zorunda kalmışlar...

Yunanlılar adalara Yunan bayrağı dikmişler, Klise yapmışlar ve elektrik için rüzgâr santrali kurmuşlar.

AKP nin komşularla sıfır sorun politikası işte bu!...

Ver kurtul politikası...

Kıbrıs konusuna ise hiç girmeyelim. Yoksa çıkamayız...

Tarih: 26 Mayıs 2011, 21:51 - İp: 217.***.**1.224
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

Bizim yeğen kütayaya okumaya gitti idi. Ülkü ocaklarına takılmaya başlamış neden sonra. En son örtmenini pıçakladıda attılar okuldan. Ülkü ocakları böyle mübarek yerlerdir işte.

Tarih: 18 Eylül 2011, 12:07 - İp: 88.***.**0.242
fujisever
fujisever (Objektif)
Hatay / Amatör

evet küçükken de mahallede kavga çıktı mı, dayak yiyen genç gider ülkü ocaklarından itlerini çağırır gelirdi... ben de küçükken ülkü ocağklarını bıçaklı sopalı adamların hazır kıta beklediği kahve tarzı yerler bilirdim...

bizzat başıma gelmiş bir olay var ama, artık bu tip bir özelliği kalmadığı için üzerinde durmak istemiyorum...

Tarih: 18 Eylül 2011, 12:31 - İp: 46.***.**1.232
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

senin yeğen

Af buyur ama armut dibine düşer derler.
Seninde zihniyetin malum olduğu üzere yiğeninin provakasyon amaçlı ocağa gitme olasılığı baya yüksek.

Haccı şuan gülme krizlerindeyim nedenini biliyonmu? Sen dahil savunduğun tayfa referandum öncesi tam kadro halinde ülkücü avukatlığı yapıyordunuz. Bugün kalkmış ocağa veriştiriyonuz bu haliniz iki yüzlülüğünün dışa vurumu değilde nedir.

Tarih: 18 Eylül 2011, 12:41 - İp: 78.***.**8.133
dedemkorkut
dedemkorkut (üye)
İstanbul / Amatör

solcularla,ülkücülerin adı çıktı birkerem. biryerde olay oldumu.onlardan biliniyor.

biryere molotof yada bomba atıldıysa kesin solcular yapmıştır.biri ayağından tabancayla vuruldumu olayda ülkücü parmağı varmı bakılır.

ne demiş atalarımızın bir insanın adı çıkacağına canı çıksın.

Tarih: 18 Eylül 2011, 17:55 - İp: 78.***.**1.237
n.baba
n.baba (üye)
Ankara / Amatör

Forum firtinasi mechul. (yegeninin provakasyon amacli ocaga gitme olasiligi baya yuksek) sabah sabah guldurdun beni cok yasa. 66 ve 67 liyillarda benimde ulku ocaklari maceralarim var ama is uzar sunu soyliyeyim, o yillarda 14 lu lerin af olup yurda dondukleri zamanlar. Rahmetli Turkesi, Muzaffer Ozdagi,Osman yuksel Serdengecti ve arkadaslarini adanada cok guzel karsilamistik.

Tarih: 18 Eylül 2011, 18:02 - İp: 69.***.**4.188
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

nbabada ülkücü imiş.

Tarih: 18 Eylül 2011, 22:06 - İp: 88.***.**0.242
n.baba
n.baba (üye)
Ankara / Amatör

Tarih: 19 Eylül 2011, 02:35 - İp: 69.***.**4.188
mechul75
mechul75 (Objektif)
İstanbul / Amatör

?baba kuruluş tarihi1968 olan ülkü ocaklarıyla ilgili 1967-1968 yıllarında yaşadığınızı söylediğiniz anılarızı merak ettim doğrusu. Özellikle 1967 yıllarındakileri

?baba kuruluş aşamasında her kurumun hata yapması mümkündür. Bu hatalar ya teşkilat yapısında yada üye seçiminde olur. Nteki ocağında hatası sizin gibi gittikleri yerlerin yenisi olmayı beceremeyen "eski ülkücüyüm” sıfatıyla prim yapmaya çalışan kişileri ocağa almakla olmuştur. Eski ülkücüyüm sıfatıyla prim yapmaya çalışanlara itibar edenler bilmelidirki kaşarın eskisi makbuldür. Bu zevatın tavrını ben müslümanım diyerek müslüman mahallesine girip misyonerlik faliyetleri yürüten zevatların tavrına benzetiyorum.

Tarih: 19 Eylül 2011, 13:26 - İp: 86.***.**0.82
n.baba
n.baba (üye)
Ankara / Amatör

ekim 67 ogustos 69 tarihlerinde Adanadaydim. 44 sene gecmis. Hic ocaga gitmedim ve ulkucu olmadim. Devlet Nenuru idim. O karsilamaya cok deyerli bir mesai arkadsimiz vardi onun hatirina (ogretmen-ulkucu) oldu . pirim filan derdim deyil firtina .

Tarih: 19 Eylül 2011, 15:39 - İp: 69.***.**4.188
n.baba
n.baba (üye)
Ankara / Amatör

Firtina sen yanlis bliyorsun. Ekim 64 ile eylul 67 arasinda Ankaradaydim ve ulku ocaklari vardi. Binasida Saman pazarina cikarken etnografya muzesinin yanindaydi.O tas binanin baska bir adi vardi hatirliyiamadim.

Tarih: 19 Eylül 2011, 16:21 - İp: 69.***.**4.188